- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
Igazat megvallva én nem szerettem régen a Doom-ot. Ez sem érdekelt először, aztán láttam egy E3-as gameplay videót és felkeltette az érdeklődésem. Ez volt az első Doom, amire azt mondtam, hogy ezzel játszanék szívesen. Aztán eljött a május, jöttek a Gameplay csatornákon a végigjátszások, elkezdtem az egyiket nézni és rájöttem, hogy ez nekem nagyon bejön. Végignéztem a kampányt, ahogy végigtolják, de ennek ellenére kellett a játék, mert nagyon tetszett. Meg persze teljesen más, amikor csak nézed ahogy játszanak, amikor Te játszol. De ugye jött a bibi, demó nem volt, így nem tudtam megnézni, hogy egyáltalán elindul-e a kis A8 7600-as APU-mal. Imám meghallgatásra lelt, a Steam kidobott egy demot. Letöltöttem, megnéztem és szerencsére teljesen jól megy a gépemen. Igaz alacsony grafikán, de ez most más kérdés. Megvettem és azt kell, hogy mondjam nem bántam meg, minden percét élvezem, amit ezzel játszom. Oké, sokat nem kell benne agyalni, de valahol pont ez a jó benne egy megfáradt nap után és nincs semmi dolgod. Leülsz elé és "eszetlenül" hentelsz.
Látványos, pörgős, a zenék is durvák alatta. Nekem nagyon tetszik a játék, hosszú idő után ez az első olyan játék, amire azt mondtam, hogy ez teljes mértékben megérte az árát.
De ez csak szerény vélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest