- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLaci
őstag
válasz
üzenetére
Most szeretnék majd androidra váltani, és van egy olyan érzésem hogy az 500 forintos "netezz mobilon 100mb" nem lesz elég hozzá (jelenlegi, már öregecske symbianos telefonnal is meg szoktam haladni a 100 megát), ezért az 1500 forintos "netezz mobilon 500mb"ot szeretném használni (most még ingyen klikkem van, és 200sms mint 500forintos kedvezmény, de sajnos egyáltalán nem tudom kihasználni a hálón belüli 200smst, ezért ez is felesleges), és az a kérdés tulajdonképpen, hogy 500 forintos szolgáltatás nélkül is kapom-e a 500 forint kedvezményt.
-
SkyLaci
őstag
Sziasztok! hátha tudjátok a kérdésemre a választ.
Djuice számlás 20 élőfizetésem van, és ezzel a tarifacsomagnál van olyan hogy egy 500 forintos szolgáltatást ingyen választhatok mellé, de nekem az 500 forintos szolgáltatások között nincs olyan amit igazán kihasználnék (vagy elég lenne), ezért arra vagyok kíváncsi hogy az 500 forintos szolgáltatás kedvezmény akkor is él-e ha én csak 1500 forintos szolgáltatást rendelek meg? -
belakiraly
tag
Tegnap este meglestem, aktiv. Azt mondta, hogy 29.9 megam van hatra, azota ejjel letorrenteztem 10 gigat es maradt 29.9 megan. Boldogsag van

-
for3l
senior tag
válasz
belakiraly
üzenetére
ha tuti, hogy aktív (esetleg rácsekkolhatsz telenor (djuice) online-on is), akkor sztem nincs mitől félni, náluk lesz az üzemzavar a te javadra, mivel túlforgalmazási díj nem lehet, az meg, hogy nem lassítanak, az ő bajuk.

-
belakiraly
tag
Hali. Van egy djuice szamlas elofizetesem aktiv netezz mobilon 500mb csomaggal. Szeptemberben 200 mega korul kaptam sms-t, hogy 100 meganal kevesebb van hatra az adatforgalmi keretembol, de ne aggodjak ha tullepem, mert nem szamlaznak tul csak lelassitanak. Aztan Szeptember vegere 510 mega korul jartam mar, semmi korlatozas.
Mivel az uj albiban meg nincs vezetekes net es a tanulashoz masszivan kell a gugli, ezert gondoltam, hogy egye-fene, netezek. Ha tullepem tullepem, ha nem akkor nem. Elertem a 800 megat, semmi. 1 giga, semmi. Meg sms-t sem kaptam. Most jelenleg 9 giganal jarok, semmi lassulas vagy sms. Az 500mb-os internetszolgaltatasom biztos, hogy aktiv, kaptam rola sms-t mikor bekapcsoltam a telefont, meg ugye kuldtek figyelmezteto sms-t is egyszer. Akkor most ez hogy is van? -
ottoyes
senior tag
Létezik,hogy nem lehet e-mail studiót aktiválni a Djuice-hoz???

-
Vikt0r
aktív tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
1. A tulajdonjog tisztázása pontosan hogyan működik és mi kell hozzá?
2. Ős djuice-s válthat másik új tarifacsomagba? -
eastsider
nagyúr
van egy most kibontott (nem tudom mennyi idős, nem túl régi...) djuice kártya.
telefonba behelyezve azt mondja "nem áll rendelkezésre egyenleg" hha hívni próbálom azt mondja, hogy az előfizető kérésére nem kapcsolható.csak fel kell tölteni és jó lesz, vagy vegyek egy új kártyát?
-
^Clown
addikt
Sziasztok! Kb. 1,5-2 hete "előfizettem" a netezz500mb csomagra (kártyás29-ben vagyok). Szombaton jött egy sms a djuice-tól, hogy kedden v. szerdán (nem emlékszem már, közben rom-csere volt, sms elveszett
) lejár a felhasználhatóság. Emlékeim szerint 90 napig használható fel az 500Mb-os csomag. Mitévő legyek szerintetek? Köszi! 
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Érdekes problémába botlottam, ha beszélgetés közben hívnak mások, akkor nem jelez nekem a telefon. Csak foglaltat jelez az illetőnek, de van olyan haver, aki elért beszélgetés közben. Ez mitől függ?
Én djuice-os vagyok (azaz telenoros), barátnőm (szintén) telenoros, Ő nem ér el, ha beszélgetek. nem jelzi, mikor (teszt jelleggel) a telenor ügyfélszolgálatot hívom és közbe csörgetném magam az övével, DE:
Haver T-Mobile-os, és közbe beszélgettem egy Vodafoneos cimbivel. Na azt meg jelezte, hogy a T-Mobile-os haver hívna... Nem értem...Telefonon be van kapcsolva a hívásvárakoztatás a jelenség jó ideje fenn áll...
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Pár hónapja kártyás29-ből átmentem számlás20, amit nem bántam meg. Mivel volt már telefonom, így nem vettem rá telót. (tehát nincs hűség...) viszont most lehet vennék a jánynak rá egy telót (ZTE Blade)
Mód van rá, hogy az eddigi előfizumra vegyek telót és onnan kezdődik a két év vagy csak új számlás előfizuval vehetem meg a telót? Szerintem mehet az enyémre, mert ugye nincs még rajta hűség, de megerősítésre várok
Másik kérdésem, hogy nem tudja-e valaki, hogy a közeljövőben lesz e valami akció, ami netán a Blade-t is érinti, mert akkor megérhetné várni még egy kicsit...
-
Luciferkó
csendes tag
Mostanában nézegettem az aktuális kártyás tarifacsomagokat. Telefonhasználati szokásaimat figyelembe véve a Djuice 29 tarifacsomag tűnik a legkedvezőbbnek.
A Djuice honlapján a tarifacsomag tájékoztató oldalán szerepel a következő mondat:
Az igénybevétel feltétele:
A tarifacsomaggal 26. életévüket be nem töltött magánszemélyek köthetnek előfizetői szerződést.
A tarifacsomag minden djuice és Telenor üzletben megvásárolható.Átnéztem a hatályos ÁSZF-et, nem találtam benne ezt a részt (sem hasonlót).
Kérdés, hogy él e még ez a korlátozás.
Ill. a másik ami feltűnt, az ÁSZF 1.1.2-es pontja:
1.1.2 Nem minősül új Előfizetői Szerződés megkötésének:
* az áttérés számlás előfizetésről kártyás előfizetésre,
* az áttérés kártyás előfizetésről számlás előfizetésre,
* az előfizető személyének megváltoztatása (átírás),
* a tarifacsomag-váltás,
* a szolgáltatásváltás,
* a mobiltelefonszám cseréje,
* a SIM-kártya cseréje,
* az Előfizetői Szerződés egyéb módosítása.Tehát (értelmezésem szerint) ha én Telenor előfizető vagyok (hűségidő lejárt) és él a djuice 26-os korlátozása, akkor is simán átmehetek 27 évesen előfizetésből Djuice 29 kártyába.
Vélemény?
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok!
Djuice-s a telefonom, a számlás 20 előfizetéssel, és olyan kérdésem lenne, hogy hogy lehetne vagy mit kellene megrendelnem ahhoz, hogy barátnőm ugyanilyen csomagos telefonjával ingyen beszélhessek? Valami családi csomag szerűre gondoltam, csak itt 2 különálló előfizu van. Segítséget előre is köszönöm

-
kw3v865
senior tag
Djuiice reload net csomagom van, külföldre fogok menni (Romániába). A honlapjukon utánanéztem, hogy mennyibe kerül az adat roaming, de csak anyni infót találtam, hogy a forglami keretet nem használhatom fel külföldön. Azt azonban sehol nem írják, hogy hány Ft-ba kerül így 1 Mb. Valaki tud erről infót adni? Ja és kell valamit ativálni, hogy működjön a roaming?
-
RootRulez
félisten
Nincs mit.

-
RootRulez
félisten
Én most 218MB-nál járok, de akkor is használtam, ha nem volt muszáj (programokat si ezzel frissítettem marketről) és nemsoká 11-e (nekem akkor van számlazárás) Szóval el lehet lenni 100MB-al, ha okosan csinálja az ember, 1-2 hónap és "belejössz", mit - mikor - hogy lehet.

-
.:ZS:.
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy technikai jellegű kérdésem. Djuicenál vásárolt telefonba belerakható-e Telenoros kártya? Djuice előfizetésemre vennék telefont de nem magamnak. Azt gondolnám, hogy nem probléma Telenoros kártyát rakni Djuiceos telefonba, de azért nem szeretnék pofára esni.
Előre is köszi!

-
RootRulez
félisten
Én úgy vagyok vele, hogy a Mobilnettel tudsz mailezni, de a Mobil mail plussal annyira nem tudsz netezni. Szóval én a mobilnetet választanám. Nekem 500MB-osom van, de épp, hogy átszoktam lépni a 100MB-ot. Illetve az első két hónapban, amikor nem tudtam mire elég az 500MB, akkor okosan csináltam (nem kevesebb netezé csak okosabban). Szóval mostmár bátrabban tolom neki és így is 200MB-ig szokott felmenni...
Egy okostelefonnak kell a mobilnet, azért (is) okostelefon...
-
Matt88
csendes tag
Sziasztok!
Most akarok djuice-ra váltani, de nem igazán tudom eldönteni, hogy a választható plusz szolgáltatások közül melyik éri meg jobban. (rgo-> 100megás mobilnet VS mobil mail plus)
A mobilnet esetében mail frissítés, időjárás frissítés meg néha 1 kis böngészés lenne. Belefér egy ilyen "terv" egy 100 mb-os netbe? Mert ha nem akkor mard a mail.A másik, hogy a mobilnet esetében 100 mega meghaladásával túlszámlázás van vagy netkorlátozás?
Előre is köszi!
szerk.: a második kérdésre megtaláltam a választ. (32 Ft/mb 100mega fölött)
-
csdm
senior tag
Micro SIM-et tud adni a pannon? A SIM csere mennyibe fáj? iPad-be kellene SIM kártya, nekem van egy djucios, amit most használatba tennék. Szerintetek melyik net csomag éri meg jobban? Klikk, vagy a Netezz mobilon 100MB?
Kb ekkora a havi keretem, amit netezek vele (videókat azért hanyagolom), de ha túllépném, akkor melyik érné meg jobban? -
RootRulez
félisten
válasz
Tappancs2001
üzenetére
Ilyennel nem találkoztam... Szerintem hívd fel őket...
-
Tappancs2001
senior tag
válasz
RootRulez
üzenetére
Szia! Próbáltam regisztrálni az általad megadott linken. Be is regisztráltam, de mivel egyik rokonom használja a telót, és nem tudtam elérni, hogy diktálja be az ellenörző kódot,20 perc letelte után megpróbáltam bejelentkezni az általam adott felhasználónévvel és jelszóval, aminek hatására a rendszer küldött egy új kódot a telefonszámra, amit beírtam, de a rendszer nem fogadta el, azzal a felkiáltással, hogy nem megfelelő a kód. Ilyenkor mit lehet még csinálni? Köszi előre is a segítséget.

-
RootRulez
félisten
válasz
Tappancs2001
üzenetére
Múkod?
-
RootRulez
félisten
válasz
Tappancs2001
üzenetére
Ha innen reggelsz?
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A Telenor Online Ügyfélszolgálatára próbáltam beregisztrálni a Djuice Kártyás 29 feltöltőkártyás előfizetésemmel, azonban a visszaküldött ellenőrző kódot nem fogadta el a rendszer, és az újra kértet sem. Ennek mi lehet az oka? Lehet, hogy rossz helyre regisztráltam? Mit lehet ilyenkor csinálni? Köszi előre is a választ.
-
RootRulez
félisten
válasz
Tappancs2001
üzenetére
online-t sztem.

-
RootRulez
félisten
válasz
Tappancs2001
üzenetére
nem tom, mik vannak?
-
Tappancs2001
senior tag
válasz
RootRulez
üzenetére
Szia! Köszi szépen az infókat. Lekértem a beállításokat a megadott számra küldött sms-sel és el is mentettem. Még azt szeretném kérdezni, hogy a választható hozzáférési pontok közül melyiket szükséges bejelölni a nagysebességű mobiltelós netezéshez a djuice netezz mobilon 100 MB csomag esetében. Előre is köszi a választ. Üdv
-
Huroq
senior tag
Darab korlát nincs csak idő korlát van. Évente 1 előfizetés vásárolható a saját nevedre. Az 1 év mérése nem napokban történik hanem években tehát ha 2010. dec. 31-én vásárolsz 1 et akkor 2011. jan. 1- Én is vehetsz még egyet :-)
És valóban ha telo nélkül veszed nincs hűség nyilatkozat. -
RootRulez
félisten
válasz
Tappancs2001
üzenetére
Valószínű, hogy hiába az előfizetés nem volt beállítva a telefon.
"A beállítás lekéréséhez küldd el SMS–ben a BEA szót a +36209000749-es számra." ([link])
Sajna arany áron van az előfizetés nélküli internet.

-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A következő a problémám. Egy Nokia N8 kártyafüggetlen telót használ egyik 14 éves rokonom Djuice kártyás 29 csomaggal, ami mellé előfizetett egy neten mobilozz 100 MB opcióra is. Elmondása szerint, miután a Nokia Ovi Store webáruházból letöltött egy kb. 3 MB méretű ingyenes játékot, azt tapasztalta, hogy a kártyájáról teljesen eltűnt az 1 napja feltöltött 5000 Ft (!) egyenlege. Ennek mi lehet az oka? Ebben az esetben külön be kell állítani a net hozzáféréseket a telón? A djuice-tól hogy lehet őket lekérni. Én arra gyanakszom, hogy a minden előfizetéshez aktívált net eléréssel (10 kb/13 Ft) mehetett fel a netre. Ha valaki tudna segíteni, hogy ilyen többé ne fordulhasson elő, azt előre is köszönöm. Üdv
-
ImI87
őstag
Hello!
Előttem már kérdezte v.ki, de nem kapott választ. Egy embernek egyidőben hány számlás előfizetése lehet a djuice-nál?

És ugya jól gondolom, hogy ha csak előfizetést veszek (telefont nem), akkor nem kell semmilyen hűséget aláírni?ImI
-
club1
veterán
válasz
Zsuzsanka43S
üzenetére
Ha be tudsz regisztrálni az online.telenor.hu oldalra, akkor ott a szolgáltatások között két kattintással törölheted.
-
Zsuzsanka43S
csendes tag
Valaki mondja meg nekem, hogy tudok kijelentkezni a Telenor klikk csomagjából???
A telefonom összetört és egy régi kis képes telóm van, amivel nem lehet netezni, így nincs rá szükségem. Hiába hallgatom végig, hogy mikor melyik gombot nyomja, a kilépésről semmit nem hallok!!!! -
RootRulez
félisten
válasz
Remus389
üzenetére
Húh én mit össze vergődtem, mire összehoztam a telón a mobilbnetet... Megrendeltem djuice-nál. Hamarosan jött is az SMS, hogy aktív az új díjcsomag. Próbálkoztam én kis butus elsőre ezzel a "BEA" kóddal, elküldtem 3-4x, de semmi.
Bemenetem a djuice cafe-ba, a csajszi azt mondta, hívjam fel az ügyfélszolgálatot. Felhívtam a 1740-est vagy mit és mondták, hogy küldözgethetem akárhányszor, Androidra nem kapok beállításokat sms-ben.
(annyit se, hogy lökött ne erőltesd) Ekkor az ügyfélszolgálatos elkezdte volna mondani a beállításokat (én bevásárlóközpont közepén azon belül is spárban, szóval nem igazán volt módom leírni).Miután letettük, kimentem a boltból és hasznát vettem a WiFi-nek, a telenor oldalán megkerestem az APN beállítós oldalt, de akárhogy állítgattam akármelyiket csak nem volt net.

Felmentem a telenor boltba, emberünk már az elején gyanúsan forgatta a telefont, aztán megkért engem, hogy lépjek be az APN beállításokba. Már ekkor sejtettem, hogy lehet itt se jutok semmire. Na szóval beléptem neki az APN beállításokba és elkezdte ugyanarról az oldalról ugyanazokat a beállításokat bevinni, amikkel én is próbálkoztam, nem sok sikerrel. Mit ne mondjak, neki se sikerült.
Kinyomtatott egy papírt, amin APN-e beállítások voltak kicsit másképp, mint az oldalon. Hazajöttem és elkezdtem variálni. Na én ebből a nyomtatványból és az oldalból összehoztam egy működőt, azóta nem is nyúlok hozzá...

-
Remus389
nagyúr
sziasztok!
azt szeretném megkérdezni hogy milyen számra kell küldeni az SMS-t a "BEA" írással hogy elküldjék nekem a netes beállításaimat?
firmware-t frissitettem a telón és elmászott
-
doncortio
senior tag
Hali skacok!
Most vennék djuice-nál egy telót (úgy néz ki S3370 lesz a szerencsétlen
), de azt nem tudom, hogy feltltőkártyások rész vehetnek a myLife programban
vagy csak az RDIF-et ígényelhetik előfizusok?? -
RootRulez
félisten
válasz
Sir Sparrow
üzenetére
Válassz félárú számot (vayg akármit) és 1500-ért 500 megás netet, ott nincs túlforgalmazási díj

Szerintem ez a megabájtosítás havi szinten van összesítéskor, nem számolási szinten... Ha meg androidra kell, teszel rá egy jó kis forgalommérő pogit és annyi.

-
Sir Sparrow
tag
Valaki segítsen kiigazodni a Netezz Mobilon 100MB-os djuice neten!

Az egyik djuice-os szórólapon ez szerepel:
"A Netezz mobilon 100MB szolgáltatáscsomag esetén az adatforgalom számlázása belföldön megkezdett 1 MB-os egységenként történik, mérési alapegysége 10 kB..."
Az ÁSZF díjszabással foglalkozó 1/A. sz. melléklete alapján pedig ez:
"Az adatforgalom számlázása megkezdett 0,01 MB-os egységenként történik."
(Ugye 0,01 MB = 10 KB)
Akkor, most mennyi a számlázási alapegység 10KB vagy 1MB?
Bízom benne, hogy 10KB, mert ha 1MB, akkor hamar elfogy a 100MB. 
Most vennék számlás 20 tarifát és ott van egy választható 500Ft-os szolgáltatás ingyen. Én a 100 megás netet választanám, de most kicsit elbizonytalanított ez az ellentmondás!Tud vki biztosat? Esetleg akinek ilyenje van?
Köszi!

-
RootRulez
félisten
válasz
djbahool
üzenetére
Nem tudom pontosan de szeritnem ez a klikk annyi, hogy kapsz valami kis netet és küldenek a telódra egy böngészőt, meg néhány parancsikont (google, facebook) Nem tudom ez mennyibe kerülhet, de tuti jobb ha megrendeled a 100MB-os csomagot 500FT-ért vagy az 500MB-osat 1500-ért és nincs túlforgalmazási díj sem.

-
djbahool
senior tag
Sziasztok!
Djuice-osok nem vehetik igénybe a Klikk-et?
-
RootRulez
félisten
Pedig szerintem ez a djuice a legjobb... Jó percdíj, és versenyképes mobilnet árak.

-
beamen
tag
Lehet egyszerre két előrefizetésem a djuicenál? Úgy, hogy mindkettő a nevemre szól. Szüleimnek szeretném, akik már túl vannak a 26-on.
-
RootRulez
félisten
Zárjuk a topikot és mehetünk vissza a telenorba?

-
Lajkó
őstag
válasz
Sir Sparrow
üzenetére
Mert előfizuval olcsóbb a teló, mint ha feltöltőkártyásan veszed! A hűségszerződés pedig garantálja nekik 2 évig azt a havi 2.500Ft bruttó bevételt!
A szolgáltatók között (jelen esetben Telenor, és Djuice) nem 20Ft.-ba kerül egy perc. Ebből adódik, hogy, (szerintem) maximum 1 év alatt bejön a Djuice-nak a teló árából "kiesett" összeg, a többi meg már tényleg tisztán haszon!
Szerinted miért kerül Telenornál 1890Ft-ba az ACE MobilKvartett 3000 előfizuval? Mert 15.000-et ha forgalmazol, ha nem, 2 évig akkor is ki kell csengetned!
Ez olyan, mint a kocsma, és a törzsvendég (nevezheted bútornak, vagy alkesznek...) esete!
Ha nem adsz neki hitelt, akkor máshova megy! A kocsmák is ebből élnek meg, és ez nem csak faluhelyen van így!
-
Sir Sparrow
tag
-
Lajkó
őstag
válasz
Sir Sparrow
üzenetére
Az az igazság, hogy én most nem tudok jobb előfizus csomit a piacon, szóval ha meg van egyben a cash, akkor megvenném a telót függetlenül, plussz választanék egy olcsóbbat az előfizuhoz, amit el lehet pattintani jó áron... Tehát ami a legjobb ár/érték arányban van a Djuice-nál azt kérném, és elpasszolnám! Ezzel egészen biztos, hogy bejönne a pluszköltség, és lenne egy gyárilag független telefonod, meg persze 2 év hűségidőd is! De jelen esetben mind1, mert Szerintem sokáig nem lesz komolyabb előfizu a palettán...
Mondjuk Én személy szerint inkább vennék egy használt, de szép állapotú Spica-t garival 35-ért, a maradék 35-el meg boldogabb lennék!

Mert 35.000-rel jobb lenne az Ace?? Kétlem..., de Te tudod mire költöd a pénzecskédet!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jah még annyit, hogy nem tudom, hogy mennyire van megtámogatva mostanában a Defy, de ha jobban mint előtte, akkor lehet hogy azt is érdemes bevállalni 70-ért, mert elméletben jól bírja a strapát....
-
Sir Sparrow
tag
Köszi!
Az igazat megvallva a djuice számlás 20-on gondolkodom, de nemtom, h érdemes-e 2 év hűséggel megvenni ezt a telefont 62.990.-ért, vagy inkább függetlenül egy GSM boltban 1 év gyári garival 70 ezerért és utána venni egy számlás 20 csomagot, mert akkor már így nincsen a számlás 20-ra hűség, mivel teló nélkül veszem.
Ezért érdeklődök, hogy tudjam, h megéri-e azt a 7 ezret, hogy nincsen hűségnyilatkozat és független a telefon, vagy nem?Érv-ellenérv? Szerinted?
Asszem, ha djuice-tól venném a telót akkor adnak hozzá +1 év garit, de ebben nem vagyok biztos.
-
Lajkó
őstag
válasz
Sir Sparrow
üzenetére
A tarifamegtartás eleinte 1 év volt, csak a drágább mobilok részletre való vásárlásának bevezetésével jött be ez a 2 év a köztudatba (ha tévedek léci javíts ki), és ahogy máshol, úgy a DJUICE-nál is feltüntetik azt külön!

Egyébként minden tarifacsomagnak meg vannak a maga sajátosságai (ezt pl nevezheted korlátnak is) a részletre való vásárlásnak is meg vannak a maga sajátosságai (felőlem ezt is nevezheted korlátnak). A többit meg tényleg meg találod az ÁSZF-ben....
Szóval mi is a kérdés pontosan? Arra vagy kíváncsi hogy számszerűen mennyibe kerül, ha X időintervallumon belül felrúgod a szerződést? Mert azt semmiképp nem nevezném korlátnak...
Vagy arra gondolsz, hogy esetleg nem köthetsz addig (mondjuk ezzel párhuzamosan) máshol szerződést? Mert ilyen rafkók nincsenek a szerződésben! -
Sir Sparrow
tag
Amennyire tudtam szétnéztem, és gondoltam itt megkapom a választ.
Biztos nálad is volt már olyan, hogy valami után kerestél, de nem találtál rá választ, pedig nem is volt annyira eldugva.
Akkor pl. a Telenornál vagy T-nél miért van külön "sima" hűség és külön tarifahűség feltüntetve a telefonok ajánlatainál?
Gondolom, hogy a kettő akkor mégsem ugyanaz, mert akkor nem lenne mind a kettő feltüntetve. Úgy szokták írni, hogy pl. "2 év hűségnyilatkozat 2 év tarifamegtartással", tehát a tarifamegtartás az egy plusz dolog, legalábbis ha logikusan nézem.
Engem csak a "sima" hűség érdekelne, hogy arra milyen "korlátozások" vonatkoznak a 2 év idejére. -
Lajkó
őstag
válasz
Sir Sparrow
üzenetére
Egyébként 2 év hűségidő, 2 év tarifamegtartás! Különben perkálsz, mint a meszes! De ez le van karcolva minden telefon előfizetéses árajánlatában!
Csak szét kellene nézni!
Illusztráljam esetleg képekkel is?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
RootRulez
félisten
Arra próbáltam célozni, hogy ha tudom, hogy akárkinek küldhettem volna azt a 10MMS-t akkor talán azt választom, de nem tartom túl valószínűnek, mert a jányt többet hívom, mint MMS-t küldjek akárkinek is. De ugyanakkor lehet csak azért gondolom így,. mert már ebbe ugrottam bele és savanyú a szőlő,. azért "nem érdekel" a másik... De inkább telefonálok, mint MMS-ezek. Ha meg képet küldözgetnék, inkább email, azt látni is lehet

-
Lajkó
őstag
válasz
RootRulez
üzenetére
Ez kb. olyan, mint nekem a VIP szám! Itt hever az asztalon, mert az asszonykám nem akar 20-as lenni!

Előtte meg az ingyen 100MB-volt, de mire szerváltam egy routert, addigra összefosta magát a telóm, szóval már nem is tudom, hogy mit érdemes!
Mondjuk a 10 MMS, az belföldön bárkinek! -
RootRulez
félisten
Azt még ennyire se használnám ki.
Sőt majdnem csak az asszonynak van pannonos telója, szóval őt meg már hívom, minthogy mms-t küldözgessek neki.
Vagy elmegy a kép mailben, ami még így is olcsóbb, mert belefér a 500megába. 
Hát srácok, én meg majdnem 1GB-os netet kötöttem, még a 100 megás is elég lenne, csak ugye ott lenne túlforgalmazás meg ugye most ritkábban használtam, mert sűrűn voltam gépközelbe, meg az APN csak akkor volt engedélyezve, ha tényleg neteztem (opera minivel)
Tehát általános következtetés, opera minivel 500MB piszkosul elég fórumozni, emailezni, msnezni, fészbukkolni, meg mittoménmizni (youtube, meg steames dolgok nem voltak). Következő hónapban kipróbálom a gyári böngészővel vagy másik olyannal, ami nem tömörít, mint a Mini. Szerintem még azzal is elég lesz az 500 mega.
(bár azt is megjegyzem, hogy 2G onlyba voltam, de az EDGE is elég volt mindenre. 
-
Lajkó
őstag
válasz
Sir Sparrow
üzenetére
Csemegézz az ÁSZF-ben!

(#498) RootRulez: Akkor már miért nem a 10 MMS opció plusszba?

-
Sir Sparrow
tag
Sziasztok!
Volna egy alapkérdésem. Ha a djuice-nál veszek egy telefont 2 év hűséggel, akkor az miben köt engem abban a 2 évben?
2 éven belül mit nem tehetek meg?Köszi
-
pidro
csendes tag
egy embernek maximum hány djuice előfizetése lehet?
-
ubid
senior tag
Valaki nem tud róla , hogy idén is lesz-e ilyen djuice kedvezményes jegy az EFOTT fesztiválra ?
tavaly djuice-osoknak 4900 volt a fesztiválra a bérlet, a normál jegy meg 15000

Tehát valaki nem tud most valamit ?
-
hazai
tag
djuice 29 mentöcsomag 500 ft egyenleg meddig jo?
a fiamnak vettem tegnap volt redisztrálva az interneten a kérdésem az lenne medig érvényes a kártya regisztrácio után 1 évig?
meg van rajta 500 ft egyenleg de sms értesitoben irta hogy engyeleged 2011 04 13-ig használhato, ez most nekem le kell beszélnem? -
hazai
tag
szia énis ilyen cipöbe járok nem tudom hogy ez a 3 hét 500 ft ra szol vagy az egész osszegre 3500 ft? kuldtek sms de nem tunteték fel a rendelgezésre állási idot most 1 év vagy 3 hét?
segithetnél ha kaptál tanácsot koszi
ezt irtad
Mennyi időm van lebeszélni az egyenleget ha 3k-val töltöm? 1 év? Mert volt rajta 500 (ilyen újságosnál vett akció volt), rátöltöttem 3k-t, jött is az sms, hogy 3,5k van a számlán a felhasználhatósági idő meg 3 hét múlva jár le (pontos dátumot írtak term.). Ez az 500Ft-nyi kedvezményre szól, vagy az egész 3,5k-t kéne 3 hét alatt lebeszélnem hogy ne vesszen el? -
válasz
RootRulez
üzenetére
Megleltem a mydjuice oldalon az ide vonatkozó részt, de nem engedi, arra hivatkozva, hogy az ottani váltáshoz még nem vagyok elég ideje telenor ügyfél.
Úgyhogy akkor az van, amit mondasz, hogy kérnének 1 havi díjat a módosításkor.Hát akkor marad az, hogy be kell mennem, vagy akkor megvárom, míg telefont is vennék(a mostanit még egyenlőre nem akarom váltani, majd talán karácsony körül), és veszem majd előfizuval közvetlen.
Köszi

-
RootRulez
félisten
Talán djuice online-on meg tudod oldani, ha van ügyfélszintű regisztrációd. Vagy talán telefonon is, ha meg van a hat számjegyű kódod hozzá. Attól is függhet, hogy mióta vagy pannonos, mert lehet, hogy kell fizetned első havidíjat, akkor pedig esélytelen, hogy megúszod... De amúgy a személyesn a tuti...
-
Sziasztok!
Ha djuice kártyás csomagról djuice 20 előfizetésre akarnék váltani, akkor meg tudom azt oldani valahogy neten/telefonon, vagy mindenképp be kell mennem egy djuice cafee-ba?
-
konfar.dani
aktív tag
1741 nem ugyan az?

Új hozzászólás Aktív témák
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Eredeti játékok OFF topik
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple MacBook
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- OPPO Find X9 Pro Titanium Charcoal 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- Logitech G29 (PS) // Számla // Garancia //
- NAGYKER ÁR!Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(annyit se, hogy lökött ne erőltesd) Ekkor az ügyfélszolgálatos elkezdte volna mondani a beállításokat (én bevásárlóközpont közepén azon belül is spárban, szóval nem igazán volt módom leírni).
Én eleve 2G-ben tolom, szóval észre se venném, ha lelassítanák
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)