- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:10 Téma összefoglaló
Dirt Rally 2.0 steames linkje
PH Klubok az összefoglalóra kattintva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Találtgyerek
veterán
-
Találtgyerek
veterán
-
Találtgyerek
veterán
-
Találtgyerek
veterán
-
Találtgyerek
veterán
Általában magamnak sokkal jobb setupot tudok írni, mint a publik setupok. Más a vezetési stílus gondolom.
Szerintem van olyan aki napokat beleöl egy jó sérül a és azzal brutális tempót lehet menni.
Azért van ezekben a kategóriákban a nagyobb lemaradásod, mert ezek a legnépszerűbbek. RWD-vel meg B csoporttal jóval kevesebben mennek. -
snecy20
nagyúr
meg amiket a ghost-ok alapján észreveszek: Olyan kanyarokon tolják át az autót mondjuk 140-nel, ami nekem fizikai képtelenség még 120-szal is, és az ilyen jellegű kanyarvételi tempó különbségek fennállnak mindenhol. Ezek olyan maszek setupok lennének, amik sokkal jobbak vajon a youtube-os publikus setupoknál?
-
Találtgyerek
veterán
-
Találtgyerek
veterán
-
biker
nagyúr
-
biker
nagyúr
-
Találtgyerek
veterán
-
Találtgyerek
veterán
-
Találtgyerek
veterán
-
Találtgyerek
veterán
-
Találtgyerek
veterán
-
Találtgyerek
veterán
-
Redneck
nagyúr
Köszi hogy leírtad, akkor egyelőre nem ugrálok érte. Megvettem a DR 2.0 Deluxeot és kiélem ebben a ralis vágyaim, aztán idővel jöhet a Generations meg az új WRC is.
Egyébként nekem is fura az aszfalt, erősen túlkormányozottnak érzem, de lehet csak a murva után fura. Tuninggal nem szöszöltem, örülök hogy élvezhető kontrollerrel.
-
Találtgyerek
veterán
-
Találtgyerek
veterán
Hangulatában és aszfaltban jobb a WRC 23, de a DR 2.0 is megállja a helyét mellette.
Az a baj, hogy itt már mindent tudok oda vissza. Nincs sok kihívás már benne. Elég sok top100-50-20-as időm van. Van pár top 10-es is. A napokban befejezem a német versenyt és megpróbálom a te rekordodat is megdönteni.
-
Találtgyerek
veterán
-
Találtgyerek
veterán
-
Találtgyerek
veterán
-
Találtgyerek
veterán
-
Találtgyerek
veterán
-
biker
nagyúr
-
fatal`
titán
-
Sub-ZeRo
nagyúr
-
Pistu_
tag
Elvileg minden pályát az adott országban vettek fel, csak mindig pont nem azt a szakaszt ami a hivatalos verseny naptárban szerepel, hanem mellette pár km-re. Ilyen lesz pl. a portugál rally, trailerben mindenki rávágta az ugratásnál hogy Fafé, de nem, hanem mellette pár száz méterre egy másik szakaszt rögzítettek, azt dolgozták ki. Ha meg a helyszínekre gondolsz akkor igen. Lesznek olyan rallyk amik nem szerepelnek a hivatalos versenyben, de azokat is valós utakról mintázták. Kb. így:
#4032 snecy20
Trailer alapján nekem az észt szakasz olyannak tűnt mintha a lengyelt vegyítették volna a finnel. Nagyon várós!
-
Találtgyerek
veterán
-
biker
nagyúr
nekem az pozitív, hogy bár a menüt grafikai elemk egy részét átmásolták a wrc-ből, de a navigátort nem
Bár annyira nem életteli mint dr2-ben, de nem az a robothang mint a wrcben
GamerMuscle mondta, nem tudom igaz-e, hogy a dr2.0-hoz úgy vették fel az itinert, hogy motion simben ült a jobbegyen, és azért akad el néha a hangja, meg érezni a dadogást -
fatal`
titán
-
Találtgyerek
veterán
-
fatal`
titán
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Syz
senior tag
-
Syz
senior tag
-
Syz
senior tag
-
sberci
tag
-
sberci
tag
Megneztem a newhouse bridge szakaszt, meg emlekszem amikor megjelent itt oromkodtem milyen allatra sikerult, azota sem mentem rajta.(ram jellemzo
) ezek eleg harmat idok, nagyon keves induloval, egy sima napi challenge-n, legalabb 100-an mennenek az itteni top 10-es idot. Van egy ket time trialos ido amiben tobb ezer eredmeny van, ilyen-olyan esemenyek miatt, ott erdemes nezelodni.Jut eszembe, ha mar csak az auto, vagy a beallitasa a hatraltato tenyezo (amitol azert nagyon messze vagy szerintem) akkor erdemes a lanciakkal menni azok mindenhol a leggyorsabbak, ne kerdezd miert, talan mert elso probara joval nehezbb is ezeket az uton tartani.
-
Sub-ZeRo
nagyúr
Nem nagyon eröltetem ezt a játékot, csak az S4 meg az Evo 6 kavarja a fantáziámat. Na jó, meg a Legacy is. Amúgy az egyet kellene nyomni, (szerintem) pályilag, meg autóilag (lancer wrc 2005). Nekem jobban közelebb áll a valósághoz, mint a 2.0. A grafika az olyan sárga mindenhol, hogy engem zavar.
Na mindegy is! Ha gondolod, fel vehetsz steam-en barátnak és akkor néha ha fent vagyok akkor tolhatunk egyet. Poén kedvéért.
-
sberci
tag
-
sberci
tag
Ami nehez, meg igazi kihivas, az sosem nepszeru, a legtobb ember mindig a konyebbik utat valasztja a szorakozasra. Bar nekem csak 100 valahany oram van benne, de ha felveszel barat listaba, akkor ugye egy gombnyomasra szuri az eredmenyeket es latod jatekon belul az idonket. kuldtem steamen belul invite-ot.
-
Sub-ZeRo
nagyúr
Azok engem is kicsinálnak...
A kettőben több defektem volt már mint az egyben, pedig abban van időm rendesen...Idők:
Dirt rally:2000-es kocsi, Subaru : Kedvencem a Fiesta Rs után.
Sweet lamb: 5:40:xxx
Geufron forest: 5:50.xxx
Pawnt Mawr reverse: 2:40:xxxDirt 2.0
Evo 6, az áll legjobban a kezemre, meg a vezetési stílusomra. Itt nincs set, ellenben az 1-ben van.
Skócia:
Newhouse Bridge: 6:47.933
Old Butterstone Muir: 3:06.277
Glencastle Farm Reverse: 3:12.292 -
proci985
MODERÁTOR
-
vlevi
nagyúr
"nem azért gyorsabb mert 6x annyit költött rá. :}"
Lehet, hogy időben még többet.
Pont tegnap volt az a magyar sim ligás futam, arról beszélgettek, hogy ezekhez a szimlátorokhoz már nagyon sok telemetria analizáló szoftver létezik, és akik nagyon komolyan nyomják, azok ezeket is használják.
És ezzel már a szimulátorokban is elkezd kialakulni az a réteg, aki pénzt, időt nem kímélve tud a játékkal foglalkozni, és így természetesen hátrányban lesznek azok, akiknek ez nem adatik meg. -
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
Dirt3mat szerintem valamikor amikor ingyen volt bezsakoltam, de van benne egy oram

ami egyebkent erdekes, hogy handling modelben Rally 1 es 2 kozott is van kulonbseg, az Alpine A110 picit maskebb viselkedik a 2ben. aztan lehet egyebkent csak az volt a baj, hogy 1ben a fullra upgradelt (sulycsokkentett) A110hez vagyok szokva es a 2ben meg nem talaltam meg az upgrade opciot.
A110 azert tunt fel mert messze azzal mentem a legtobbet. konnyu, gaz+fekkel keresztbe lehet rakni, vegig lehet vele menni a sved rallyn, pici es ha az ember kiismeri meglepoen gyors. kezifekem sajnos nincs, gomb meg ha a kanyar kozepen kell "segiteni" (khm 205 khm) nem kenyelmes, szoval jobb egy kontrollaltan keresztberughato auto. cserebe egy baja van, ha az ember veletlenul elveszti a vezetooldali ajtot a finn rallyn, akkor elegge intenziv elmeny. marmint VRben, a fold felett 70 centivel ulve mikozven az ember feje majdnem kilog a kasztnibol, ajto meg nincs , kinez az ember le es ott a murva
. ja van szep nagy fokozat es fordulatszamkijelzoje is pont ott, ahol kell, az VRben kritikus es a modern era kivetelevel ez nem mindig volt szempont (sisak nezetbol, HUD nelkul megyek). -
proci985
MODERÁTOR
Dirt Rallyknal ez a veszely nem fenyeget szerintem. ott van Monaco, aljan gyakorlatilag GT3 palyaverseny stilusban kell menni, a kozepe kvazi murva, a teteje meg balett a jegen.
fizika es sulyathelyezes nelkul csak a lenyege veszne el. emiatt is brutalis a beletanulasi ideje, ugyanakkor ez adja az egesz szepseget is.
-
.LnB
titán
Én azt a Leaderboard 11. helyemet több órát próbálgattam. Teljes nyugalomban restartolgattam, gondoltam egyszer csak sikerül úgy átmenni az elején, ahogy képzelem. Aztán többször sikerült, de később elcsesztem a szakasz más részén. Ez az időm nem is a legjobb. Tudnék jobbat, de ott rájöttem én is, hogy ennek semmi értelme. Elküldöm haveroknak, hogy "nézd 11. vagyok" aztán ennyi. Irreális az egész. Pedig a játék van olyan jó, hogy tényleg élvezetből lehessen vele játszani. Ezért fel is hagytam ezzel.
-
maximilian4
addikt
-
fatal`
titán
-
PR0JECTNR56
addikt
Nem lett tökéletes, szerintem úgy általánosságban a rally játékok továbbra is éves szintű lemaradásban vannak tartalom és funkciók tekintetében más címekhez képest, de ennek ellenére is a DR 2.0 egy jól sikerült alkotás lett.
F1-el nem vagyok képben, nem érdekel a formula autózás, de ez nem hangzik jól.
-
-Solt-
veterán
Nincsenek elrejtve, mert jogilag nem találnak fogást rajtuk, de mint írtam ez is ki van fejtve az említett cikkben, mint ahogy az is, hogy az ilyen helyen történő vásárlás adott esetben rosszabb lehet a fejlesztőnek mintha warezolnál.
Az átlag júzer nincs tisztában ezekkel, éppen ezért szoktam időnként megosztani ezeket az információkat, hogy aki van olyan morális és etikai szinten annak legyen alkalma végiggondolni a folyamatot és adott esetben változtatni a szokásain.
Itt nem arról van szó, hogy 5000.-Ft helyett vegyél meg valamit 20000.-Forintért, hanem arról, hogy 5000.-Ft helyett vedd meg garantáltan tiszta forrásból 6-7000.-Forintért... csak be kell költözni a best buy topikba, vagy használni ezt: [link]
Szerintem ezt a jelzett cikk fényében érdemes megfontolni, és ha csak egy ember is megteszi, már nem feleslegesen hoztam szóba!

-
GalaHU
addikt
A világ egyetlen részén se élnek korlátlan pénzből, ugyanakkor egy videójáték mindig is luxuscikk lesz (hiszen nem kell alapvetően az élethez, egy általunk választott szórakozási forma), nehéz ez félremagyarázni. Ha vennél a Tesco parkolóban hozzád lépő alkalmi árustól a kabátja alól eredeti Rolexet csak azért mert tizedébe kerül mint a boltban, akkor ez ugyanez a helyzet.
Én inkább vennék tizedennyi játékot ha nem lenne rá forrásom, semmint hogy bűnözői köröket támogassak, de erre írtam hogy morális döntés, de ne menjünk bele mélyebben, mert ez nem ennek e fóruma...
-
GalaHU
addikt
Lehet nem volt világos: Nem a kulcs lopott, hanem a bűncselekményből származó bevételt mossák ezen a "webshop"-on keresztül tisztára. A módszer dióhéjban:
- Hozzájutnak nagy összegű lopott pénzhez. Hogy bankkártyacsalással (ez a gyakoribb) vagy más módszerrel, az most mindegy.
- 1000 egység ebül szerzett pénzért vásárolnak 1000 egységnyi letöltőkódot mint "A" cég
- Ezt az 1000 egységnyi kódot eladják "B" cégnek 1000 egységért
-"B" az 1000 egységnyi letöltőkódot 500 egységnyiért kiárulja a boldog felhasználóknak a neten
- "B" a megkapott 500 egységet elvásárolja legálisan "A" másik érdekeltségénél, mondjuk "C"-nél...
- "A" és "B" cégeket bebuktatják, de előtte egy kajmán szigeteki hajléktalan nevére íratják.
- Hipp-hopp "A" eredeti tulajdonosi köre legálisan jutott 500 egységnyi lóvéhoz, amit majd legálisan be tud fektetni... Különösen nem fáj a feje a látszólag 50%-os bukta miatt, mivel kb 0 befektetéssel jutott hozzá az elején 1000 egységhez, hiszen "lopta".Olyan ez mintha egy lopott autókat elbontó autóbontóból vennél lökhárítót a saját kocsidra a bolti ár töredékéért. Neked egészen addig nem fáj, amíg majd a TE autódat is el nem lopják, hogy a következő Jólakarokjárni Józsi kocsijához legyen alkatrész...
Innentől kezdve morális kérdés hogy részt akarsz-e venni ebben a pénzmosodában csak azért mert olcsóbb...
-
-Solt-
veterán
-
mert_csokis
senior tag
-
maximilian4
addikt
-
Gigi01
őstag
-
Mattb
senior tag
-
PuMbA
titán
-
GalaHU
addikt
Én most váltottam LG C9-re, és azóta csak arról áradozok. Az inputlagja 1440@120Hz-en 6,6ms ami azért nem rossz érték. 4k60Hz-ban is csak 13,4 de minden felbontásban tudja a G-Sync-et.
Én 100Hz-es Asus Rog 348-ról váltottam és nincs különbség a futott időben, ellenben nem idegesít a töredezés és az fps ingadozás, szóval számomra, fél-komolyan szimezni tökéletes!
Ja, és ha megjönnek az új konzolok VRR-ben 4k120-at is tudni fog, PC-n az új nVidiákon HDMI 2.1-el szintén...
-
PuMbA
titán
Igen, amelyik játékban számítanak a reflexek, azt nem érdemes 80-100 fps alatt tolni
Nekem csak sima 60Hz-es monitorom van Freesync és GSync nélkül, de "szerencsére" 90fps körül a kép nagyon felső sarkában törhet a kép kicsit, szóval a kikapcsolt VSync sem zavar, mert a monitor középre koncentrálok. Azt hiszem legutoljára 2006 körül VSync-eztem, de nekem sosem csinált olyan dolgokat, akárhány fps-em legyen, hogy a kép közepe vagy a negyedénél törik meg látványosan, szóval sose használom, mert gyakorlatilag észrevehetetlen mértékű a képtörés. -
PuMbA
titán
-
Sub-ZeRo
nagyúr
Én is! na meg a legacy rohadt nagyot tud menni! Beállítás nélkül is tök jól irányítható!
Apropó! Az S4-et hogy kellene beállítani, hogy ne legyen annyira alul kormányzott!
A Legacy irányítása tetszik (gyári beállítás) de az S4-é még az S7-nél is érdekesebb.
Nem értek a setupoláshoz de ezt be kellene lőni.
3 monitoron állat a cucc!

-
GalaHU
addikt
-
Gomez86
őstag
-
Finkoo1980
csendes tag
-
ndlx
aktív tag
-
GalaHU
addikt
-
n3m3r3
tag
-
ndlx
aktív tag
Mivel megvettem, már nem adom fel, de próbaképpen nagyon jó lenne kipróbálni valaki TM kormányát, hogy legalább sejtsem a különbséget.
Amúgy átérzem amit írsz.@GalaHU: ha a deadzone.ok azok, akkor ott mindent nulláztam. De ha van kedved segíteni, szívesen elküldöm a képernyőt, hátha látsz rajta még valamit.
Szerencsére a görög pálya minden elvárást hozott, szóval a lényeg megvan

-
ndlx
aktív tag
Na pont így, kb 2 órát szuttyogtam vele tegnap, de ahogy mondod, egyszerűen nem jöttem rá hogyan kéne. Milyen kormánnyal próbálkozol?
Igen, görögörszág, murva, életveszély, ez a lényeg, benne van a naptárban

DR1-ben nyomtam is minap némi görög nosztalgiát, már ott is fantasztikus volt.Finnországra meg veszek ki szabit

Háttér-elfoglaltságnak meg megpróbálok rájönni, hogyan kéne mit beállítani ebben a WRC dologban, kezd jó sok videó lenni a youtube-on, csak van valami megoldás.
-
ndlx
aktív tag
-
ndlx
aktív tag
Kipróbáltam, nem olyan rossz, van ami tetszik benne, viszont egyelőre nem tudom igazából milyen vezetni, mert képtelen voltam az inputot úgy beállítani, hogy értelmezhető élményt nyújtson. A fék mintha nem is lenne, alig lassul az autó, a kézifék behúzás után hosszú méterekkel később fog, de akkor hirtelen fullon, kormányozni pedig nem nagyon tudtam eddig, egyenesben apróságra is ideges a kormány, kanyarban meg nem fordul, mindegy mennyire tekerem.
Nagyon más az egész mint a DR, nyomokban sem hasonlítanak. -
ndlx
aktív tag
-
PuMbA
titán
-
ndlx
aktív tag
-
ndlx
aktív tag
-
Gigi01
őstag
-
PuMbA
titán
-
Shodan
őstag
-
ndlx
aktív tag
-
ndlx
aktív tag
-
ndlx
aktív tag
-
Skeleton01
aktív tag
Én is így gondolom, és egyben bízom abban, hogy lesz Season 3.
Egy klasszikus "mitfahrer", ha már a témánál vagyunk.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
atomeec
senior tag
-
PuMbA
titán
-
GalaHU
addikt
-
ndlx
aktív tag
-
Gomez86
őstag
-
GalaHU
addikt
-
GalaHU
addikt
-
ndlx
aktív tag
-
ndlx
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Yettel topik
- ASUS ROG Ally
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Mikrotik routerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Többet gyárthat a jövőben a drágább GeForce-okból az ASUS
- Információáradat a Pixel 11-es szériáról
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Xiaomi 15T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 1TB Black Titanium -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5052
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

PH Klubok az összefoglalóra kattintva

aztán végigsétáltam, szép a táj...

Jól toljátok

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)