Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_X10Dead_
aktív tag
Akkura vigyázni!
Mindig csekkeld, hogy rendesen bepattant-e, ha nem hallod tisztán a klikket, inkább mozgassd meg kicsit.
A hasán hordja a mocsok, és képes felszállni úgy, hogy az aksi nincs rögzítve. Elég ciki, ha fél perc repülés után Drezda felett érzi magát és megpróbálja lebombázni, majd kamikaze-be vált...
(Tapasztalat egy két napos jószággal, a második felszállás egy burkolatcserébe került, és csak azért úsztuk meg ilyen olcsón, mert tőlünk 3m-re lebegett...)
De amúgy tényleg király. Még azt is pozitívumnak gondolom, hogy LOS-on túl nem nagyon lehet vele csatangolni, mert kicsi a range-e. -
twine
veterán
Engedd meg, hogy a saját hozzászólásoddal reagáljak a másik topicból!

Nagyjából ugyanaz történik velünk, csak "pepitában"...(Azzal a különbséggel, hogy te azért nem kezdőként tapasztalod a gépet mint én a racert)
De látom tetszik a "DJI érzés"

Így vagyok vele én is mióta megvettem a gépet...A racer meg most valami, teljesen új....Én ugye sokszor mondtam, mennyire komlyan veszem a Phantomot, és a repülést...
Így az első időkben azért volt "izgalom" a Phantommal is amíg össze nem szoktunk...
És bér tudtam, de most meg is tapasztaltam mennyire más a Racer...az valami őrület, hogy egy kövér gázra egy mp alatt van fent "a holdon...."
Duuurva...
Ha eddig azt mondtam a Phantomra oda kellet figyelnem repülés közben, akkor erre a kis méregzsák zümire nem is tudom mit mondjak...
A héten szeretné szemüveggel is kipróbálni...eddig még nem "mertem"....

-
Amarton
tag
Fake GPS Location - Floater
Az Androidos eszközt developer módba kell rakni. Utána a developer menübe belépve ki lehet választani, hogy a beépített GPS-t használja vagy az applikációt. Itt ki lehet választani a Floater-t és ahová az be van állítva, az lesz a GPS pozíció.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Horgász topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Duuurva...