- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
Üdv a Disney+ Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Chris0321 #2399 üzenetére
Persze, mindent lehet. Csak ugye ha olvasod is amit írtam, nálam nulla forint sokadik éve, ilyen cosmagod nincs, van 6 deviza számlaszámom egyben, amire röptében tudok váltani a banki árfolyamokhoz képest 5-8 foprinttal kedvezőbben, és persze külföldi számlaszámokra gyorsan és fillkérekért tudok utalni, szoval lehet neked bármid, csak ilyened nem lesz... Olyanod se lesz, hogy gond esetén kb 10 másodperc alatt tiltod a kártyád, meg még hosszasan lehetne sorolni, de ez atopic nem erről szól..
Én a disney rendszerének feltöréséről írtam, nem másról. Ahogy feltörték a ps meg ki tudja, miféle rendszereket, fel fogják ezt is, idő kérdése csak, és ha feltörik, miközben ott vannak az adataid, utalgatnak kicsit, neked meg 10 perc lesz, mire le tudod tiltani a kártyád, másnak meg, aki törölte az adatait, nem lesz ilyen gondja...
De amúgy felőlem te azt csinálsz, amit akarsz. Érdeid nincsenek, a tényekkel még véletlenül serm akarsz képbe kerülni,, kötözködésre meg nem vagyok vevő. Lapozzunk, unalmas vagy..
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Synology NAS
- Vigneau interaktív lokálblogja
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest