Hirdetés
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emwyox
csendes tag
Üdv!
Én is nem rég vettem egy ilyen tabit, tetszik, viszont, valamiért folyamat újra indult, kivettem belőle az SD kártyát, és nyomtam gyári beállítást, most jó, de mindjárt megformázom a kártyát hátha az volt vele baja hogy előtte meg fényképező gépben volt, de nem hiszem...
Tettem fel most igy utólag AVG-t, ja meg, angry birds alatt is ujra indult, és törölte az össze eddig megcsinált eredményt...
Valaki ötlet miért van ez a jelenség?
Ui.:
Láttam kerestek valami más egyéb töltési módot a tabihoz, lehet az Euronicsban kapni ilyen "solar flash light radio" névre hallgató napelemes külső töltőt, de usbről is lehet tölteni, de egy rakat fejet adnak hozzá, a tabihoz is van hozzá, és 5 ezer forint, tegnap vettem csak, ma letesztelem és írok ha valakit érdekel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum Tápegység!
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit (NE7506T019T1-GB2061T) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest