Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
A fene se ismeri ki magát ezeken az IC7-eken. Az mennyit jelent, ha alapon 45fok terhelve 55fok a proci, 2400(max)on járatott zalmannal de ha megfogom akkor ''hideg''?
-
Sorry rosszul emlékeztem de a lényegen nem változtat, árban tuningban ram meghajtásában jobb a 2,4-es SZVSZ.
Hűtőnek én is a zalmant ajánlom ilyen van nekem is de sajna eredményt nem tudok mondani hozzá mert úgy félremér az IC7 vagyis a chip rajta, h halvány gőzöm sincs mi az igazság. A borda fogásra szinte ''hideg'' de mégis 45-50 fokokat ír rá...
Az XT csere PRO célzést hülyén fogalmaztam vagy még viccnek is rossz volt?
Köszi a mailt is! -
Sorry h belepofázok, de minek kell az a 3Ghz-s p4? Miért nem elég egy egy 2,4-es? Nagyon sok múlik a RAM-jaidon. Ha maradnak a régiek (ha jól emléxem 333@400-asok voltak) akkor asszinkron tuning ''kell'' Neked. Az meg kijön a 2,4-esnek 250FSB-n 5:4 osztóval ramnak 400 procinak 3Ghz és dombon a tanya. Ha meg megy tovább a Ram akkor 270FSB-n már 433-on vannak, a proci meg 3,24-en. A pénzből meg beválthatod az XT-t egy ''másik'' XT-re (vagy XT-szintet tudó PRO-ra... ;] ) Jójó ez csak vicc.
A 3Ghz-es ''nem annyira jó tuningolni'' Tudom sok a pro-kontra meg már ki lett tárgyalva a P4FSB800 topicban. De kell ilyen vélemény is. Amúgy meg gyorsabb egy p4 2,4@3Ghz mint a gyári 3 Ghz-es az a múltkori PH! cikkből is előjött.
Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest