Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajkó
őstag
válasz
Jamcsabi
üzenetére
Én örültem, hogy megszabadultam a nagy Tré fogságából! Már kissé mocskos volt amit műveltek, na de ez nem ide vág...
Ha venni akarsz akkor tudsz még éppenséggel!
A Vodás 100MB meg még szép hogy elég egész hónapra olyan sebességgel! Amikor sok helyen még telefonálni sem lehet vele!
Félre a tréfát! Nem akartalak lekomcsizni, csak kissé hevesebben fogalmaztam a kelleténél!

-
Lajkó
őstag
Teljesen igazad van!

Én ezeket azért nem vettem figyelembe, mert számomra egyik sem mérvadó, mivel én úgy használom a mobilnetemet, hogy Wifi-n továbbosztom netbook + chrome párosra.
Általában vagy engem hívnak, vagy én tárcsázok, de akkor nem fél percet beszélek.
A 60/40- meg úgy szint nem érint, mivel közel tízezer szokott lenni a számlám...
De abban is igazat adok, hogy nem 100, csak 91%-ban leforgalmazható a havidíj! -
Lajkó
őstag
-
Lajkó
őstag
válasz
Jamcsabi
üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy a Voda még mindig küzd lefedettségi problémákkal, még ott is, ahol a Telenor, már HSPA sebességet kínál. Arról nem is beszélve, hogy a Számlás 20-hoz is jár ingyen 100MB (vagy bármely más opcionálisan választható kedvezmény), 20.5 Ft a percdíj teljes egészében lebeszélhető havidíjjal! Arról nem is beszélve, hogy az 500MB adatforgalom 400Ft-al olcsóbb nálunk!
A 3GB pedig csak 3600Ft-ért kapsz! 
Különben miért ide írsz? Miért nem a Vodafone totyikba? Talán a PR osztály lelkes újonca vagy?

-
Lajkó
őstag
válasz
borges7
üzenetére
Az az üzenet az interneten, és egyéb multimédiás beállításokkal alkalmas. 2 kattintás és fel települ.
Ha a telón szeretnél netezni, az lehet bajos lesz az S5610 képátlóján, de te tudod...Amúgy ha valami "gazdaságos" böngészővel oldod meg, akkor akár még 100 MB (500 Ft) is elég lehet. Igaz annál fenn áll a túlforgalmazás veszélye, amit ugye plusz költség. Akkor meg már az 500 MB-os csomag(1600ft) kifizetődőbb lehet.
-
Lajkó
őstag
Munkaidőben (de lehet hogy akár most is, ezt nem tudom...) a 1440-es számon (szintén ingyenesen hívható) megmondja neked egy ügyfélszolgálatos.
szerk.: -Mert egyébként ez a dJuice hivatalos ügyfélszolgálatának a telefonszáma.
Jah, és bármelyik menüpont kiválasztása után nyomsz egy nullás gombot, és kapcsolják az ügyintézőt!
-
Lajkó
őstag
Egyszerűen nem megy az online bankkártyás fizetés az istenért sem! Már újra regeltem vagy 36x, voltam bent az ügyfélszolgálaton 3x, már új ügyfélszintű jelszót is állíttattam be személyesen (mert eltűnt a régi csak úgy magától!
) , de akkor sem enged bankkártyával fizetni! Egyszerűen nincs ilyen opcióm vagy 4 hónapja! A felhasználói jogosultságok között pedig be van állítva!
Most is el vagyok maradva 2 számlával, és már szerződésbontással, meg mindenféle hülyeséggel fenyegetnek, de én akkor is Bankkártyával akarok fizetni!!! Azért rendeltem ilyen csomagot, effajta szolgáltatásokkal, hogy bankkártyával tudjak fizetni!Amúgy meg csekket ki sem állítanak nekem, mivel idézem: -Ez nem olyan csomag!

-
Lajkó
őstag
Tele van már a hócipőm a Telenor-online-al, de nagyon!

-
Lajkó
őstag
válasz
Sir Sparrow
üzenetére
Mert előfizuval olcsóbb a teló, mint ha feltöltőkártyásan veszed! A hűségszerződés pedig garantálja nekik 2 évig azt a havi 2.500Ft bruttó bevételt!
A szolgáltatók között (jelen esetben Telenor, és Djuice) nem 20Ft.-ba kerül egy perc. Ebből adódik, hogy, (szerintem) maximum 1 év alatt bejön a Djuice-nak a teló árából "kiesett" összeg, a többi meg már tényleg tisztán haszon!
Szerinted miért kerül Telenornál 1890Ft-ba az ACE MobilKvartett 3000 előfizuval? Mert 15.000-et ha forgalmazol, ha nem, 2 évig akkor is ki kell csengetned!
Ez olyan, mint a kocsma, és a törzsvendég (nevezheted bútornak, vagy alkesznek...) esete!
Ha nem adsz neki hitelt, akkor máshova megy! A kocsmák is ebből élnek meg, és ez nem csak faluhelyen van így!
-
Lajkó
őstag
válasz
Sir Sparrow
üzenetére
Az az igazság, hogy én most nem tudok jobb előfizus csomit a piacon, szóval ha meg van egyben a cash, akkor megvenném a telót függetlenül, plussz választanék egy olcsóbbat az előfizuhoz, amit el lehet pattintani jó áron... Tehát ami a legjobb ár/érték arányban van a Djuice-nál azt kérném, és elpasszolnám! Ezzel egészen biztos, hogy bejönne a pluszköltség, és lenne egy gyárilag független telefonod, meg persze 2 év hűségidőd is! De jelen esetben mind1, mert Szerintem sokáig nem lesz komolyabb előfizu a palettán...
Mondjuk Én személy szerint inkább vennék egy használt, de szép állapotú Spica-t garival 35-ért, a maradék 35-el meg boldogabb lennék!

Mert 35.000-rel jobb lenne az Ace?? Kétlem..., de Te tudod mire költöd a pénzecskédet!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jah még annyit, hogy nem tudom, hogy mennyire van megtámogatva mostanában a Defy, de ha jobban mint előtte, akkor lehet hogy azt is érdemes bevállalni 70-ért, mert elméletben jól bírja a strapát....
-
Lajkó
őstag
válasz
Sir Sparrow
üzenetére
A tarifamegtartás eleinte 1 év volt, csak a drágább mobilok részletre való vásárlásának bevezetésével jött be ez a 2 év a köztudatba (ha tévedek léci javíts ki), és ahogy máshol, úgy a DJUICE-nál is feltüntetik azt külön!

Egyébként minden tarifacsomagnak meg vannak a maga sajátosságai (ezt pl nevezheted korlátnak is) a részletre való vásárlásnak is meg vannak a maga sajátosságai (felőlem ezt is nevezheted korlátnak). A többit meg tényleg meg találod az ÁSZF-ben....
Szóval mi is a kérdés pontosan? Arra vagy kíváncsi hogy számszerűen mennyibe kerül, ha X időintervallumon belül felrúgod a szerződést? Mert azt semmiképp nem nevezném korlátnak...
Vagy arra gondolsz, hogy esetleg nem köthetsz addig (mondjuk ezzel párhuzamosan) máshol szerződést? Mert ilyen rafkók nincsenek a szerződésben! -
Lajkó
őstag
válasz
Sir Sparrow
üzenetére
Egyébként 2 év hűségidő, 2 év tarifamegtartás! Különben perkálsz, mint a meszes! De ez le van karcolva minden telefon előfizetéses árajánlatában!
Csak szét kellene nézni!
Illusztráljam esetleg képekkel is?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lajkó
őstag
válasz
RootRulez
üzenetére
Ez kb. olyan, mint nekem a VIP szám! Itt hever az asztalon, mert az asszonykám nem akar 20-as lenni!

Előtte meg az ingyen 100MB-volt, de mire szerváltam egy routert, addigra összefosta magát a telóm, szóval már nem is tudom, hogy mit érdemes!
Mondjuk a 10 MMS, az belföldön bárkinek! -
Lajkó
őstag
válasz
Sir Sparrow
üzenetére
Csemegézz az ÁSZF-ben!

(#498) RootRulez: Akkor már miért nem a 10 MMS opció plusszba?

-
Lajkó
őstag
válasz
RootRulez
üzenetére
Ha belépsz a djuice online-ba, akkor a beállítások menüpont alatt jobb oldalt találsz olyat, hogy Készülékbeállítások!
CHIPman: A kártyás 29 mentőcsomag pl. ennyi!
Melorin: djuice-nál is lehet kérni családi csomit! Lap legalja... Egyébként djuice, vagy telenor online, és jobb oldalt találod a Szolgáltatásinformációt!
-
Lajkó
őstag
válasz
DarknessHope
üzenetére
Elhiszem neked, de én nem arról beszéltem...
Egyébként melyik eladó mondta? Amelyik eladta neked?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lajkó
őstag
Voda számhordozás!
Azaz kapsz egy új vodás sim-et, és ha független (vagy vodás) a telefonod, akkor tudod használni, vagy kérhetsz egyet a készülékeik közül!
Alwares A djiuce honlapján olvashatod!
Ha teljesen biztos, hogy nem kaptál értesítő sms-t, akkor panaszoslevél!
Véletlenül nem az Android alkalmazások automatikus frissítése a ludas?
-
Lajkó
őstag
Jól veszem ki, hogy a havi 250Ft-ba kerülő Elektronikus hívásrészletezést kell megrendelni ahhoz, hogy számlás csomaggal meg tudjam tekinteni a még ki nem számlázott perc, sms, és egyéb forgalmazások díjait?

Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Parfüm topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Corsair Void Elite Surround Bolti ár:32k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- P15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i5-11500H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Casio G-Shock Nano DWN-5600 ring watch
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) , de akkor sem enged bankkártyával fizetni! Egyszerűen nincs ilyen opcióm vagy 4 hónapja! A felhasználói jogosultságok között pedig be van állítva!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)