Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Némi ellentmondást érzek a következő két állítás között:
1. ''amit eddig láttam P4 által nyújtott teljesítményt játékok alatt, attól nem mentem a falnak. Alkalmazásokban aláírom, hogy gyors. WinRAR csomagolás a töredéke az én gépemnek, csakhát a játékok...''
2. ''Szerintem manapság egy 2 GHz körüli proci megfelel a játékoknak, inkább a VGA az, ami gyorsan hátráltató tényező lehet.''
Milyen az a játékok alatti teljesítmény, amitől falnak lehet menni? Én balga azt hittem, hogy bizonyos processzorteljesítmény fölött már elsősorban a videókártya limitálja a játék élvezhetőségét. Az a bizonyos prociteljesítmény pedig egy 1,6A szintjét jó, ha eléri.
Milyen frusztráló lehet, amikor a szaros P4 korlátozza le 200 fps-re a játékot...:U
Egyébként bármilyen hihetetlen, vannak olyanok, akik nem elsősorban játékra használják a gépüket, és pl. egy DVD igényes átkódolásánál a 3,55 GHz-en járó P4-em is dolgozik 4-8 órát. AMD-vel ez jóval több is lehet, és nekem nem mindegy az a 2-3 óra különbség. -
Savanya
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Ebben viszont egyetértek . Én Epox8rda3+ és XP2700 -t(meg némi kp-t) adtam egy IC7+2,4/800fsb-s cuccért .De már megbántam .
-
divot
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Akkor ezentúl csomagolni fogok. (Na ne mond, hogy ha egy filléredbe sem kerülne, te nem próbálnál ki egy ilyen kombót. :DDD)
Aktív témák
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Építő/felújító topik
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Interactive Brokers társalgó
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest