Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HyperMalac

csendes tag

válasz Alister71 #577 üzenetére

Hát egyenlőre nem tudom.

Ugyan szerintem (és ötletem nincsen miért), ezen a Cogoo tableten valahogy gyorsabbnak tűnik az egész rendszer mint a DPS-en, igaz hogy a DPS csak kb 20-30 percet volt nálam amíg flasheltem és kipróbáltam.
    De viszont mivel még nem használom aktívan a tabletet, ezért hogyha adtok egy linket az ICS-hez amit LiveSuite-al fel tudok telepíteni (mert a dump romokat én is megtaláltam, de azokat adb-n keresztül kéne flashelni azt meg nem tudom még, meg egyszerűbb lenne a programmal) akkor szivesen futok egy kört azzal is és aztán meg jól megmondom hogy melyik tűnik gyorsabbnak.

Ja igen amit még akartam kérdezni, hogy tudtok-e olyan .zip fájlról ami governorokat és I/O schedulereket tartalmaz? Mert megnéztem és jelenlegi állás szerint nem lehet állítani rajta azt hogy mi szerint skálázza a processzor órajelét a rendszer. Illetve tudtok-e olyanról hogy lehet-e és ha igen mennyire lehet overclockolni az 1,2 GHz-t? Általában 10% még elfogadható a legtöbb processzornak ezek közül, tehát ha mondjuk 1350MHz-en menne a dolog akkor még nem ordítana hogy fáj neki, viszont picit talán pörgőssebb lenne a dolog (persze nem olyan órási szinten)

A válaszokat előre is köszi, és várom az ICS img linket :C

Új hozzászólás Aktív témák