- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyson5
tag
Felraktam a minecraft szervert dockerbe (itzg), működik is a synology ds224+-on (10GB RAM-al). DE! nincs ehhez valami jó GUI felület, beállítani a szervert? próbáltam a pufferpanelt, kevés sikerrel, nem sikerült konfigurálnom. Már az is sokat segítene, ha egyáltalán megtalálnám, hová tette fel a docker a config filet a nasra. mc-vel kerestem, sikertelenül. Valójában nagyon kevés beállítási lehetőség van, ha jól látom, szóval igazából nem is lenne szükség GUI-ra, de na
Szeretném kiengedni a netre, ahhoz viszont whitelistet kell csinálni (minecraft serverre), nem lehet jelszót beállítani sajnos. Ezen felül van bármi veszélyforrás a nas-ra, adataimra nézve, ha kiengedem a netre?
Miért nem találom a configot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Nintendo Switch 2
- Nintendo Switch
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Politika
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi9 SE 64GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest