- bambano: Bambanő háza tája
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyka366
csendes tag
válasz
Ghostman78
üzenetére
Én segítenék nagyon szívesen, de nekem nem HDMI-s a tabom..... Alapból ki sem próbáltam ezt a fajta tárhely cserét
. Mondanám hogy lementem neked ennek a ROM-ját, de sajnos nem egyezik a két gép chipsetje sem
A HDMI-s (DPS IQ 7.1?!) Allwiner A31S chipsettel van szerelve, az enyém (Garis papíron rajta van IQ 7.2) HDMI nélküli változat Allwiner A33-as chipsettel van szerelve. Nem tudom mennyi lehet a különbség a két kütyü között, de nálunk nem működött (állítólag) a tárhely csere sem. Amit ajánlani tudok az a CPU-Z nevű progi. Az talán megmutatja az IQ7 nevű felírat mellett, hogy mi a táblagép eredeti (?!) neve, az alapján van fent Kínai ROM ami esetleg passzolhat
. Nem tudom mennyi veszteni valód van, ha nem sikerül feltenni, visszaviszed és kapsz rá egy új ROM-ot. A nagy "riaszgatásokkal" ellentétben nekem 6 nap volt a szervíz.Ha kész, Root után Link2sd és megvenni a PLUS-t, mert azzal tökéletesen működik a tab
. Nekem nagyon jól futtat mindent, el tudok vele bohóckodni még ha gagyi is
(Jobbra nem futi sajnos :/)Kis referencia a Tabnak
. Csóróknak tudom ajánlani 
Új hozzászólás Aktív témák
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Mondanám hogy lementem neked ennek a ROM-ját, de sajnos nem egyezik a két gép chipsetje sem
. Nem tudom mennyi veszteni valód van, ha nem sikerül feltenni, visszaviszed és kapsz rá egy új ROM-ot. A nagy "riaszgatásokkal" ellentétben nekem 6 nap volt a szervíz.
. Nekem nagyon jól futtat mindent, el tudok vele bohóckodni még ha gagyi is