Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
- 

cyberkind félisten Igen, mindezt, amikor a 3-nál kijött bármi oda meg vissza voltam és az nem is érdemi gameplay volt. 
 A térképpel az hogy ez a 3D-s valami annyira nem való ide, ebbe a játékba ehhez a játékmenethez.Na de hogy mi a baj, az hogy ez nyomokban se Doom ahogy leírtam? 
 A nevén kívül nem sok ami hasonlít a régiekre, pedig a 3-nak is sikerül anno a régiekre nagyon hasonlítani, sőt megtartani azt amiért megszerettük, a szörnyek amik itt jöttek eléggé furán néztek ki az effekten kívül is, de ezen még átlehetne menni, a pályaszerkesztés se tetszik, a grafika szép és jó, de ez a felmelegedős téma a fegyvereknél hülyeség ide, ja meg nekem mindig túl világos volt, kihívás ez alapján nem nagyon volt benne, jó ez lehet meglesz nightmare-en de majd kiderül, van még sok gondom de nem akarom leírni inkább megtartom magamnak, az viszont tény hogy ez nem az a régiek folytatása csak címben, teljesen mást vártam, a Doom 3 pont azt adta amit vártam és várok, max pörgősebb sztori kellett volna oda és még jobb lehetne az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom mobilszolgáltatások
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest