Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
divot
veterán
Üdv kollégák!
Úgy néz ki, hogy egy-két napon belül egy Abit IC7 + P4 3Ghz rendkívül kíváncsi tulajdonosa leszek. A gondom az, hogy még a PIII800-nál lemaradtam Pentium ügyekben, így szükségem lenne néhány jó tanácsra. Azért nyitottam új topicot, mert a lapról és a procikról is van külön-külön sok topic, de igazából nekem az alapoknál kell kezdenem az ügyet.
Először is milyen hűtőt vegyek a procira? A Zalmant nézegettem, de kicsit marcerásnak tűnik a szerelése. Fontos lenne a csöndes üzemmód, mert megszoktam a Falconrock II-es hangtalan működését. Ilyen szempontból van a Zalmannak alternatívája? (A PH-s tesztből úgy tűnik, hogy nincs, de hátha valaki belefutott valami jó kis cuccba.)
Másrészt mire kell figyelni az alaplap beszerelésekor?
Harmadrészt pedig azt olvasgattam itt, hogy a HT bekapcsolásához újra kell telepíteni a Windowst.
Mégeccer elnézést az új topicért, de már azt se tudom, hogy néz ki egy Pentium proci, nem beszélve a hűtéséről. És a sok vga1 kontra vga2 topic között talán ez is elfér. :U
Aktív témák
- FÉLÁRON!!! Intel Core i3-13100 4-Core 3.4GHz LGA1700 Processzor
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Intel Core i7-4702MQ Mobile Notebook Processzor
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- 9Ryzen 9 7900 nem X-es! 65W TDP!!! 12 mag 24 szál
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest