- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mond
senior tag
Szerintem ez a legjobb rom a tabletünkre!
-
Mond
senior tag
válasz
hodostamas
üzenetére
Hali!
Csak összejött, szóval minden rendben, de azért köszi!
-
Mond
senior tag
Nálam nem engedi telepíteni mindig visszaugrik alaphelyzetbe a recovery!
valaki tudna segíteni?
A light romban már benne van az új recovery? -
Alister71
nagyúr
válasz
hodostamas
üzenetére
Már fent is van, és eddig tökéletes. SD kártya is be van állítva

-
hodostamas
addikt
Hoppá, lett CM9 a táblánkra

-
ADAM1337
nagyúr
Sims nektek fut a gépen ?
Egyiket se tudom működésre bírni ha van tipp az jöhet. (sims3, freeplay) -
rEnk
tag
sziasztok!
egyik rokonomnak ilyen tabja van és az lenne a kérdésünk hogy miért halkak illetve alig érthetők a párbeszédek ha fülhallgatóval néz filmet? ha simán a hangszóróról szól a film semmi gond minden okés viszont ha rádugjuk a fülest akkor élvezhetetlen a film.. csak a zene meg a környezeti hangok hallatszanak..
a gépen lévő alap media playert használja filmezésre és sehol nem találunk ezzel kapcsolatban beállítástelőre is köszi a segítséget
-
ph2012
senior tag
A kétmagos verziónak az aksiideje meddig bírja? Milyen előlapi kamera van benne? VGA vagy 1,3 Mp?
-
Redpapa
csendes tag
szóval a leírtak szerint...
-
Redpapa
csendes tag
Sziasztok
Tegnap vettem egy DPS7-est.JB. 4.1.1
Rootoltam a fórum elején leírtak szerint. (Root_with_Restore_by_Bin4ry_v18_2)
Minden simán ment de a Ti Backup mégsem tudja megszerezni a root jogokat.
Van még valami művelet amit kihagytam? -
Mond
senior tag
válasz
HyperMalac
üzenetére
http://www.concordetablet.com/concorde_tab_one.html#letoltesek
http://android-forum.hu/viewtopic.php?f=137&t=665
-
HyperMalac
csendes tag
válasz
Alister71
üzenetére
Hát egyenlőre nem tudom.
Ugyan szerintem (és ötletem nincsen miért), ezen a Cogoo tableten valahogy gyorsabbnak tűnik az egész rendszer mint a DPS-en, igaz hogy a DPS csak kb 20-30 percet volt nálam amíg flasheltem és kipróbáltam.
De viszont mivel még nem használom aktívan a tabletet, ezért hogyha adtok egy linket az ICS-hez amit LiveSuite-al fel tudok telepíteni (mert a dump romokat én is megtaláltam, de azokat adb-n keresztül kéne flashelni azt meg nem tudom még, meg egyszerűbb lenne a programmal) akkor szivesen futok egy kört azzal is és aztán meg jól megmondom hogy melyik tűnik gyorsabbnak.Ja igen amit még akartam kérdezni, hogy tudtok-e olyan .zip fájlról ami governorokat és I/O schedulereket tartalmaz? Mert megnéztem és jelenlegi állás szerint nem lehet állítani rajta azt hogy mi szerint skálázza a processzor órajelét a rendszer. Illetve tudtok-e olyanról hogy lehet-e és ha igen mennyire lehet overclockolni az 1,2 GHz-t? Általában 10% még elfogadható a legtöbb processzornak ezek közül, tehát ha mondjuk 1350MHz-en menne a dolog akkor még nem ordítana hogy fáj neki, viszont picit talán pörgőssebb lenne a dolog (persze nem olyan órási szinten)
A válaszokat előre is köszi, és várom az ICS img linket

-
Alister71
nagyúr
válasz
HyperMalac
üzenetére
És szerinted a JB jobb mint az ICS?
-
HyperMalac
csendes tag
válasz
HyperMalac
üzenetére
Update:
Livesuite felismerte, fel is ment a Condorde 4.1, hibátlanul megy. Aki esetleg még ugyanezzel próbálkozna annak üzenem hogy semmi trükkje nincsen, pont ugyanúgy kell mint a leírásban a DPS -t

-
HyperMalac
csendes tag
Még mindíg Cogoo Tablet:
Elhatároztam hogy rápróbálok, és mindjárt jött egy akadály: Hangerő le + USB + power nyomkodásra nem csinál semmit. Tehát USB-ről tölt (és még az akkutöltés jelző is ugyanaz mint a DPS-nél
), ha bekapcsolva dugom rá a gépre akkor felismeri, használható a belső tárhely stb. Viszont ha kikapcsolva dugom rá a gépre akkor csak jelzi a gép hogy valamit bedugtam, de nem indul se telepítés se semmi (és CWM-et sem tudok behozni sehogy a tableten), csak a töltést mutatja.Elképzelhető hogy nincs recovery.img, vagy nem megfelelő és ezért nem tudok belépni a CWMbe sem?
-
HyperMalac
csendes tag
válasz
hodostamas
üzenetére
Köszönöm, átnézem a mentéseket holnap.
Lord Vader:
Igen én is úgy vettem észre hogy kicsit fürgébb a tablet a gyári FW-vel (sőt hogy őszinte legyek talán a DPS gyári FW-vel is kicsit lassabb volt mint ez, gyanakodtam is hogy nem ugyanaz a proci van talán benne).
Viszont ami miatt jobban érezném magam az az hogy gyárilag ezen nincs google play (jó tudom hogy ez egy apk-val megoldható
), plusz nincs rajta root (bár ezt meg nem tudom hogy összefügg-e az éppen aktuális rommal, vagy csak a particiókkal, ergo hogy lehet-e a DPS root-al rootolni ennek a gyári FW-jét, és erre várnék is választ mert akkor meg nem biztos hogy belekezdenék a dologba, mert a lényegesebb a root megoldása a JB csak egy kis plusz)
Meg igaz ugyan hogy magyar nyelvű a gyári FW (illetve multilang, de ez nem lényeg) viszont van benne pár bloatware ami meg kínai és az zavar picit (erre meg gondolom megoldás a root uninstaller ha már a rootot megoldottam)Annyit még írjatok meg mindenképp légyszives hogy a fenti gondolataim helyesek-e vagy néhol (esetleg mindenhol) elég nagy baromság, meg ha van valami jó tanács, tipp mire figyeljek oda, mit csináljak máshogy akkor szivesen olvasom őket!

-
Alister71
nagyúr
válasz
HyperMalac
üzenetére
Én mondjuk le sem cserélném, mert szerintem a 4.0.4 jobban fut ezeken a gyengébb gépeken. A JB eléggé akadozik.
-
hodostamas
addikt
válasz
HyperMalac
üzenetére
-
HyperMalac
csendes tag
válasz
Alister71
üzenetére
Szóval akkor próba szerencse?
Elvileg 4.0.4 van rajta tehát ez is bíztató hogy nem valami ős régi android.
DPS-t frissítettem már, csak hát a kérdés az az hogy a CWM ugyanott van-e rajta (és hogy egyáltalán van-e rajta?), illetve hogy a livesuite felismeri-e.Tudsz esetleg valami olyat amivel le tudom menteni róla a romot hogy azért meglegyen ha valami behal rajta?
És egyébként merjem megpróbálni a dolgot?

-
Alister71
nagyúr
válasz
HyperMalac
üzenetére
Ahogy nézem, tényleg ua gép, a rom-nak is jónak kell lennie rá.
--CPU: Allwinner A13 Cortex-A8 ARMv7 Processor
--CPU Frequency: 1.2GHz
--GPU: Mali-400MP
--RAM: 512MB/ 354MB AvailableEz a Hardver környezet megegyezik.
-
HyperMalac
csendes tag
válasz
hodostamas
üzenetére
Az A13 SoC-t nem teljesen értem, ám ez szerintem az én hibám

Na szóval ahogy néztem a DPS-ben Cortex A8 proci van 1,2 GHz-n.
Ebben a Cogoo jószágban is Cortex A8 1,2 GHz van.
Vagy nem erre gondolunk?
Ha nem akkor kérlek írd meg hogy hol nézzek bele a tabletbe hogy megtudjam mi az ami nekem kell -
hodostamas
addikt
válasz
HyperMalac
üzenetére
Ha tényleg minden passzol hozzá szinte és A13-as soc van benne, akkor menni fog
99%-ban mennek ilyenkor.Root meg a DPS-en is alkalmazottak szerint menni fog

-
HyperMalac
csendes tag
Sziasztok!
Ugyan nem DPS Dream 7 névre hallgat, de találtam egy tabletet amit úgy hívnak hogy Cogoo C 7A.
A tablet belseje pont ugyanaz mint a DPS, felbontás, RAM/ROM, belső tárhely, processzor, egyszóval minden ugyanaz mint a DPS, csak a neve más.(Még a kinézet, gombkiosztás és a portok elhelyezése is)
Szerintetek egy ilyenre fel lehet-e tenni a Concorde 4.1-es ROM-ot és vajon ugyanazzal a cuccal lehet-e rootolni mint a DPS-t, mennyi a téglagyártás esélye?
A tablet még nincs meg, de viszont ezek döntő fontosságúak lennének a vásárlás során.Illetve olvastam én a a fentebb linkelt DPS Dual 7 tabletet, én is kérdezném hogy vannak-e róla tapasztalatok? Többek között root érdekelne, és hogy fogott-e már valaki ilyet a kezében?

-
Piftu85
csendes tag
hát az lemaradt hogy akkor szívom meg ha újra kell rakni 1 szer mert a gyári root elveszett róla nem tudom miért.

-
Piftu85
csendes tag
Köszönöm a segítségeket nem raktam újra viszont sok olvasgatás után kezd összeállni a kép. mindent szép lassan beállítok rajta. Itthon nem dobálja le a wifit de ahova kéne ott igen sajnos erre még nem találtam megoldást. Sok sok segítséget köszönöm

-
ph2012
senior tag
Néhány napja vettem és nagyon sokat idegeskedem mert nagyon lassú, akadozik. Néhány megnyitott weboldalnál alig mozdul. Alkalmazásváltásoknál is nagyon lassú. Kár. Ha kell valakinek eladó.
-
mntn
tag
-
Piftu85
csendes tag
Köszönöm sajnos még elég kezdő vagyok nem is tudom hogy neki kezdjek e
-
Piftu85
csendes tag
Ahogy nézem itt csak dps dream 7 esre valók vannak és nem tudom hogy azok kompatibilisek e 9 essel is?
Választ kösznöm .
-
Piftu85
csendes tag
válasz
hodostamas
üzenetére
Értem és köszönöm a segítséget megpróbálok utána olvasni, csak ebben a kérdésben még nagyon kezdő vagyok.
-
Mond
senior tag
válasz
hodostamas
üzenetére
Hali!
Ez light rom nagyon szuper!
Köszi a segítséget! -
Piftu85
csendes tag
Sziasztok Van egy dps dream 9" tablet, ami nem az enyém és nem tudom újratelepíteni. Bekapcsolásnál is 3 adikra indul el a rendszer és kicsit be is lassult, pedig csak egy alkalmazás van rajta az is a fruit ninja. Sajnos nincs semmi ötletem hogy hogyan tovább. Segítségetek előre is köszönöm

-
whiskeys
őstag
nekem meg ma nem akarja szinkronizálni a gmailes fiókom. ötlete nincs valakinek?
-
Mond
senior tag
Sziasztok!
Valaki tudott websticket csatlakoztatni light romnál?
Ez nem az augusztusi, hanem az októberi romból készült!
Fontos alkalmazások hiányoznak belőle! -
Zsolaf
addikt
válasz
hodostamas
üzenetére
Szavaztam, de h..lye kérdés

-
Alister71
nagyúr
válasz
hodostamas
üzenetére
Persze jó lenne.
-
hodostamas
addikt
Szavazzatok!

Legyen normális JB rom a táblára? -
Alister71
nagyúr
Már hülyét kapok ezektől a rom-októl, csak cserélgetem a gépen.
A sima 4.0.4 jó lenne, mindenben, de kikapcsol alvó mód alatt, így használhatatlan. Az újabb 4.0.4 megy rendesen, alvó mód is jó, de nagyon apró minden ha átállítom 120-ra, használhatatlan így számomra, 42 évesen, nem látom rendesen a kijelzőt
Csak maradt a 4.1.1, kénytelen vagyok azt használni, pedig a kikapcsolós 4.0.4 tetszett nagyon. -
Mond
senior tag
válasz
hodostamas
üzenetére
Írtam előzőleg, de nem tudtam, hogy miért csinálja ezt!
-
hodostamas
addikt
-
Mond
senior tag
válasz
hodostamas
üzenetére
Hali!
Erről a Mega letöltő oldalról még mindig nem tudom leszedni a romot! (Light rom)
Más oldalon nincs feltöltve? -
Alister71
nagyúr
Itt az alsót raktam most fel: ConCorde tab ONE - Android 4.0.4 operációs rendszer (2012.10.15) (264677.17 KB), kiderül, hogy ehhez mit szó.
hodostamas: valamiért nem tudtam belépni, de most sikerült. Az újabbik reget, törölheted.

-
Alister71
nagyúr
válasz
hodostamas
üzenetére
Azt én írtam.

-
ironman2
csendes tag
Win 8 64 bites rendszerem van.A probléma hogy a tablethez nincs illesztőprogi,a rendszer nem tudja telepiteni.Valakinek van valami ötlete?
-
Alister71
nagyúr
Meguntam a szenvedést, nem tudtam vele mit kezdeni. Ment vissza a Concorde 4.1.1, ez végre megy megint rendesen. A 4.0.4-en a 120 DPI sem volt jó valamiért, hiába írtam be a prop-ba, nagyok maradtak az ikonok is. Most valahogy jó lett a 4.1.1, jól sikerült a telepítés és a root, mert egyenlőre nem tapasztaltam a korábbi hibákat.
Úgy látszik ez is olyan mint a windows, vannak rossz és jó telepítések.
-
ironman2
csendes tag
Sziasztok! Nekem az lenne a gondom hogy:
Youtube alkalmazásnál rámegyek a My channel menüpontra,és ezt irja ki:Your account is not linked Youtube account.Please link your accounts and try again
van youtube fiókom,ma is csináltam egy google accountot gmailos cimmel,és beléptem vele a youtubba,de ugyanezt irja ki a tableten.Mit kell tennem? A többi google fiókra is ezt irja ki.Nem tudok belépni a my channel menübe ahol lehetne kedvenc videókat listába szerkeszteni.
-
Alister71
nagyúr
válasz
hodostamas
üzenetére
Ez az amit el akarok kerülni, mert már elég jól belaktam. Ha a töltő kábel benne van, akkor nem csinálja, akkor rendesen nyílik.
-
Alister71
nagyúr
válasz
hodostamas
üzenetére
Az a baj, hogy nekem az túlságosan ki van gyomlálva.
Viszont van most egy olyan gondom, hogy ha elmegy a gép alvóba, akár magától, akár én nyomom meg a "billentyű zár" gombját, majd valamikor ki szeretném nyitni, a gép elkezd bebootolni. Vagyis az alvó mód alatt teljesen leáll magától. Eddig ezt nem csinálta, egyik JB-vel se, sőt a gyomlált 4.0.4-el se. Iszonyat idegesítő, mert ha lerakom pár percre állandóan kikapcsol, és nem tudok rájönni, hogy miért.

Valami megoldás kellene rá. -
Alister71
nagyúr
Felraktam rá a gyári Concorde ICS 4.0.4-es roomot, sokkal jobban fut rajta mint a JB. Lényegesen kisebb a memória használat, emiatt a játékok is jobban mennek. lassulások se nagyon tapasztalhatóak, a JB elég rendesen be tudott állni néha.
Minden működik rendesen, rootolni sem kell, ugye ez gyárilag az. G-senzor is jó.
A Build.prop-ot szintén Galaxy S2-re módosítottam. Play Áruház újfent annak látja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Autós topik
- Windows 11
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- Samsung Galaxy Tab S7+ 256GB WiFi 2026 augusztusig garanciális
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- HIBÁTLAN Apple ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Honor Magic8 Lite 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB Titanium Black Karcmentes állapot 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), ha bekapcsolva dugom rá a gépre akkor felismeri, használható a belső tárhely stb. Viszont ha kikapcsolva dugom rá a gépre akkor csak jelzi a gép hogy valamit bedugtam, de nem indul se telepítés se semmi (és CWM-et sem tudok behozni sehogy a tableten), csak a töltést mutatja.
), plusz nincs rajta root (bár ezt meg nem tudom hogy összefügg-e az éppen aktuális rommal, vagy csak a particiókkal, ergo hogy lehet-e a DPS root-al rootolni ennek a gyári FW-jét, és erre várnék is választ mert akkor meg nem biztos hogy belekezdenék a dologba, mert a lényegesebb a root megoldása a JB csak egy kis plusz)