- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Könnyű légierő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Talaria tuning
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
need
addikt
Sziasztok...
Problémák merültek fel a fotókkal kapcsoltban és nem tudom melyik oldalról közelítsem meg..?
Az egyik oldal a NAS a másik a tévé...! A tévé típusa C650!
A probléma a következő lenne..De előzményként jelzem azt tettem amit letöltöttem a hivatalos oldalról Synology Assistant legújabb változatát és azzal töltöttem föl! Maga a gyártó ezt javasolja..!
Ha megnézem a két képet az eredetit és ami a Nasson van minden tökéletesen megegyezik..mint felbontásban mint méretben..
Az eredeti kép ami 2592*1936 és nagyból a többi kép is ekkora méretű..a tévére már csak 640*487 lesz...!
Mit ne mondjak elég vicces egy 46" tévé közepén valami kis valami..
DLNA megsztásról beszélünk itt jelen esetben...
Maga a fénykép nézegetés mindig is tökéletesen működött amikor csak a sz.gépem volt ott használtam egy PC Share Maneggert és ez osztotta meg a képeket!
Ez továbbította és úgy ahogyan azt kellett..!Nem találok semmi olyan lehetőséget arra hogy állítsak a Nasson és lehetőséget sem a tévén hogy az eredeti méretet jelenítse meg..

Vagy csak nem vettem észre hogy hol van..!
Mit lehetne tenni hogy a tévén is pontosan azt lássam ami az eredeti kép méret és nem annak a butított változatát..??
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Tidal
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sweet.tv - internetes TV
- Sorozatok
- További aktív témák...
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17e 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Aorus RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3333MHz GP-ARS16G33
- Genius SP-HF2800BT bluetooth hangszóró
- Kingston FURY Beast RGB 16GB (2x8GB) White RGB Special Edition DDR4 3600MHz CL17 KF436C17BWAK2/16
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B360 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Cooler Master MasterboxTD500 FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest