Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
heavygrip
senior tag
Mondjuk azt az egyet nem értem, hogy a nyomorult quicksave-et miért kellett az összes FPS-ből kiirtani, az sokat segítene az újabb Doomokban is. De ez megint ilyen széllel szemben pisálás, 15 éve nincs kb. semmiben, úgyhogy így jártam.
Ezt én 2016 környékén sérelmeztem. Akkor kezdtem megint játszani sok-sok év kihagyás után. Jöttek velem szembe - mostmár klasszikusnak nevezhető - FPS -ek Wolfenstein New Order,Old blood, aztán ugye a Doom 2016 és pont az utóbbinál szitkozódtam hogy wtf,ez most komoly?!
Túl jutok egy nehéz arénán a végén pont le estem szakadékba, aztán előről az egész mert nem volt éppen autosave...más különben mentettem volna F5-el oszt jólvan
Aztán hozzá szoktam, már manapság tényleg együtt lehet vele élni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) 4GB DDR4 2400-3200 MHz NAGYTÉTELBEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Túl jutok egy nehéz arénán a végén pont le estem szakadékba, aztán előről az egész mert nem volt éppen autosave...más különben mentettem volna F5-el oszt jólvan