Hirdetés
Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Canon fix 50mm F/1.8. Nagyon jó kis objektív, 20k-ért szerintem nem kapsz máshol ilyen képminőséget. Csináltam másik obikkal is képeket de azt vettem észre, hogy otthon kizárólag a fix 50-essel készülteket találtam megfelelőnek. A hátrányait is elviselem a képminőségért és a fényerőért cserébe (szar AF, műanyag az egész burkolat és a bajonett is).
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
Hydra SR
addikt
Ezek egész jók.
A másodikon tetszik a nézőpont és a képkivágás, az ötödiken félig-meddig megvalósítottad éppen azt amit Text-Boynak és Zoli bácsinak ajánlottam ötletként, és a pados is tetszik. A hatodik is jó lenne de ez a téma jobb minőséget igényelne, nyilván ez a gép hiányosságainak tudható be. Ez az utána következőre is igaz.
Az utolsó kettő nem tetszik.A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
Terapeuta
őstag
Hm...
A virágok nekem annyira nem tetszenek, az utolsó kettőt leszámítva. Nem lehet, hogy sokat vágtál belőle? Utolsó virág nagyon tetszik, a homályban lévó, a virágból kinövő valamit talán kiszedném, ne zavarjon.
Első pad okés, talán....talán nagyobb térrel még jobb lehetne. Másiknál a nézőponttal van gond, nem elég érdekes.Egyszerűen gondolkodni nagyon nehéz...
-
Hydra SR
addikt
-
_seth_
veterán
Szép is az a botanikus kert és a fotók is
Majd lehet fotózok ott párat Amikor legutóbb ott jártam csak a gazokat kellett felismernünk (növénytan gyakorlat...)Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Hydra SR
addikt
A cinkét nem én etettem, csak kihasználtam az alkalmat De nekem úgy tűnt, nincs gondjuk a földimogyoróval (több is volt). Egy néni minden nap eteti őket a Kertészeti Egyetem parkjában.
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
Damage
senior tag
Köszönöm, de azért nagyon távol állok azoktól a profiktól!
(#419) Hydra SR
Csak nem egy fotozz.hu felhasználó? Volt egy ember, aki szinte ugyanezt írta!
Köszi!
(#420) yakuza.tora
Köszi! EOS 350D. A lepkés kép 18-55 kitobival készült, az állatkerti képek 70-200 L obival.''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche
-
Zozzant
addikt
ebből ne csináljunk ügyet szerintem, véleménykülönbség vagy világnézeti mittomén nem a személyedet érinti, bocs ha úgy hangzott, ''sajnos'' én örökre szerelmes lettem és 28-án lesz az esküvőnk ezért ha ezen pad felé járunk egyszerre akkor remélem megosztuzunk, te ülhetsz a dedikált felére
[Szerkesztve]https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
Mercutio_
félisten
Tájképfestőknél erre mondják, hogy naiv művészet?
D4rkm4n: Egyetértek az előttem szólókkal
Még egy HP-ból is ki lehet azért hozni ezt-azt...
(1-1,5 évvel ezelőtti első botladozásaim )
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
Nyugi, csak cukkolnak, ennyire szerintem nem súlyos a helyzet , volt itt cicáskép-piszkálós thread is, aztán a kezdeti orrhúzást nagy összekacsintások követték, szóval relax!
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Hydra SR
addikt
Közgyűrű ennél nem volt de próbáltam már úgy is. Frankón használhatatlan, mindkettő levesz a DOF-ból, a közgyűrűsor kb 1fé-t a fényerőből, a kétszerező meg 3-4-et, és még rekeszelni is kéne a mélységélességhez, és a 640mm ekv. miatt nem ártana elérni kézből az 1/640-et...höhö, sok sikert ISO12800-on esélyes, nyáron délben
-
Hydra SR
addikt
Kétszerező nélkül közgyűrűztem már vele, teljesen jó. Most viszont nem tudtam olyan közel menni, hogy indokolt lett volna a közgyűrű. Először is elsüllyedtem volna a sárban (PH!otóstalis topicban BEE linket képet a helyszínről), másodszor pedig tényleg szétrebbentek a békák ahogy az árnyékunk rájuk vetült és recsegett alattunk a nád.
A kétszerező meg néha kényszerhelyzetben jól jön, 2900 Ft-ot ehhez megért.
Most meg egy elcseszett minőségű képen megtanultam, hogy jobban járok a croppal. Sokat nem buktam rajta, nem életem fő műve lett volna egy békapár, még csak nem is megismételhetetlen.A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
biggamer
veterán
Vegyed meg az ehónapi '' Digitális Fotó Magazin '' -t, abban van 3d-s szemüveg, és roskadásig tele van 3d-s képekkel.
Így a hemüveggel együtt 999 Ft.
De megéri az árát.
[Szerkesztve]Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
Hydra SR
addikt
Köszi
1db RAW (ezért nem mozdult be, és még vakuztam is), 2 féle kidolgozással, abból enyhe HDR, majd kontraszt és hisztogram birizgálásával még némi egyengetés, CA szűrés (kitobival ellenfényben gyűjtött némi kék-lila kontúrokat maga köré a két obeliszk és az épület teteje). Jobb széléről vágtam egy kicsit mert egy fehér pólós ember félig belelógott.A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
Hydra SR
addikt
Ezek is nagyon jók Minőségen még lehet javítani de a kompozíciók kifejezetten jók, eleve szeretem a nagylátószögű képeket mikor már elkezd torzulni a perspektíva.
Halszemet akarok beszerezni de 45000-ért hirdetnek 16mm-es M42-es Zenitart ami tök jó meg minden de azért mégiscsak egy full manuális obiért kicsit sokallok ennyit. Jó-jó, F2.8 de akkor isA privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
Hydra SR
addikt
hali01-nek voltak ilyen képei, neki van ilyen obija. Én is kipróbáltam csak ott és akkor épp nem találtam hozzá passzoló témát, egy rém unalmas képet csináltam Szentendrén a Templom dombon, meg egy csoportképet a fotóstaliról amin a szélső emberek 20-30 kilóval könnyebbnek tűnnek, meg egy portrét werttzuiról akinek olyan hidroglóbusz feje lett amilyet még nem láttam Makrózni is egész jó, egyetlen baja, hogy az élességet nagyon rosszul látod rajta, ezért gáz az MF, ezért nem ér meg nekem 45000-et.
De a szentendrei fotóstalis képeim fönt vannak a Nagy PH!otóstalálkozós topicban, ha esetleg érdekel.A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
j.bravo
addikt
Jó képek ezek mit akarsz Kicsit nekem talán túlszaturált az első kettő, de nem vagyok benne biztos, vagy mégis? Szépen megtaláltad a tulipánágyás mögött azt a házikót, olyan ''gyere Hollandiába merazjó'' fíling, tetszetős. Az utsó pedig szép kompozíció.
Hydra SR: hmm, nem is rossz. Általában nem szokott ilyen jól kinézni az egy db raw-ból gyárott hdr, ügyesen csinálhattad. A többit nem mondom, úgyis tudodWhatever.
-
Mercutio_
félisten
De ezt a kitobit a pentax gyártja!
Komolyrafordítva, szvsz kitobi kategóriában elég korrekt, nekem legalább is tetszenek a színei [link] [link] [link] (a foltokat ne nézd, még friss volt a gép és azt hittem a korábbi tulaj letakarította a ccd-t, de tévedtem.... )
Próbálok beszerezni egy olcsóbb analógra készült 28-200@42-300 ''túrista''obit, mert az esetek 70%ában a tele és a nagylátó is kell felváltva, obicserélgetéssel meg sokszor lemaradok 1-1 jó képről
Allien: Jó lett a mókus
[Szerkesztve]Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Allien
veterán
Köszi! Az első jobban tetszene, legalábbis, mint elkapott pillanat. Hiszen, a mókuskám egy ujjacskájával ''kapaszkodik'', és azért, az nekem jobban életszerübbnek tűnik.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Boxiné
aktív tag
És mennyire jön be? Egyébként nem szőrös állat, hanem szőrös állatok. Anya a hátán a picinyével.
Egyébként úgy nézzétek, hogy párás levegőben fotóztam, 24x-es nagyítással (Panasonic Fz 10). A kicsi majmocskák pedig üveg mögött voltak. Ja és persze totál amatőr vagyok.
[Szerkesztve]"A mosoly a legrövidebb út az emberek között!"
-
Mercutio_
félisten
Háde ippen ezt magyarázom tezsvír, hogy nem 1rem1!
Nézted amiket linkeltem, színre összhatásra kitobi-kategória szerinted? Makróban mondjuk csak 1:3-at tud [link]
Boxiné: Picit tudsz még javítani a képen, a vörös-t húzd le, nyomj rá egy kis kéket és egy élesítést. [link]
Allien: Én 2 obival 1GB SD-vel 100 alatt vagyok a használt Pentaxommal, már csak az S5600-at kellene végre eladni, de nincs időm vele foglalkozni, a PH meg nem épp a célközönség Persze esküvő előtt +50k meredek igény az tuti
Oracle: Az a pittypangos nagyon állat!!!!
j.bravo: Az az állat nagyon pittypang!!! akarom mondani, minden madár nagyon sirály!
És azért 2 kép is, bár nem tudom sikerült-e átadni a hangulatot
[link]
[link]Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Boxiné
aktív tag
-
Terapeuta
őstag
Na nekem az imageshack se sokkal gyorsabb, de ez legalább valamikorra bejön... A vízcseppesek nagyon jók.
A tűzoltókészülék rawból készült (a színből még vissza is kellett venni valamelyest annyira rikított)
Hekker: kössz!
[Szerkesztve]Egyszerűen gondolkodni nagyon nehéz...
Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Spórolós topik
- Google Pixel topik
- Battlefield 2042
- Synology NAS