Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Timer

veterán

válasz twine #8386 üzenetére

Hát hagyjuk. Indítottál egy kijelentéssel ("...nem veszitek észre hogy mindannyian akik folyamatosan jajveszékelnek egyfolytában maguk/magunk alatt kavarják a híg fost....És keltik a pánikot..."), majd amikor felhívtam rá a figyelmedet, hogy azért nem alaptalan pánikról van itt szó, elkezdted kötni az ebet a karóhoz. Kértél indoklást az elején a miértekre, tőlem kaptál. Az, hogy nem értesz vele egyet, egy dolog. Kértél forrást, mi alapján gondolom úgy, ahogy. Azt is kaptál. Nem fogadtad el, mert csak. Pedig, ez én véleményem ugyanúgy 1, mint a Tiéd a sok közül, csak ez alá is lett támasztva.

Ezek után had kérdezzem már meg, miért is írtad le az első kommentedet a témában, pláne offenzív hangnemben? Néhány embert - még ha név nélkül is - pellengérre kaptál, mondván keltik itt a pánikot alaptalanul (pedig az is egy vélemény), majd most a saját véleményed szabadságára hivatkozol? Nem érzel ebben valami fura kettősséget? :D

Szerintem hagyjuk már ezt a népnevelést itt. Jogod van leírni, amit gondolsz, meg másoknak is. Ha nem tetszik, ott a prémium előfizetés a komment tiltás varázslatos lehetőségével.

Mi pedig itt néhány napig még megemlítjük, hogy a rendszer úgy sz@r, ahogy van jelenleg, és ha kell, kicsit pánikolunk is miatta, hiszen szankcionálásra van már példa (ha csak egyetlen darab is, ami épp elég, hogy ne feltételezés, hanem tény legyen), a jogkövető magatartás követése pedig továbbra is lehetetlen a bürokrácia miatt (ami szintén tény, immáron a második ebben a véleményben).

Abban egyetértünk, hogy aki akart, eddig is legálisan repült, és ezután is úgy fog. Csak, most kicsit nehezebb lesz. A gond az, hogy egyelőre hiába van rá fizetőképes szándék, a feltételek nem adottak, mégpedig pont azon az oldalon, ahonnan egyébként a szankcionálás már megindult (még ha szerinted 1 eset kevés is ehhez).

Új hozzászólás Aktív témák