Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Nem megbántani akarlak, de komolyan nem értem amúgy miért van szükség erre. Ha jól tudom neked pl. nincs is ilyen géped. Nemrég még kérdezted egy másik topikban hogy melyik is voltak azok a "feledhetetlen alkotások". De most tényleg. Ott van a retros topik, az se pörög, pedig oda több gép is tartozik. Most én is csinálhatnék a 3DS-nek egy termet, mert akarok egyet (sőt fogok is venni egy szép fehéret), de úgy hiszem, hogy bőven megfér a DS termében, felesleges szétbontani a kettőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 2026 - Íme a 17. héten megjelenő játékok listája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Robogó, kismotor
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest