Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
total90
veterán
válasz
goldister #9409 üzenetére
2000 euró körül.
Az új január 1. óta érvényes EU-s szabályok szerint mindenhol kell biztosítás drónra, a Mini 2-t beleértve. A 250 grammos határ már nem mérvadó.
Az meg, hogy te hol élsz szintén nem mérvadó. Az ország ahol repültél, az a fontos, azon ország szabályaival kell tisztában lenned.
Ha "csak" annyi volt a gond, hogy nem volt regisztrálva a drónod és te sem, akkor is szerintem lesz annyi a bünti legalább amennyibe a drónod kerül.
Egyébként legútbb azt írtad, hogy a probléma az volt, hogy helikopter leszállópálya közelében repültél. Ha ezt nem jelezte a DJI app, akkor több volt mint amit írtál. Ha kevesebb és olyan légtérben repültél ahol nem lehet, na az nem buli.Ahogy #9411Schaf írta, az adott országtól föggően akár bűncselekménynek is minősülhet. Pl. a skandinávok mellett a németek is érzékenyek az ilyen témára.
-
Anthony001
senior tag
válasz
goldister #9409 üzenetére
Az egyetlen szabalysertes amit elkovettem, hogy meg nem volt regisztralva a dron, sem pedig az operatora. Itt a mini2-re nem kell se biztositas, se jogsi, plusz dji map szerint repultem, elkerulve a piros zonakat ill a magassagra is figyeltem, emberek sem voltak alattam, sem nemzeti park. Szerencsere megvan a videos dokumentacio.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG Ally
- iPhone topik
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bundle topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kalandor: Habemus papam
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest