Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
pumuklis1
csendes tag
Tud valaki segíteni?
Vettem egy DJI Mini SE-t. Viszont én a gázkart fordítva kezelem. Mode 2-őt használok, csak a gázkart a modell emelésekor magam felé húzom. DJI Mine-ben a gázkar mozgási irányát meg lehet fordítani. Ezért is mertem megvenni a Mini SE-t. Viszont a Mini SE-ben valamiért ezt nem engedi. Van rá megoldás, hogy a gázkar mozgási irányát megfordítsam a Mini SE-ben? A forgalomba lévő leg gagyibb rádióban is meg lehet fordítani a gázkar mozgási irányát, mert azért elégy sokan használják így a rádiót. Nem értem, hogy a Mini SE-ben ezt miért nem tudom megtenni.
30 éve így vezetem a modelljeimet. Eléggé macerás lenne áttérni másik gázkar kezelésre.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
30 éve így vezetem a modelljeimet. Eléggé macerás lenne áttérni másik gázkar kezelésre.