- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Asszociációs játék. :)
- Vintage Story PH fórumozók játékszervere 2025
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
FOTÓS beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hooper
őstag
Sziasztok!
Használt gépem megtippelt ára lenne a kérdés: Pontos típus, sorozat, gyártó? Az Ármesternek privátba írd meg ha már lemaradt. - jim bcskb 2éves 100k expo, magyar vásárlás, még 1év hivatalos gari, doboz minden gyári tartozék.
Hivatalos szervizben új zár és uj gumik pár hete. külsőleg teljesen karcmentes, hibátlan.
köszi![ Módosította: jim bcs ]
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok Armesterek! Es a tobbiek is! Remelem, jol sikerult a Karacsony mindenkinek!
Szeretnem megtudni, mennyit er szeretett szerelekem:
1. Nikon D7000
Kb. 4 eves, 9300 expoval, megkimelt allapotban. Belul, a fogo resznel kicsit elvalt a gumiboritas sarka, de ez nem latszik, es nem is zavaro hasznalat kozben, persze azert ki lehet feszegetni, en nem szoktam. Nem latok rajta nagyobb karcokat, persze van par apro alul. A 4 iranyiu gobnal a fel irany kicsit tompabban klikken, de szepen mukodik az is. Masodkezbol vettem, de van doboz, szamla, taska, minden. (Nincs meg az eredeti kit obi.) Persze, van gyari tolto, aksi, kabelek, meg minden.2. AF-S Nikkor 18-135mm 1:3.5-5.6G ED + HB-32 + SIGMA DG UV filter
Meg nyomokban sem karcos, ujkora ota filterrel volt hasznalva, szoval a front lencse makulatlan. Letorolve sem volt sosem.3. QUANTARAY TECH-10 NF AF 70-300mm 1:4-5.6 D MACRO
Az elozo tulaj talan 2-szer hasznalta, de nem tetszett neki, vett egy AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8G ED VR II-t, az persze sokkal jobb. En meg megvettem tole, mert nem tudtam otthagyni, de en sem hasznaltam.Elore is koszonom a segitseget! Udv, Tomi
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
thomasrc
tag
Sziasztok,
Hibátlan állapotú (karcmentes, pormentes, esztétikai hiba nincs rajta), 18k expos Nikon D7000 mennyit érhet a gyári tartozékaival + szintén hibátlan állapotú Nikon DX 18-105 objektívvel garancia nélkül?
-
jim bcs
nagyúr
Tisztelt topiklakók!
Most mi is elmegyünk karácsonyozni, így a topik 12.24.-étől - 12.27.-éig zárva tart, topiknyitás 27.-én este.
EZÚTON KÍVÁNUNK NEKTEK ÉS CSALÁDOTOKNAK MEGHITT, BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT!
Üdvözlettel: az Ármesterek
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
subidu
tag
Eladó:
Nikon D90 23K expo
Nikon 35mm f1.8 AFS dx
Nikon 18-105mm f3.5-5.6 AFS DxSzerintetek mennyiért lehetne eladni őket?
ThinkPad X230, Dell XPS M1530, NIKON D90, Nikon D750, Nikon 18-105/F3.5-5.6 AF-S DX ED VR, Nikon 35mm/1.8G AF-S DX, Nikon 50mm/1.4G AF-S, Nikon 24-70mm f/2.8E ED VR, Nikon 70-200mm f/4G ED VR
-
válasz
randras_83 #2287 üzenetére
Szia!
123k környéke.
-
-miura
csendes tag
Sziasztok.
Pana G7 hibátlan, karcmentes, eredeti dobozában, összes tartozékával, kb, 2000 expóval, még majdnem 4 év garanciával. Mennyit érhet?
Köszi:)
-
randras_83
addikt
Sziasztok!
Nincs egy éves Nikon D5300 mennyit ér most? Több mint két év garival 10k expo
https://www.flickr.com/randras83/
-
Nirvatti
tag
Sziasztok!
Szeretnék ~árat kapni az alábbi eszközökre.
- Konica-Minolta Dynax 7D (ha picit pihen, az első képen csak feketeség látható, ki-be kapcsolás után működik szépen)
- Minolta AF 70-210 [link]
- Sony DT 18-70 [link]
Kihasználatlanság miatt adnám el, kb 3 éve itt csücsül a polcon 1-2 alkalmat kivéve.
Az objektíveken hibát nem tapasztaltam. -
válasz
frankstork #2277 üzenetére
Szia!
86k körül
(amennyiben ez a dupla kit: 18-55mm, 75-300mm) -
szekra
addikt
Sziasztok! Mennyit érhet egy Canon PowerShot SX510 HS gép? Tökéletesen működik, számlával, papírjaival, dobozával, fóliás kijelzővel. Közel 3 éves. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Studi
veterán
válasz
kuntics #2278 üzenetére
Szia,
sokáig ez volt a rendszerben elérhető legjobb kitobi, 35-40e Ft körül futott használtan. Mára jöttek más alternatívák is helyette, azért elég jól tartja magát, 30-35e Ft körül szoktak felbukkanni a jó állapotú példányok.
A sérülés miatt viszont nem lesz a vevők kedvence sajnos, épp az elérhető alternatívák miatt szerintem nehéz dolgod lesz. Én a későbbi kitobik, a Pana 14-42 első verziója, és az Oly 14-42-k értéke köré saccolnám így, 20-25e Ft körül lehet reális eladni.A képeken nagyon nehéz észrevenni a hatását amúgy, erős szembefénynél okozhat furcsa csillanásokat, és bármikor minimális kontrasztvesztést.
-
kuntics
aktív tag
Sziasztok!
panasonic 14-45-ös obimat szeretném lecserélni,csak elötte el kellene adnom.Frontlencsén van kis karc[kép]
Képeken nem látom,hogy látszódna.Hogy tudnám letesztelni?Zoomgyűrű kicsit nyúlott,tertozékként kupakok és napellenző van.
üdv
Balázs -
frankstork
aktív tag
Üdv ármesterek!
Kedves ismerősöm szeretné eladni egy 2 éves Canon 1100d-t két kitobjektívvel, plusz napellenző. Exposzám 10000> -
Bird111
csendes tag
Üdv!
A következő néhány dolog beárazásában kérnék tőletek segítséget:
Canon EOS 500D (expo: 38712)
üveg ggs fóliával védve van az első használat óta, gumiborítások nem ereszkedtek meg a gépen
dobozában, papírostól, cd-kkel, töltővelUtángyártott portrémarkolat + infrás kioldó + 2 db Canon LP-E5
DobozávalCanon 17-85 f/4-5.6 IS USM + első, hátsó kupak
por-, karc- és gombamentes, ennek elkallódott a dobozaCanon 50 mm 1.8 II + első, hátsó kupak
por-, karc- és gombamentes, dobozávalElőre is köszönöm a segítségeteket!
-
Studi
veterán
-
Studi
veterán
válasz
Boedoer #2272 üzenetére
Szia,
A váz 80-85 körül ér, a kitobi mostanában 40-45. A Pana 20-as ha jól sejtem a régebbi verzió lesz, az 65-70 körül mehet, a 45-ös is kb 65. A fekete keresettebb. A vaku ritkább, bár van rá más alternatíva, én 35-öt várnék érte. Hoya CPL 4 körül, UV szűrő ha noname, akkor ajándék. Táskák 3e körül darabja. Az állványért én pénzt nem adnék, de ha idősebb, akkor gépet sem raknék rá. Legyél vele óvatos te is, ezeknek szokott egyszercsak szétporladni minden műanyag alkatrésze, és omlik össze olyan gép alatt, amit korábban gond nélkül elbírt.
-
k!nG
aktív tag
Bocsi az off topikert, elszoktam a forumozastol.
Igen gari, papirok, doboz sot meg egy szuro is benne van szoval 30k-ert tettem fel, de az indexes adok-veszekbe egy srac egy 14-42 es 45-150 kombot hirdet 22-ert, szoval korubelul elsirtam magam, meglatjuk.
https://www.behance.net/vargadom
-
Boedoer
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos kénytelen vagyok megválni a komplett felszerelésemtől... Mi a reális ára az alábbiaknak?
- omd e-m5+12-50
- pana 20/1.7
- m.zuiko 45/1.8
- nissin i40 mft
- hoya cir-polárszűrő 52mm
- uv szűrő 52mm
- vanguard 2go 14z táska (a kit plusz a két kis fix elfér benne)
- soligor táska (oly e-500 dslr dupla kithez vettem anno)
- soligor lg-30 állvány (3-lábú dönthető, forgatható, anno az öreg oly E-1-et is elbírta portrémarkolatostul)Előre is köszönöm!
üdv.Boedoer
-
k!nG
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mivel eléggé kiestem a fotócikkekkel való kereskedésből, be tudnátok árazni egy Olympus 40-150mm f/4.0-5.6 telét? 2 év gari még van rá mindig, dobozában, alig lett használva amiatt is adom el és lesz belőle másik lencse.
https://www.behance.net/vargadom
-
Mercutio_
félisten
46mm W-Tianya XS-Pro1 Multi-coating UV Filters
52mm B+W 52 010 UV-Haze 1x MRC F-PRO Made in GermanyMindkét UV-szűrő OEM, szép állapotban, mennyiért érdemes meghirdetni?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Zac2
csendes tag
Pentax Q váz két objektívvel (Standard Zoom 2,8-4,5/5-15 mm És Standard Prime 8.5) 69 ezerért reális? Köszönöm!
-
Simi37
őstag
Sziasztok azt lenne a kérdés, hogy ezeket mennyiért reális hirdetni (akár egybe):
- Canon PowerShot A3500 IS (már nincs gari)
- Sandisk 8GB SD class10
- hama tok
- hama star700 állvány1-2 karc van de amúgy teljesen jól működik, semmi baja
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
mikrofon
veterán
Az alábbiakat mennyiért javasolt hirdetni:
Olympus OM-D E-M5 Mark II fekete váz. Nagyon szép állapotban dobozával, nem készült vele túl sok kép. Gyári tartozékokkal, két után gyártott akkumulátorral, bőr csuklópánttal, Olympus puha tokkal. Kb. két év garival
Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 75‑300mm 1:4.8‑6.7 II FEKETE teleobjektív:. Nagyon szép állapotban dobozával, 50 alatti képkészítéssel, Közel két év MM PLUSZ garival (törésre is) - Regisztrációval plusz fél év garancia és eredeti Olympus napellenzővel
-
mikrofon
veterán
Rendben köszönöm neked is, meg @hegyimorc-nak is.
Rendben így teszek. Kiteszem aztán várok. Elmegy, akkor elmegy, hanem akkor használom, amikor éppen kell.
Mikor én vettem, akkor kerestem használtan is de senkinek nem volt, pedig én 130-t is.adtam volna a használtért... Hiszen olcsóbb mit 160e... -
Studi
veterán
válasz
mikrofon #2255 üzenetére
Ahogy hegyimorc írja...
Bármilyen százalékot írni hülyeség, nettósítani hülyeség. Egy obi használt értékét a kereslet/kínálat fogja meghatározni. A tiedből nagyjából kiegyensúlyozott a helyzet, nincs nagy forgalom belőle, de nem is kell emiatt sokáig hirdetni. Az akció viszont valóban alávág az egésznek. Én tavaly úgy fogtam ki, hogy beragadt egy a Media Marktban, adtak rá akciót, plusz meg lehetett venni 10% Cetelem kártya kedvezménnyel. Ebből jött még akkor is ~31 payback, összességében 90 alatt jött ki, újonnan, garival.A napellenző valóban nem ér többet, mint a kínai alternatívája. Nekem amúgy az van, kicsit nehezebb kihúzni-visszatolni, de gyakorlatilag a gyári 1:1 másolata, egész korrekt anyagminőséggel.
Ha nem sürgős az eladás, akkor be lehet állni egy 120-125-ös kínálati árra, és hirdetgetni folyamatosan, előbb-utóbb biztos lesz valaki, akinek épp ez/ott/ennyiért kell. De erre inkább az akció kifutásával lehez számolni.
[ Módosította: jim bcs ]
-
hegyimorc
senior tag
válasz
mikrofon #2255 üzenetére
Senki sem fog 25-tel többet fizetni érte, ha talál 100-ért kifogástalan állapotút.A napellenező értéke kb 0 vételkor, a doboz és papírok szintén. Csak akkor érnek valamit, ha van két hirdetett darab, ami csak ezekben különbözik. A gari ér talán a legtöbbet, de azt sem becsüli sokra egy vevő, ha kifogástalan állapotú alternatíva van olcsóbban.Ha megteheted, tartsd meg, ha nem megpróbálhatod 110 fölött hirdetni, de kb ez a legrosszabb időpont ami csak létezik, mert mostanában mindent akcióztak, black friday stb, és amúgy is elköltötték már az emberek a pénzüket, ami maradt azt tényleg csak a bomba üzletekre szánják.Ettől még megpróbálhatodps: nekem is van pár nem használt obim, néha ha valaki kimondottan olyat keres megemlítem, de én sem fogom 100 alatt elkótyavetyélni pl az oly 9-18-at. (Kb ilyen ajánlatokat tettek. Listaáron kb hasonló a 60-as makróhoz)[ Módosította: jim bcs ]
Eladó 100km-t futott CUBE SL Cross Race fitness bringa 460eFt helyett 300eFt-ért (kb 175-195cm közötti magassághoz) : https://goo.gl/acsjPA
-
mikrofon
veterán
Sziasztok, rossz helyen tettem fel a kérdést fel teszem újra, ill kicsit kiegészítem
mennyi most a reális ára egy mintabolti oly MFT 60/2.8 macro obinak, oly napellenzővel és több mint két év garival, tökéletesen új állapotban, kevés használattal, dobozzal.
Én azt láttam visszakeresés után, hogy a garancia nélküli darabok, tartozékok nélkül 100-110e között mennek.
Ezért én pöpec (max 30 kép készült vele) állapotban, még gyári védő fóliával és a gyár irreálisan magas árú napellenzővel 125e közöttire értékelném.Egyébként ez is szívfájdalmas, mert szeptember elején még 160e volt az ára csak az obinak a mintaboltban, most meg 150e ugyanott amiből ugye vissza igényelhető 31e. Napellenzőért meg képes voltam 17e-t kiadni.. Ez egyébként most is ennyi.... Persze ez az én hülyeségem...
Egyébként van valakinek tapasztalata már a 31e visszaigénylésében? Mennyi idő az átfutás amíg megjelenik a számlán?
Csak közben kiderült, hogy nem használom, másik obi miatt. Így feleslegesnek tartom, hogy csak úgy álljon. Ezért eladnám, de úgy gondolom, hogy ebben az esetben hülyeség az új ár *60%. Tehát a 119e*0,6=74.4e.. plusz ajándék napellenző.....
Ha tényleg ez az ára, akkor veszek inkább egy olcsó vázat alá, aztán használom párhuzamosan, vagy odaadom a gyerekeimnek.....
-
arn
félisten
Gx80
12-32
14-140 3.5Ezek mennyiert mennek?
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Studi
veterán
válasz
DanielLong #2250 üzenetére
Én siklottam el felette.A PL5-ök árához mérném, 16 mpx-es szenzor, trendi kis méret, tudásban viszont picit kevesebb. Az Olyk 40 körül mennek, erre 30-35-öt céloznék.
Hülyeség, rosszul emlékeztem. 12 megapixeles szenzor, maximum 25 körül érhet manapság, PL3,
[ Szerkesztve ]
-
Studi
veterán
válasz
DanielLong #2248 üzenetére
Szia, előbbi verzió 30-35e körül. Utóbbi 40-45 körül forgott, de már jött erős konkurencia az Oly részéről is, és a Pana is "alátett" a pici 12-32-vel, én 35-40-nél többet nem mondanék rá, de ha nem sürgős, akkor meg lehet próbálni elmenni a 45 felé, hátha van rá kereslet.
-
DanielLong
senior tag
Sziasztok! Szeretném kérni a segítségeteket. Mennyi lehet a reális piaci áruk?
Panasonic GF5 dobozzal, tartozékokkal
Pana Lumix G 14-42 II
Pana Lumix X 14-42
Előre is köszönöm a válaszokat![ Szerkesztve ]
-
Studi
veterán
Szia,
akartam a másikban is írni, csak elfelejtettem.
Panasonic DMC-G5 - 60-65
Olympus OM-D E-M10 Mark II - 140-150
Panasonic 14-140mm F3.5-5.6 - lásd fentebb100-105
Panasonic 15mm F1.7 - fehér holló használtan, nehéz árat meghatározni rá, bolti nettó körül
Panasonic 20mm F1.7 II - 75-80
Panasonic 25mm F1.4 - 100-110
Olympus 45mm F1.8 - 65-70 -
arn
félisten
ezekre irnatok arat? mennyiert mennek mostanaban?
Panasonic DMC-G5
Olympus OM-D E-M10 Mark II
Panasonic 14-140mm F3.5-5.6
Panasonic 15mm F1.7
Panasonic 20mm F1.7 II
Panasonic 25mm F1.4
Olympus 45mm F1.8facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Studi
veterán
válasz
boomba335 #2240 üzenetére
Szia,
Az igazság a kettő között valahol van.
A konkurs választékból az Olympus 14-150 első verziója szokott 70-75 körül lenni, míg a Panasonic és Olympus második verziók szoktak 100-110 körül menni. Az Olympusok stabilizátor nélküliek, ezért Panasonic vázon korlátozottabb a használatuk. Ez a tied mellett szól, én 90e körülre tenném a valős értékét.
-
boomba335
tag
Szisztok!
Egy keveset használt Pana Lumix G Vario HD 14-140/F4-5.8 MEGA O.I.S. objektív mennyit ér?
Láttam belőle 75-ért, de 110-ért is.
Előre is köszi!
Modding mindenek felett!
-
Studi
veterán
válasz
berzerker83 #2238 üzenetére
Szia!
váz: alapvetően szuper kis vázról van szó, de kereső nélkül, ami sajnos eléggé behatárolja az árát.
A legfőbb konkurenciája az Oly E-PL5-6 széria, ami bár elvileg nem olyan magasra pozicionált, viszont tudásban hasonló, és nagyon gyakori a piacon. Előnyök-hátrányok mindkét oldalon vannak, ezért én azoknak a 35-40e Ft körüli árára tenném a tied értékét. Sajnos manapság inkább az alsó határ felé, de a karácsony közeledte ezen segíthet még.
obi: hibátlanul 75-80e kínálati árat mondanék rá. Sajnos a hiba jellege olyan, ami befolyásolja az automatikus fénymérést, ez nehézkessé teszi a használatát. Első körben érdemes lehet a Panától egy javítási ajánlatot kérni, e-mailben leírod nekik a hibát, elég gyorsan válaszolnak. Ennek fényében érdemes az árat belőni a fentihez ilyen, vagy javított állapotban.
-
berzerker83
csendes tag
Sziasztok!
Egy fényképezőgépet és egy objektívet szeretnék eladni hamarosan, és kellene vmi kiindulási ár.
Panasonic GX1, fekete, +2 gyári pana akksi. Doboza, kiegészítői megvannak. Nem patika, de vigyáztam rá.
Panasonic 20 f1.7 II, fekete. Doboz, szütyő itt is megvan. A blende lamellákkal van egy kis prablem, vmi miatt hianyzik néhányból egy pici darab. Igazából annyit jelent, hogy pl ahhoz, hogy kb f4 értéket érjek el kb f6ig kell tekerni a tárcsát. Állítólag javítható, de annyira nem érintett a hétköznapokban, hogy nekem nem érte meg ráköltenem, mivel nyitva is éles, és az esetek 99%ban nálam ez fel sem tűnt.A cuccot használtan vettem, már lassan másfél éve használom minden probléma nélkül, de váltanék keresősre.
A válaszokat előre is köszönöm!
-
MurdR
veterán
Sziasztok!
Sony DSC RX 100 M2-re kérnék egy árat.
Tartozékként töltő, akku. Szép állapotú.
Köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
themiert
csendes tag
Sziasztok.
Beárazást szeretnék kérni:
Nikon D3300
Agusztusba vásárolt. Garanciával!.Sigma 17-50 F2.8 EX DC OS objektiv.
AmazonBasics állvány.
Lowepro fotóstáskával.
Köszi.
[ Szerkesztve ]
Üdv.: Gergő
-
nigtfall
csendes tag
Kedves Ár Mesterek!
Erre kérnék egy átadást:
Nikon D610 - hez utángyártott portré markolat, Nikon MB-D14 megfelelőjeBúúú - Mondta a boci
-
Kickass
őstag
Sziasztok!
Ez az obi:
Nikon AF-S Nikkor 55-200mm DX VR f/4-5.6Guv szűrővel, napellenzővel mennyit ér reálisan ha nem csak árulni akarom?
Hibátlan, szinte újszerű.
-
válasz
Vismajor01 #2226 üzenetére
Szia!
Szinte mint az előző 26-27k körül.
-
válasz
Oposzumtoszó #2225 üzenetére
Szia!
27 ezer körül próbálnám.
Üdv.:
-
Vismajor01
addikt
Sziasztok,
Egy Canon Power Shot s5 IS mit érhet?
Szíjjal, szép állapotban.Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Tisztelt Ármesterek!
Igaz, hogy videó kamera, de ha megoldható, szeretnék egy beárazást.
Sony HDR CX220E típusú kézi kamera. Másfél éves, gyári akku, ami másfél-két órát bír. Extra tartozékként akkumulátor dokkoló.
Előre is köszönöm!
-
nigtfall
csendes tag
Kedves Ár Mesterek !
Erre kérnék egy árazást :
Nikon D610 28e expoval , kb 3 évesBúúú - Mondta a boci
-
válasz
tolts.hu #2216 üzenetére
Szia!
D7000 - 91k
Nikon AF-S 50mm F/1.8G - 48k
Nikon 18-105mm F/3.5-5.6G AF-S ED VR - 43k
Nikon ED AF Nikkor 80-200mm 1:2.8 D - 127k
Yongnuo YN-565EX - 14k
BL-DII /Jinbei 101cm - 4k
A tartókat ad az árban az obikhoz, meg a vakuhoz.
Nikon D3200 +Nikkor 18-55mm 1:3.5-5.6GII - ez olyan 72k környéke egyben.
-
tolts.hu
őstag
Sziasztok, az alábbiakra kérnék beárazást:
1)
-Nikon D7000 karcmentes,hibátlan. 2017.6.hóig garanciás, 2424expo, kijelzővédő plexi.
/Magyar nyelvű menü nincs benne. Rakható rá?/
-Fix objektív: Nikon AF-S 50mm F/1.8G + árnyékoló - nem garis.
-A 2.objektív: Nikon 18-105mm F/3.5-5.6G AF-S ED VR objektív + árnyékoló - nem garis.
-Teleobjekítv: Nikon ED AF Nikkor 80-200mm 1:2.8 D made in Japan, UV szűrő, árnyékolóval, szervizelve most volt, gari nélkül.
-Vaku: Yongnuo YN-565EX Flash Speedlite for Nikon, Yongnuo Flash diffuser dom 560 EX
-Ernyő és vakutartó BL-DII /Jinbei 101cm Umbrella Black/White S 34-40"/
-2 objetív tartó zsák, 1db vaku tartó kemény tok. /Doboz megvan minden fenti Nikonhoz/2)
Nikon D3200, karcmentes, garis, dobozos, objektív Nikon DX VR AF-S Nikkor 18-55mm 1:3.5-5.6GII.
kb. 18000 expo.Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
Kristo
tag
Sziasztok !
Meg tudnátok mondani, mennyit ér most kb egy kifejezetten jó állapotban lévő Panasonic dmc fs 35-ös ?
Aksi töltője és megvan meg tok is van hozzá !!
Segítségeteket előre is köszönöm ! -
válasz
pretorius07 #2205 üzenetére
Szia!
váz: 49k
kitobi: 19k
táska, kártyák és kioldó: 3k
tele: 59k -
válasz
runner 125 #2204 üzenetére
Szia!
Nikon D80 váz - 49k (árban nem sokat számít, mennyi expó van benne)
Nikon MB-D80 markolat + akku - 21k
Nikon 18-135mm + cpl - 41k
Nikon fix 50mm f1.8/D - 29k
-
pretorius07
csendes tag
Hello! Pls help!
Nikon d5000, 38000 expoval, ehhez a számhoz képest teljesen normál állapotban. Ehhez jár a vr2 kitobi (18-55 mm). Egy akksi+töltő (az akksi kibír 1200-1300 expót is), nikon táska (váz+2 obi,és ha a vázon az egyik obi,akkor +vaku hely.) 2+4 gb sd kártya. Polaroid infra távkioldó.
Nikkor 55-300 mm 4-5,6 objektív (vr,af). Első-hátsó sapka,karcmentes,tiszta,kopás nélkül.Ezeket egyben adnám el szívesen,mert ezek árából lenne az új készlet. A telét használom inkább,és anélkül nehezebb is eladni a régebbi vázat.
Esetleg ajándékba mehet még egy 4 db-os makró előtét lencse szett a telére. (58mm).
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
Beárazásban kérnék egy kis segítséget, h egyben és külön külön mit érnek manapság. Minden új állapotú, első tulajdonos vagyok, az utolsó zacskója, papírja és doboza megvannak mindennek, a vázban 1196 expo van (nem elírás!).
Nikon D80 váz, gyári sapkájával, képernyővédőjével, nyakpántjával, 1 akku + töltővel, papírjaival dobozában.
Nikon MB-D80 (gyári!) portrémarkolat + 1 kb. 1x feltöltött akkumulátorral.
Nikon 18-135mm gyári kupakokkal, plüss Nikon tartójában 67mm-es Solido C-PL szűrővel.
Nikon fix 50mm f1.8/D, gyári kupakokkal, gyári dobozában.Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
boomba335
tag
Sziasztok!
Ezt a szettet mennyiért lehetne eladni kompletten?
- Canon EOS 500D váz 8719 expo, apró használatból eredő karcok vannak a vázon, de nem gázos egyáltalán
- Canon 18-55 EF-S 1:3.5-5.6 IS obi
- gyári napellenző
- 4gb Kingston SDHC kártya
- 8gb Kingston SDHC kártya
- 58mm Polaroid Premium UV szűrő
- 58mm B+W Prémium CPL szűrő (http://www.pdb.hu/foto--video/objektiv-es-tartozek/szuro/cpl-cirkularis-polarszuro/bw-cirkularis-polarszuro-s03--slim-foglalat--58-mm)
- Mett Mecablitz 48 AF-1 Digitális vaku (48 kulcs, E-TTL/ E-TTL II/ HSS) - talán 70-100 villantás van benne, soha nem használtam végül, csak megvettem, de nem volt használva.
- Gyári aksi a géphez - nagyon bika még mindig
- doboz
- a vakuhoz doboz, papírok...stb. minden megvan amit adtak. A vaku most is a dobozban van, teljesen karcmentes.Off kérdés:
Milyen vázat és obit érdemes venni, ha a fókuszban a FHD videó készítés van? Érdemesebb áttérni Nikon-ra?Várom a válaszotok!
Köszi előre is!
Modding mindenek felett!
-
nagymedve970
tag
Segítségetek kérném, hogy egy használt szép állapotú, karc, pór mentes, hibátlan "Sigma 70-300mm f/4-5.6 DG OS" Canon objektívnek mennyi lehet a reális ára? Sajnos sehol nem találtam eladó darabokat, hogy némi rálátásom legyen. (A napellenzője és az első kupakja nincs meg.)
Előre is köszönöm a segítségetek.
Új hozzászólás Aktív témák
FOTÓS beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest