- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezoltan
tag
Kivittem óvatosan megreptetni az X215-öt,semmi komoly,lehúzott vtx-szel,LOS-ban,4 és 5 cellán is kipróbáltam.
A váz iszonyatosan tetszik,lehet hogy nehéz az alu felső rész de szerintem baromi ütősen mutat.
Ehhez mégcsak hasonló mintájú karbont sem láttam mint amit a karokhoz ill. még pár helyen használtak,elég különleges textúrája van.Prémium hatást kelt a gép.Viszont a belseje,pontosabban fogalmazva a forrasztások elképesztően hanyagul lettek kivitelezve.Három vezetéket azonnal kiszúrtam amit csak "a lélek tartott",egy negyedik (buzzer/led kombó egyik szála)el is engedett szinte azonnal.
Kivétel nélkül mindent újraforrasztottam.
A kamera képe kis idő után elköszönt,és csak osd van fekete háttérrel,így valószínűnek tartom hogy a vtx el is szállt,hozzáteszem,elég sokat volt az asztalon akksira dugva a gép míg konfiguráltam stb.
User error lesz ha valóban ez a gond,de azért kétkedem hogy ennyitől meg kellene ellenie (antenna fent volt természetesen).Baromi forró volt,az biztos.
Megrendeltem az újat bele,hamar kiderül hogy ez okozza-e a hibajelenséget.Egyébként nagyon kezes,finoman irányítható,erőteljes gépnek tűnik.Egy nagyon rövid videót készítettem vele délután: X215
Összességében eddig külsőségekben prémium,belül minőségi alkatrészek "összedobálva",VISZONYLAG könnyű de erős (2206/2600KV) -benyomásaim vannak róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- Új Garmin Approach S50 arany cream (felbontott) 2 év garancia
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Dualtron Popular dual motor 14Ah, szervizelt, +új gumi
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség