Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz t72killer #52731 üzenetére
Gyors méretösszehasonlítás:
Xiaomi Mi: 455x380x170mm(!!)
h4 410, összecsukva: 210x150x60mm (+ami még kilóg, ez a váz...)
Mavic Pro, összecsukva: 198x83x83mmA h4 450 érdekelne - esetleg ha van még hasonló alternatíva, arra nem találtam pontos méreteket, kicsit méregetek és lehet tényleg bedörrentem a 2éve jegelt terveket
#52732: "Az általad linkelt setup egy 2015-ös topicban lapul, az összelegózandó alkatrészek egy része elavult, más része csak drága" - ennek mindenképp utánakérdezgetek itt nálatok, mit érdemes pakolni a vázra - ha végre elhatározom magam
Stabilitás-reszelgetés: feltételeztem itt is fejlődtek már a dolgok, ha már annyira soroljátok a technológiai előrelépést... Az Inspire 1 elég nagy, jól látom, hogy nem lehet összecsukni??Apropó pénz, nálam nagyjából így jönnek a preferenciák:
#1: méret (50% súly)
#2: képminőség (30% súly)
#3: ár (20% súly)[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz t72killer #52731 üzenetére
Ha gondolod, rugózhatunk még ezen, de a hozzászólásom azzal kezdtem, hogy "Ha a méret (450mm) nem akadály, és nem kellenek a csilámpóni fícsörök, akkor a Mi4K-nak a közelében sincs semmi ár/teljesítmény arányban."
Ezt arra alapoztam, hogy 400 dollár alatt kapsz egy - képminőségét tekintve - P3Pro / P4 közötti minőséget.
Az általad linkelt setup egy 2015-ös topicban lapul, az összelegózandó alkatrészek egy része elavult, más része csak drága, de mindenképpen bőven ezer dollár fölé jön ki kamerával, még akkor is, ha csak a Mi4K képminőségét vesszük alapul.Ha meg választanom kellene, hogy egy 300 ezres kamerát rárakjak-e egy épített gépre,
- amit még hetekig reszelgethetek is mire minden beáll,
- a gép-gimbal-kamera összhang még így sem lesz a fasorban sem egy célgéphez képest
- miközben tudom, hogy vagy leprogramozok mindent előre, vagy full manuálban kell tolnom a mókát,vagy ennyi pénzért vegyek inkább egy Inspire I-est és hagyjam a szarakodást másra....Hát nem tudom.
Én szeretek barkácsolni, de a videózás pont nem az a műfaj ahol lenne kedvem hozzá, a bekerülési költség meg túl sok ahhoz, hogy feltegyem a kék 37-esre...
LiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bestbuy játékok
- PlayStation 5
- Horgász topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kedvenc zene a mai napra
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest