Új hozzászólás Aktív témák

• ezoltan

tag

Kivittem óvatosan megreptetni az X215-öt,semmi komoly,lehúzott vtx-szel,LOS-ban,4 és 5 cellán is kipróbáltam.

A váz iszonyatosan tetszik,lehet hogy nehéz az alu felső rész de szerintem baromi ütősen mutat.
    Ehhez mégcsak hasonló mintájú karbont sem láttam mint amit a karokhoz ill. még pár helyen használtak,elég különleges textúrája van.Prémium hatást kelt a gép.

Viszont a belseje,pontosabban fogalmazva a forrasztások elképesztően hanyagul lettek kivitelezve.Három vezetéket azonnal kiszúrtam amit csak "a lélek tartott",egy negyedik (buzzer/led kombó egyik szála)el is engedett szinte azonnal.
    Kivétel nélkül mindent újraforrasztottam.
    A kamera képe kis idő után elköszönt,és csak osd van fekete háttérrel,így valószínűnek tartom hogy a vtx el is szállt,hozzáteszem,elég sokat volt az asztalon akksira dugva a gép míg konfiguráltam stb.
    User error lesz ha valóban ez a gond,de azért kétkedem hogy ennyitől meg kellene ellenie (antenna fent volt természetesen).Baromi forró volt,az biztos.
    Megrendeltem az újat bele,hamar kiderül hogy ez okozza-e a hibajelenséget.

Egyébként nagyon kezes,finoman irányítható,erőteljes gépnek tűnik.Egy nagyon rövid videót készítettem vele délután: X215

Összességében eddig külsőségekben prémium,belül minőségi alkatrészek "összedobálva",VISZONYLAG könnyű de erős (2206/2600KV) -benyomásaim vannak róla.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés