- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
instantwater #15 üzenetére
A jelszó kezelés elég bonyolult nálad, Bitwardent nézted már? Főleg a Bitwarden-rs implementációt rust nyelven, nálam hibátlan. Be tudod importálni a keepassod.
Nálunk hallani se nagyon hallottak a Dockerről, de egyből megtetszett nekik, hogy pár óra alatt migrálok bármit bárhonnan bárhova bármilyen verzióban. Nem gond, hogy 4 éve elavult és érintetlen szarokat kell újrahúzni új szerverre, majd upgradelni. Nem kérdés, hogy ez a jövő és már rég itt van (kéne lennie), csak hát rengetegen le vannak ragadva.
Én is az ELTE -n tanultam, papíron, formális matematikai nyelven papíron ciklust meg programkódot írni és C/C++ -ban mindent, de nem vagyok a magam ellensége
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 3
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / normál állapotban / 100%-os akkumulátorral / 12 hónap jótállás
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP 17 - Intel Core i5 - 10th Gen I 8GB I 512GB SSD I 17,3" I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest