- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"és nem vetted figyelembe, hogy én is q3 aztam 5 évet de rá se ránts"
Meglehetősen nehezen lehet figyelembe venni valamit, amiről nem tud az ember, mert nem mondják neki, nemde? Logic.
Mindenesetre az, hogy 5 évet játszottál, önmagában nem predesztinál az égvilágon semmit. Számtalan olyan player van/volt, aki rengeteget (de még annál is többet) nyomta, aztán mégis fogalmatlan all time shitter maradt, kötözött bárány az izzó guillotine alatt, érted, még mozogni se tudott rendesen/szépen/hatékonyan, pedig a játék ott kezdődik, onnan lehet elkezdeni felépíteni minden mást.
Nem azt mondom, hogy te is feltétlenül ilyen vagy, de a "zseniális" überáhítatod egy-egy speedrun láttán, illetve ahogy próbálod itt bizonygatni az irgalmatlan nehézséget, a Végső Kihívást, miközben nettó zöldségeket írsz sensitivityről/egerekről, van egy olyan sanda gyanúm, hogy talán mégis. : D
"Okos enged..."
Így van, ebben egyetértünk. Okos enged. Megpróbáltam a lehetetlent (rossz szokás), de nem volt időm körbefordulni.
(Sorry, ezen még mindig sírok..) Viszont tényleg falnak tűnsz, így jobb, ha elengedem, és rádhagyom a dolgot. A többi topiklakó már úgyis vagy popcornt nyomat vagy bérgyilkosért küldött, esetleg éppen fellógatni készül magát. : D
"azért majd ne csodálkozz ha hátbacsapnak párszor"
Ne félts, nem fogok csodálkozni. Többek között eddig az Eternalon kívül az összes DOOM megvolt Nightmare-en, még a Facebook-os appot is beleértve. A kihívást meg szeretem. Ha nem így lenne, nem tettem volna be (itt-ott némi kihagyással) ~22 évet Kvéjkekbe, meg nem próbálnék meg állandóan fáklyát gyújtani az esős éjszakában.
gl hf, csak vigyázz a sok forgással, el ne szédülj! ))
Ja, még annyi, hogy ha már 10 éve PH! tag vagy (ez ugye kétszer annyi idő, mint amennyit Q3-aztál!), légy szíves használd a [Válasz] gombot, mert teljességgel áttekinthetetlen, hogy mire reagálsz. )
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest