- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
alba-regia
üzenetére
Küldtem PÜ-t nem nézted?
-
timea1991
tag
a djuice indikátor szolgáltatás az mi?
-
cocka
veterán
Az ÁSZF-ben benne van:
Djuice Előfizetői Szerződést a Szolgáltatóval kizárólag 14. életévét betöltött, de 26. életévét meg nem haladott természetes személy köthet. Ezalól kivételt képez a djuice control tarifacsomag, melyre 14. életévét betöltött, természetes személy köthet Előfizetői Szerződést. Szóban, ill. TOL/DOL rendszereken keresztül előfizetést a Szolgáltatóval kizárólag 14. életévét betöltött természetes személy köthet.
-
DS39
nagyúr
válasz
alba-regia
üzenetére
nem. ezért írtam én is nekik. a válasz ugyanaz volt mint neked.
-
alba-regia
aktív tag
A hatályos ÁSZF-ben és a honlapjukon keresgéltem, de sehol sem szerepel, hogy a Djuice Extrát csak 26 év alattiak vehetik igénybe. Írtam az ügyfélszolgálatnak. Tájékoztattak, hogy ez is csak 26 év alatt van.
Ti találtatok erre vonatkozó infót?
-
DS39
nagyúr
válasz
Misi 007
üzenetére
kártyás 29-et még kaphatsz mentőcsomag formájában, csak 26 év alatti kell hogy beaktiválja.

d.beni: az Extra-t akarod lemondani? ha megnézzük a konkurencia korkedvezményes szolgáltatásait azért még így sem rossz, de kétségtelen hogy van jobb, és volt jobb (számlás 20)
-
Misi 007
őstag
Ma szembesültem vele hogy megszűntek a "régi" tarifák.
Át akartam a 3 kedvenc órát váltatni Kártyás 29-re a tesóm segítségével de már közölték hogy megszűntek.
Sok variáció nincs maradok ebbe akkor mert még mindig jobb mint ez az új Control nevű hulladék. -
DS39
nagyúr
a Telenornál kezdik nagyon elb.szni ezt a brandet.
szeptember 1-től megint emelnek egy kicsit.
djuice control:
799 Ft időszaki díj (igaz ez csak +9 Ft)
a 2,5 Ft kapcsolási díjat is szépen megkapja
percdíjak is emelkednek 35-ről 37-re ill. 43,70-ről 45,50-re.djuice extra:
havidíj nem változik, de szintén megkapja a 2,5 Ft kapcsolási díjat
és a kedvezményes percdíj 22-ről 23-ra nő.szerencsére aki régi djuice kártyás 29-es annak nem változik a tarifa
2,5 Ft kapcsolási díj, és 29,90 Ft-os percdíj, minden irányba -
timea1991
tag
Kéthete aktiváltam a sim kártyám azóta sem kaptam meg levélben a megerősítő kódot. ma bementem a telenorhoz és azt mondták h nem lett aktíválva a kártya pedig már 2hete használom. azt mondta az ügyintéző hogy új rendszerükön dolgoznak.
-
tropi
csendes tag
válasz
Remus389
üzenetére
Köszi a készülékajánlást, megnézem azokat is!
Igen-igen, a meló az folyamatban van és kb 40-50 e pénz állna rendelkezésre. Esetleg, ha nagyon a zsebembe nyúlok akkor 60. Nézegettem is az Ace2-t és a Solát, csak ugye minek vegyem meg most, ha esetleg egy hónap múlva sokkal olcsóbb lehet.

Ezért is kérdeztem, hátha gondoltok valamit, hogy lesz. Elvégre szoktak bizonyos időközönként valami akciót indítani, és már jó rég volt valami nagyszabású.... ilyen gondolatmenet alapján kérdeztem, hogy nektek mi a véleményetek...

-
DS39
nagyúr
itt meg tudod nézni: http://www.djuice.hu/mydjuice
-
Remus389
nagyúr
tényleg, nem lehet lemondani a postai értesítőt, úgyse fizetem be sosem csekken, hanem személyesen szoktam
illetve van-e ebből anyagi előnyöm? mondjuk havi 100Ft
-
DS39
nagyúr
válasz
üzenetére
fantasztikus, így még inkább követhetetlen. ha nem lépnék be az online felületre, nem is tudnám hogy mettől meddig van. jó lenne ha Telenor is alkalmazná a 30 napos rendszert, sokkal korrektebb megoldás!
Latency: akkor nézd meg online hogy a tied hogy megy, és aszerint rendeld meg, nehogy megszívd.
-
DS39
nagyúr
számlázási ciklusonként, ami hó 14-étől köv. hó 13-ig tart általában.
én anno ezzel jól megszívtam, mert azt hittem úgy megy mint a T-nél hogy megrendeléstől számítva 30 naponként, de nem. én megrendeltem 9-én, levontak 500-at, majd 14-én újból
mondhatni megfizetették a tanulópénzt... -
Latency
senior tag
Üdv.
Mobilinternet csomag rendelésénél, ha mondjuk 15-én rendelek egy csomagot, akkor a következő havidíjat csak a következő hónap 15-én vonják majd le, vagy már a következő hónap elsejével? (remélem sikerült érhetően megfogalmazni)
Kösz a segítséget.
-
Remus389
nagyúr
vállalj nyári melót és akkor vehetsz egy jó készüléket
én a SE Neo V-t venném, az az egyik legjobb ár/értékű(37 ezer)
olcsóbban az Xperia Mini pro-t venném(olyat vettük, nagyon aranyos kis cucc és gyors), vagy ha nem kell a fizikai bill a Live with walkman(23 ezer)
a Sony az alacsony árkategóriában is minőségi, a Samsung gagyi olcsóban, a HTC nem olcsó, a Nokia elmaradott meg drága
szóval a Sony-k közt nézelődnék, esetleg a ZTE bléd, de azért nézz annak utána annyira nem minőség, hiába papíron nagyon jó(17 ezer)
-
tropi
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek lesz mostanában (aug. végéig) készülékár csökkentés vagy valami akció? Már tavasz óta várok arra, hogy lecseréljem a készülékem, de még szinte semmi nem volt (egyszer volt egy féláras nap, csak arról lecsúsztam). De azon kívül semmi. Tavaly legalább volt valami nyáron (Ace+ jegy, stb..) de idén nagyon gyenge a felhozatal..

-
d.beni
aktív tag
sziasztok!
számlarészletezőt csak akkor tudok kérni ha már az adott hónapom lezárult?
csak mert pannonline on szoktam nézni mennyi épp a számlám és 3 nap alatt 3ezer ft-al nőtt meg, ami kizárt mert 15perc körüli kimenő hivásom volt a többi családbarátos...
Illetve a számlarészletezés ingyenes? -
DS39
nagyúr
a minap rákérdeztem erre a djuice extra csomagra hogy most ez korhatáros vagy sem, mert konkrétan sem a weboldalon sem az ászf-ben nem térnek erre ki ennél a csomagnál. a válasz sajnos igen, csak a djuice control az ami kortalan.
-
cocka
veterán
válasz
RootRulez
üzenetére
Hűség? Ugyan hagyjuk már. 2002 óta lófaszt se kaptam tőlük.
Bocsánat, egyenleglejárat előtt egyszer pár nappal megkerestek illetve másodszor meg smst küldtek hogy kapok +500-at ha velük maradok. De legutóbb már még csak azt se. Ezenkívül SEMMIT, az ég világon! Pedig durván 9.5 éve vagyok ügyfelük. -
RootRulez
félisten
Ez a telenor (djuice) abszolút nem díjazza a hűséget.

Nézegettem, mi járna de nem túl sok.

-
Remus389
nagyúr
előfizetés hosszabbításnál mit vigyek magammal?
személyi, régi szerződés, közüzemi számla(lehet pl T-com számla?)
-
cocka
veterán
Ezt ismeri valaki?
*111#
Nem lehet valami túl régóta. Meg ha jól tudom nem is publikus.
-
timea1991
tag
Én ma vásároltam nokia 100 at tescoban djuice 29 mentőcsomagban. a klikket megrendeltem 3hó ingyen jött az sms is róla. de csak 20mb adatforgalmat ír. a 1440 et felhívtam a tarifa csomagoknál a kártyás 29et nem lehet meghallgatni csak az újat.
-
DS39
nagyúr
válasz
meteorman1
üzenetére
Telenor üzletekben, djuice értékesítési pontokon, itt írták korábban hogy telefont vett Tescoban mentőcsomaggal és még ezekben az újságos cuccokban is szokott lenni, relay, immedio.
-
DS39
nagyúr
válasz
meteorman1
üzenetére
akinek nem kell net (de ez hülyeség, ma már mindenki okostelefonnal rohangál, tehát kell a net) az nem ezt a csomagot veszi meg. vesz egy mentőcsomagot ami jelenleg kártyás 29-et tartalmaz és csókolom. aki meg ennél öregebb, az eddig sem tudott djuice-ot venni (legálisan), az megy a Telenorhoz praktikumért.
-
meteorman1
csendes tag
Egyébként azt sem értem, hogy annak idején nagyon verte a nyálát a djuice, hogy csak 26 éven aluliaknak kínál kedvező tarifákat. Akkor mi ez a kiterjesztés a 26 éven felüli korosztály számára? Gondolom, nem váltott annyi 26 év alatti djuicere, mint amit előre kalkuláltak. Savanyú lett a szőlő és most már a 26 év felettiek pénze is jó. Szembe köpték saját magukat. A kártyás29-et és a 3 kedvenc órát a távközlési adó miatt szüntették meg. Amúgy a djuice controlnál akkor is etikátlan, hogy ráerőltetik ezt a 100 MB-os szart azokra is, akik nem kérnék.
-
DS39
nagyúr
válasz
üzenetére
sikeres hívás esetén fizetendő. kicsörgetni ingyen van.
meteorman1: látom nem érted. 26 éven aluliaknak a Telenor a djuice révén a Mobil Online 100 MB-ot 500Ft-ért biztosítja. Telenor előfizetőknek ugyanez 1000Ft. ez egy kompromisszum, a djuice control egy felnőtt csomag, mely kedvezőbb árat biztosít mint más telenoros felnőtt kártyás csomag, percdíjban és netben. ezért a 790-es díj. számold ki ha egy 30 éves ember Telenor Praktikumnál szeretné ezt megkapni, többe fájna neki, mintha a djuice controlt választja.
-
meteorman1
csendes tag
Elég érdekes az is, hogy a djuice a korábbi költségcsökkentő szolgáltatásait, - ami ért is valamit -, megszüntette. Ilyen pl. a djuice folks, amely 338 ft-os havidíjért 3,04 ft-os percdíjat garantált 3 djuiceos szám hívásakor. Ez például sokkal jobb volt, mint a VIP szám féláron, de talán még a családi csomagnál is. Megszüntette a djuice a djuice nightlifeot, ami szintén egy remek szolgáltatás volt. A mai portfólió az egyenértékű a nullával. A djuice controlra visszatérve, miért kell fizetni a 790 ft-os időszaki díjat? A 100 MB adatforgalom díja 500 ft. A fennmaradó 290 ft-ot mire szedik be? Mert a 35 ft-os horror percdíj egyetlen forint plusz kiadást sem ér.
-
törölt tag
Kapcsolási díjat akkor is kell vizetni, ha a hívott fél nem veszi fel?
-
DS39
nagyúr
válasz
meteorman1
üzenetére
azt ne felejtsd el hogy a djuice 26 éven aluliaknak van, kivéve ezt a díjcsomagot amit bármilyen korú ember megvehet. ezért az emelt ár legfőképp.
de mentőcsomagként még most is adott a kiváló kártyás 29-es csomag, ami egységes 29,90 Ft-os percdíjú, havidíj nélkül. (2,5 Ft kapcsolási díj persze lesz 16.-ától) -
meteorman1
csendes tag
-
meteorman1
csendes tag
Nekem szerencsére még régi djuice kártyás+ tarifám van, aminek 550 ft a havi időszaki díja, viszont ezért 20 db. belföldi SMS üzenetet ingyen küldhetek. Igaz, hogy a csúcsidejű percdíjam délután 16:00 óráig 56 ft minden hálózatba, de 16:00-06:00 óra között és egész hétvégén mobil irányokba 22 ft. Én csúcsidőben nem telefonálok sehova és 22 ft-os csúcsidőn kívüli percdíjat egyetlen kártyás csomag sem kínál jelenleg.
-
meteorman1
csendes tag
Aki a Telenor-djuicenál a portfólió felelős, páros lábbal kirúgták volna más munkahelyről. A djuice control tarifa nem más, mint a távközlési adó áthárítása. A 100 MB adatcsomag időszaki díja 500 ft. Akkor miért kell a djuice controlnál 790 ft-ot fizetni? Most nehogy azt mondja valaki, hogy a 35 ft-os horror percdíjért. Egyébként röhej, hogy a djuice control tarifánál ráerőltetik az emberre a 100 MB adatforgalmat. És mi van azokkal, akik anélkül szeretnének djuice tarifára váltani? Djuice, lefelé a lejtőn.
-
Wilika
aktív tag
Sziasztok!
Szükségem lenne használaton kívüli csippantókra (RFID). Van valaki akinél még megmaradt, vagy valahogy a visszavontakhoz hozzá lehetne jutni valahogy? -
D@ni88
addikt
nekem számlás 20 tarifám van (2500 a havidíj, és lebeszélhető)
Van még családi csomag. Fizetnem kell a +2FT-ot?Köszi
-
nyunyu
félisten
de ez nem fog megszűnni, mármint a Telenor júliustól érvényes ÁSZF-ében szerepel, tehát tőlük mentőcsomagot lehet majd kapni,
Kesik a Go! mentocsomag boltokba szallitasa, emiatt nem tudtak megszuntetni a K29 mentocsomagot az eredetileg tervezett idopontban, julius masodikan.
-
DS39
nagyúr
-
DS39
nagyúr
Tescoban és egyéb helyen is lehet telefonnal együtt, de csak ilyen formában:
1.5 Kártyás 29 mentőcsomag (djuice)
A tarifacsomagban foglalt percdíjak, az igénybe vehető szolgáltatások díjai, valamint a szolgáltatások igénybevételi feltételei minden egyéb tekintetben megegyeznek az írásbeli szerződéskötés esetén alkalmazott díjakkal, feltételekkel (Kártyás 29 tarifacsomag - djuice). A kizárólag szóbeli és TOL/DOL rendszereken keresztül történő előfizetői szerződéskötéssel értékesített Kártyás 29 mentőcsomag (csak SIM-kártya) ára 1990 Ft, amely 1000 Ft kezdőegyenleget tartalmaz. A készülékes Kártyás 29 mentőcsomag (mobilkészülék+SIM-kártya) áráról tájékozódjon az értékesítési helyeken. A készülékes csomag 500 Ft lebeszélhetőséget tartalmaz. A szerződéskötésre, valamint az érvényességi időre vonatkozóan az ÁSZF 9.1.1. és 2.1.2 pontja tartalmaz rendelkezéseket. A csomag az értékesítés helyén bárki által megvásárolható, azonban a szerződéskötésre/aktiválásra – ahogyan az írásbeli szerződéskötésre is – kizárólag a 26. életévüket be nem töltött magánszemélyek jogosultak. Kártyás 29 mentőcsomaggal kizárólag új igénybevételi díjat előre fizető (kártyás) előfizetés vásárolható meg, és kizárólag szóban vagy TOL/DOL rendszereken keresztül lehetséges előfizetői szerződést kötni rá. Kártyás 29 mentőcsomagra váltani, arra visszaváltani, vagy arra számhordozni nincsen lehetőség. A Kártyás 29 mentőcsomagról más kártyás tarifacsomagra váltani, illetve számlás tarifacsomagra áttérni kizárólag az ÁSZF 2.1.2. pontja szerinti megerősítést követően van lehetőség a tarifacsomag-váltás, illetve áttérés ÁSZF-ben rögzített szabályai szerint. A tarifacsomagban foglalt percdíjak, az igénybe vehető szolgáltatások díjai, valamint a szolgáltatások igénybevételi feltételei minden egyéb tekintetben megegyeznek az írásbeli szerződéskötés esetén alkalmazott díjakkal, feltételekkel. -
Švejk
őstag
Üdv,
Igaz, hogy megszűnik a kártyás 29?
Ma akartam a webshopból rendelni egyet ilyennel, de már csak az a nyomorult Control van (iszonyat rossz csomag szerintem!) kártyás 29-el a boltokban még tudok telefont venni, csak shopban nem? Vagy ez megszűnt? Vagy még az újságárusoknál vagy Tescoban meg ilyen helyeken tudok venni? -
DS39
nagyúr
igen? ezt nem figyeltem. akkor nem is bánom, az Extra számlás csomag viszont nem rossz, mint alternatíva. (bár igazán akkor ütne, ha ott is eltörölnék a korhatárt)
cocka: a 2,5 Ft kapcsolási díjat biztos nem kerekítik fel sehova, mert az csak hívásonként egyszer lesz számolva. (a mostani 29,5-et is tisztességesen számolják)
ami a 29,90-et illeti én azzal valóban 30-cal számolok most már, sokkal egyszerűbb kerekítve utánaszámolni hogy mennyit is beszéltem, majd levonni a végén 1-2 Ft-ot.
(ők viszont nem fognak kerekíteni, minek, az informatikai rendszer megoldja pontos levonást akármilyen hülye is az összeg)
egyébként ez is csak azért lett ilyen hogy még lehessen használni a kártyás 29 márkanevet
-
cocka
veterán
Kíváncsi lennék, hogy mik a kerekítés szabályai. kártyás 29-nél küldesz egy smst 29.5-ért és simán levonnak 30-at. Gondolom 29.9-nél is ez lesz.
A kérdés már csak az, hogy 1 percnyi beszélgetésért mennyit kell majd fizetni. A hivatalos tájékoztatás szerint: 29.9+2.5 = 32.4 Ez kerekítve 32.
Vagy esetleg 29.9 ~ 30 a 2.5 pedig a fentiekből kiindulva ~ 3, akkor 30+3 = 33?
Vagy 29.9 ~ 30 + 2.5 = 32.5 ami ~ 33?
Vagy 29.9 + 2.5 ~ 3, akkor 32.9 ~ 33?
Kártyás 29 = 33

Utálom a tizedestörteket ilyen formában.
-
d.beni
aktív tag
amugy a számlás 20 elég rossz lesz július 16.-tól
szóval nem kell megijedni tőle, hogy nem lehet átváltani rá már.
a havidij 60%-a csak hálon belüli hivásokra használható fel. ami számomra elég gáz mert szinte senki sem 20-as a telefonkönyvemben. meg a másik hogy 2,5ft-os kapcsolási dijat számitanak fel.... -
d.beni
aktív tag
szia!
én is most aktiváltam telefonon (tegnap) a karimat.
nem kell a levéllel szórakozni, menj be egy telenor üzletben és mond meg hogy érvényesiteni/hitelesiteni szeretnéd az adataidat és megcsinálják neked a levél nélkül is!
én is ma fogok bemenni megcsinálni mert tegnap még nem tudták megcsinálni. -
DS39
nagyúr
ezt most nem egészen értem, ha telefonnal együtt vetted, akár Telenor üzletben, akár házhoz szállítással, a szerződés kötés a helyszínen megtörténik, futár el is viszi, és még aznap aktív lesz több dolgod nincs vele. ha mentőcsomagot veszel, akkor meg neten is lehet aktiválni, és utána használható, csak a levelet vissza kell nekik postázni. mivel ők postázták későn, akkor el fogják fogadni ha később érkezik be nekik.
de mindenképp reklamálj az ügyfélszolgálaton hogy késve postázták / az érvényesítési határidő szűk volt. -
zoli03
őstag
Vettem egy telefont kártyás 29 tarifacsomaggal, telefonon kellett aktiválni. Ez meg is történt, vártam a szerződést, hogy érvényesíteni tudjam. Meg is jött ma (27-én), de az érvényesítési határidő 25-e. Ha felhívom a 1220-at vajon kapok új érvényesítő kódot, vagy így jártam?
-
DS39
nagyúr
Ahogy tesco mobile = vodafone és bluemobile = t-mobile
ez így nem igaz, mert a Tesco egy teljesen elkülönült virtuális hálózat, az ő telefonjaik nem fogadják el a vodást és fordítva.
a Blue esetében hivatalosan a T-s telefonok nem fogadják el a Blue-t (de van sok példa rá hogy még is), fordítva viszont megy gond nélkül (Blue-s teló, T-s kártyát)a redbull-djuice-telenor esetben szabad az átjárás.
ezek egyébként abból is leszűrhetők, hogy a Telenor üzletben lehet kapni djuice-t és RB-t is. T-Mobile viszont nem árul Blue-t, a Voda sem Tesco-t
-
cocka
veterán
válasz
anx92772
üzenetére
Na az enyémen a szép kék propelleres logó van és az van ráírva, hogy pannon. Berakod, kiírja, hogy djuice.
Szóval djuice = telenor. Mellesleg józan paraszti ész: kézi hálózatválasztásnál van listázva 4. szolgáltató? Nincs? Akkor djuice = telenor.
Ahogy tesco mobile = vodafone és bluemobile = t-mobile.
-
anx92772
tag
Sziasztok:
Telenor függő telóban működik djuice kártya?

Köszi!
-
Integra
titán
adott egy djuice sim kártya, 3x rossz pin lett beütve. hogy lehet ezt feloldani? mi a legegyszerűbb módja? lehet ezt valami djuice helpdesk számon keresztül? vagy bekell menni egy értékesítő boltba és iratokkal igazolva?
vagy telenorhoz kell menni? ott megoldható? -
cocka
veterán
Nos, ez az amit én látok ott.
http://img535.imageshack.us/img535/8975/djuiceinfo.png
A kép alja alatt nincs semmi csak egy fehér terület.
-
DS39
nagyúr
-
cocka
veterán
A célközönséget eddig sem kellett nagyon bővíteni, mert amíg a sötétkék-világoskék logó volt, addig mindenki számára elérhető volt. Az volt a reklám, hogy du. 4-től minden irányba 24 Ft. Erre mindenki ugrott, aki addig praktikummal szívott.
Aztán 2010 áprilisában jött a Bíró Balázs féle csak 26 éven aluliaknak szöveg és sikeresen leszűkítették a célcsoportot. Tehát mondhatjuk, hogy nincs új a nap alatt. Kár volt egyáltalán szűkíteni.
-
sifarr
senior tag
válasz
mukibuci
üzenetére
ez téged igazol, de csak a control csomag tekintetében

Ez azt igazolja. hogy a Telenornak nincs tesco és blue mobilja, és nem akar cba-coop mobilt.
Viszont a tescora és a blue-ra lépnie kell, ha meg akarja állítani az ügyfélfogyást. Tehát úgy tűnik átalakítja a djuicet válaszul. Jobb paraméterekkel, mint a két konkurens. Ráadásul a név a fiatalok között már be van vezetve, tehát könnyebb a célközönséget bővíteni. -
DS39
nagyúr
válasz
mukibuci
üzenetére
ez engem igazol

ugyanez vonatkozik az Extra csomagra is, djuice honlapján sincs már ezeknél odaírva a 26 éves kikötés
http://www.djuice.hu/extra
nem szerepel ilyen és az előfizetéseseknek szóló ászfben sem.abba a mondatba nem írták oda, majd kiegészítik, ill. átírhatják teljesen, mivel nem is árulják majd azokat a csomagokat amikre ez vonatkozott.
-
mukibuci
nagyúr
Djuice Előfizetői Szerződést a Szolgáltatóval kizárólag 14. életévét betöltött, de 26.
életévét meg nem haladott természetes személy köthet. Ezalól kivételt képez a djuice
control tarifacsomag, melyre 14. életévét betöltött, természetes személy köthet Előfizetői
Szerződést. ez pedig a 07.01-es ÁSZFből van, szintén 12. oldal közepe(#818): ez téged igazol, de csak a control csomag tekintetében

-
mukibuci
nagyúr
Djuice előfizetést a Szolgáltatóval kizárólag 14. életévét betöltött, de 26. életévét meg
nem haladott természetes személy köthet. részlet az aktuális ÁSZFből (12. oldal közepe). Ki mondta, hogy elérhető 26 év felett is, esetleg egy link
-
törölt tag
Nekem pl évek óta szükségem van okostelefonra és netre.
Nem öröm töltögetni,de én nem úgy vagyok, hogy elindulok otthonról és fél óra múlva egész nap benn ülök a mukahelyemen ahol van net...A T-s dolog hülyeség, a GSM lefedettség közel azonos a 3 szolgáltatónál.
Ja, és a percdíjak is majdnem forintra megegyeznek, az adott csomagokban.. -
cocka
veterán
Hát akinek huszadrangú a kéthetes készenléti idő és az a hobbija, hogy naponta töltögeti a telefonját, az meg is érdemli az okostelefont.

T-nél sokkal szarabb percdíjakért kártyás és havonta nyom el egy 3000-es feltöltést
Ja mert a csomagok túlnyomó részében este 8-ig van csúcsidő és 90 Ft-os a percdíj. Leragadtak a múltban és anno nem osztották a percdíjakat kettővel. Bár nem tudom, lehet hogy a Westel900 megjelenésekor 180 Ft volt a percíj?
Sose voltam T-s pont a horror árak miatt. Haverom ezt azzal magyarázta, hogy atomstabil a hálózatuk és a legutolsó tanyán is max.-on van a térerő.
Aztán ezen címen: a minőséget meg kell fizetni. 
-
DS39
nagyúr
válasz
üzenetére
bár nem vitatkozni akarok ezen, én meg elég sok embert ismerek, aki T-nél sokkal szarabb percdíjakért kártyás és havonta nyom el egy 3000-es feltöltést, nekik lényegesen jobban megérné ez, hogy már nincs kor megszabva, és még több beszélgetési idő is kijönne belőle.
lényeg hogy mindenki kiszámolhatja melyik éri meg neki jobban, számlás v kártyás.
az viszont biztos hogy az újak közül a Control kártyással új előfizetőket nem szereznek, ilyen készülékárak mellett.
kíváncsi leszek az az említett "go" tarifacsomag milyen konstrukció lesz. -
cocka
veterán
De szart se érek vele, hogy lebeszélhető, mert a havi fizetési kötelezettség miatt állandóan le KELL beszélnem, hogy kedvező legyen. És ha nem beszélem le akkor buktam egy rakat zsét. Ezért nem használom az új generációs kártyás fost se. Mert ha nincs zsé, akkor nem töltök a kártyára. Nekem a szolgáltató ne töltögessen, utána meg ne tartsa a markát, ha nem muszáj.

Na adatforgalmat én alapból nem veszek, mivel nem is tudom felhasználni. Azonkívül mi a fasznak legyen a netet még csak hírből sem ismerő telómon net, amikor itt a normális PC-s net.
Ráadásul stabilabb is, mint az ilyen gsm modemről való szerencsétlenkedések. 
-
DS39
nagyúr
lebeszélhető a havidíj 100%-ban

ez az Extra csomag 2590Ft, 26 Ft percenként azaz 100 perc beszélgetés + ingyé 100 MB adatforgalom. (ennél csak a jelenlegi számlás 20 a jobb, de arra már nem lehet átlépni)
kártyás 29-nél 100 perc duma 2900 Ft + 100 MB netért 500 Ft-ot még ki kell csengetni havonta, tehát 3400 Ft / hó
na versenyzik vele?

-
cocka
veterán
válasz
Atti0925
üzenetére
A 43.75 Ft-os percdíj hogy rúghat labdába a 29.5-es mellett?

Az tuti, hogy aki 29-es maradt, az nem fog rohanni váltani 43 Ft-os percdíjra. Nonszensz. Mondjuk hogy mellesleg hogy rabolnak le az egy másik történet, mert persze hívásrészletezőt basznak adni. Ha reklamálsz és vered az asztalt akkor esetleg nagy kegyesen, nagy sokára kapsz egy hívásrészletezőt.
ALAP lenne, hogy kártyás is megnézhesse legalább a telenor online-ban hogy mégis kiket hívott, azért mennyi lóvét kellett perkálnia stb..
A prepaides telenor online egy kalap szart ér. Csomó mindenhez nincs jogosultságod, pedig simán elférne. Tarifát nem válthatsz. Bónusz programot nem vehetsz igénybe, még akkor sem ha anno még a pannon gsmmel kötöttél szerződést és hasonlók.

De egyébként jó szolgáltató, de kizárólag a 29.5-es percdíj miatt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- Crimson Desert
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 17E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan - Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 6CPU/5GPU/ 8GB/256GB Touch ID - Indigo/Silver
- Microsoft Surface Laptop 7 13,8" 2340x1560 touchscreen, Snapdragon X Elite, 32GB/1TB
- Biostar A55MLV Ver. 6.0 AMD FM1 alaplap
- Gyári dobozos Sapphire Radeon HD5450 PCI-E videokártya, szinte új!
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- Eladó Samsung A20e 3/32GB kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bocsánat, egyenleglejárat előtt egyszer pár nappal megkerestek illetve másodszor meg smst küldtek hogy kapok +500-at ha velük maradok. De legutóbb már még csak azt se. Ezenkívül SEMMIT, az ég világon! Pedig durván 9.5 éve vagyok ügyfelük.

Ma akartam a webshopból rendelni egyet ilyennel, de már csak az a nyomorult Control van (iszonyat rossz csomag szerintem!) kártyás 29-el a boltokban még tudok telefont venni, csak shopban nem? Vagy ez megszűnt? Vagy még az újságárusoknál vagy Tescoban meg ilyen helyeken tudok venni?