- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Moloko
csendes tag
na megint énvagyok csak valamié nemtudtam irni az előző topicba.
na azelmúl 1 óráb elolvastam djsaabe 42* hozászólásából kb 300-at és nemértem hogy miért lett banolva hiszen amit én olvastam 300 hsz abból 260 segitőkész hsz volt és 30 ami csak ugy valmi beszélgetés, és amit én láttam ''sértő'' hsz az amximum 5 de azok se sértőek hanem csak csúnyán irt benne. tehát nemtudom hogy miért lett banolva. 1 volt ami tényleg sértő lehetett de akor is igaza volt teljesen.
na most közben djsaabe feljött msnre és beszéltem vele kérdezetm tőle hogy nemakarna e vissaztjöni ide ő aztmondta ''úgyse vennék le a bent rólam mert utálnak ott''
Nos mivel nekm nagyon sokat segitett ezért kérdezném lehetséges lene e hogy levegye valamelyik kedves moderátor a BAN-t róla és én esküszöm meg hogy nemfog többe sértő kifejezéseket tenni. ha igen akkor ''ha ennyire meggondolatalna és sértegeti a máikat '' nyugodtan banolhatjátok. deén enyivel tartozom neki és remélemhogylegalább egy próbára leveszitek a bant róla Legytek szivesek bocsásatok meg neki. mellesleg elmondta hogy ''tudom ohgy igazukvan a banolással kapcsolatban és azért b*sztam le (valmayik modot nemtudom kit) mert igazságtalanul banolt ki ezért nagyon felvoltma háborodva és csk azért irtam oyalnokat''
szal ennyi remélem ''meghatott'' titeket ez a történet és edtok még1 eséjt neki.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest