Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ESP
őstag
Akik lusták visszaolvasni...
Sziasztok!
Mivel eddig sem a mellébeszélésemről voltam híres belevágok a közepébe:
Egy kollégám kislányánál ''acut myeloid lukémiát'' diagnosztizáltak és ez az Édesanya levele alapján eléggé megindított és elgondolkodásra késztetett...
Nem...nem Neki kérek segítséget, csak csupán egy kis időt és megértést...e pár sor elolvasását és értelmezését, s bizonyos százalékban a befogadását...
Voltam egyszer egy keresztyén találkozón, ahol egy pécsi onkológus tartott előadást...
Elmondta, hogy pár (cirka 15) évvel ezelőtt az ún. leukémia túlélési esélye alig haladta meg a 10%-ot...de az orvostudomány fejlődésének és a csontvelőátültetésnek köszönhetően mára ez a szám eléri a 80-85%-ot!!!
Donornak jelentkezni semmi többet nem jelent, mint elmész vért adni (4 egység), majd ezt követően egy laza vérvétel és bekerülsz egy adatbázisba...ezután a világ bármely részén élő emberen segíthetsz, CSUPÁN KÉT NAP KÓRHÁZI TARTÓZKODÁS ÁLTAL!!!
Két nap és két tűszúrás egy életért...
Gondoljátok meg...
Én már jelentkeztem...
Üdv: Tomi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Vírusirtó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Napelem
- További aktív témák...
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest