- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genji
őstag
Sziasztok!
Vérvételre buzdítanék én is mindenkit, de főleg a férfiakat hiszen a nőknek megvan a természetes módja a vérük frissítésének. A vérvétel kifejezetten egészséges legalábbis egy statisztika szerint azok a férfiak akik rendszeresen vért adnak évekkel tovább élnek kevésbé adakózó kedvű társaiknál. A cikk amit olvastam párhuzamot vont a nők magassabb átlag életkora és a menstruáció között is. Konzekvencia: ne csak az emberséges hanem az önző embek is menjenek vért adni!
A csontvelő már számomra kicsit riasztó pont azért mert természetes helyzetben nem fordul elő cseréje. Gerinc és tájéka tele idegvégződésekkel... Minden tiszteletem azoké akik meghozzák ezt az áldozatot embertársaikért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozilla Firefox
- Gyúrósok ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- Formula-1
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó GARANCIÁLIS Palit Nvidia Geforce RTX 5070ti 16gb (FUTÁR AZ ÁRBAN)!
- Iphone 17 PRO
- i5 12500/ 32GB DDR4/ RX6700XT 12GB/ 500GB m.2 SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Új 2K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9060 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9070 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest