Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ryke1
tag
Koszi Jagi, akkor ezen a vonalon indulok el.
Szerszamok termeszetesen vannak, meg a forrasztas sem all tolem messze.
A taviranyitot hosszutavra tervezem (ha nem jon be eladom), egy Frsky Taranis Q X7 a jelolt, bar azt olvastam kezdonek kezdetben tul bonyolult [link]"Az akadályok azok az ijesztő dolgok, amiket akkor látsz, ha szemedet leveszed a célról" - Curt Carlson
-
kriszbon
őstag
Héé.. azért pár dolgot kihagytál a listából, mert 2 motorral nehéz lesz repülni, meg Rádióvevő sem árt ha van, és aksi is jó ha van, az apróságokról nem is beszélve.
Őőő.. milyen választékra gondolsz, mert amikből az enyémek összeállnak, azok a cuccok is kb. akkoriak lehetnek, vagy volt megfelelője, a váz az biztosan volt.
[ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- GTA V
- Crypto Trade
- Delta Force (2024)
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Tado Smart Radiator Thermostat X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest