- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
Aktív témák
-
Dorian
félisten
válasz
toth_janika #26619 üzenetére
Nekem igenis tetszik.
Amúgy hogyan csináltál hdr-t mozgás közben? -
sztyui2
őstag
válasz
toth_janika #26619 üzenetére
-
sztyui2
őstag
válasz
toth_janika #26617 üzenetére
Ezzel a képpel csak annyi a bajom, hogy nincs pesti ember, aki még nem cisnálta volna megXD
Ha nem láttam 10 ugyanilyen vagy nagyon hasonló képet akkor egyet se
Szerencsére én nem vagyok pesti így nincs tucatképem sem erről, se a parlamentről, se a lánchídról és társaikről -
*Ropi*
félisten
válasz
toth_janika #20864 üzenetére
Tuti háttér valami szerepjátékhoz.
-
pinkypinky
tag
válasz
Jaja, olyan, mintha renderelt lenne...
Királyság.
-
nesa
veterán
válasz
Nagyon jo lett kicsit mintha 1 jatek lenne
Pecc!
Csak felhos kepeken lattam eddigvalaszt inkabb privibe ne ide.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Nekem baromira tetszik!
-
_calogero
tag
válasz
toth_janika #16609 üzenetére
vagy csak szimplán ez a magyar módi?
odahaza bárhol megfordulsz online v. offline közegben, mindenhonnan ezen jellegzetes "mentalitás" kacsint vissza rád...
aztán ha az ember eltéved külföldre, először nem igazán érti, hogy mi is az ami olyannyira más.
aztán rájön, hogy egyszerűen a nyugalom...továbbá egyetértek a f*szmutogatós, "nekem ilyenem van" kritikával.
aztán akinek nincs fél-1 millás tükrös csodapakkja annak biztos szar a szeme is...
a pillanat nem attól lesz hibátlan, hogy minél kisebb a mélységélesség.átfutottam az utóbbi hszeket... elkeserítő és szánalmas.
-
werttzui
addikt
válasz
toth_janika #16609 üzenetére
Ja különben is hulya kocsog mert van pénze
-
gardener
senior tag
válasz
toth_janika #16534 üzenetére
Ezért jobb az éjszakai kép!
-
Cassidey
senior tag
válasz
toth_janika #14400 üzenetére
Ezeket neztem nalad flickr-en, jok lettek, nekem inkabb a szines tetszik.
Viszlat: ez gondolom mar jo hdr-nek
-
sztyui2
őstag
válasz
toth_janika #13680 üzenetére
-
sztyui2
őstag
válasz
Na mingyár nyomok képeket, csak még nem sikerült feltölteni, és nem akarok, hogy a mod gomb 4 perces limitje megszivasson.
-
Chapel
addikt
válasz
Rem nem sértésnek vetted
Ez a kép az eredeti vagy vágott? Ha van eredetije akkor sztem próbálj ki egy nem ennyire szűk vágást,amiben nincs keze-lába levágva.(hangsúlyozom,sztem
)ezt amúgy már linkelted egyszer nem?
-
Viszlát
addikt
válasz
toth_janika #13676 üzenetére
Pfff... pont rálátni az irodámra. Lassan három hete nem láttam, hála az égnek, erre most itt ér utol...
Egyetértek Cassidy-vel.
-
Blaise7
tag
válasz
Ez ugye a skanzenben készült? Pont egy hete voltam én is ott.
-
Cassidey
senior tag
válasz
keress temat
-
Chapel
addikt
válasz
Mit is kéne látni ezen?
Nem vok profi,de se a minősége,se a témája nem mond nekem semmit. Ahogy múltkor ki lett fejtve, tessék megválogatni a képeket amiket linkelünk...tényleg csak a legjobb legjobbját vagy ahogy Galla Miki bácsi mondta: "A krém elitjét" tessék berakni a fórumbapisti: sokan leírták,de én is 1-3.
-
nervus.v
tag
válasz
toth_janika #13626 üzenetére
Már nem, csak voltam egy ideig
-
nervus.v
tag
válasz
toth_janika #13624 üzenetére
Na. Ez már jobban tetszik
Melyik városban készült? [A háttér Tiszaújvárosra emlékeztet
]
-
nervus.v
tag
válasz
toth_janika #13610 üzenetére
A kép jó lenne, kár, hogy kicsit bemozdult
-
Petzi
tag
válasz
toth_janika #13610 üzenetére
Hangulatos kép, ahogy a ködből futnak elő emberek, kár a minőségért, biztos a gép miatt ilyen.
grt
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
toth_janika #13598 üzenetére
Ahamm. Sajnos nagyon kiégtek helyenként a felhők, az nem tesz jót a képnek, sőt... A kilátás remek onnan ahol álltál, de szerintem elbírna még egy kis PS-t a kép. Igazából nagyon sok ötletem most nem volt, kis S-t raktam a curvesbe, ez lett belőle: [link]
Terapeuta: Egyszerű, de nagyszerű
Kicsit olyan, mintha balra dőlne.. legalábbis az oszlop az elején dől balra. A fák meg egyenesen állnak, szóval lehet valójában csálén állt az az oszlop
-
Viszlát
addikt
válasz
toth_janika #13596 üzenetére
Szerintem: a felhők teszik különlegessé ezt a képet, így különösen kár, hogy kiégtek. A zajt sem értem a képen, úgy tűnik nagyon szép időd volt a fotóhoz. A házak is ki vannak égve a pesti oldalon, lehet, hogy túl sok kontrasztot dobtál rá?
Terapeuta: szeretem az ilyen képeket. Viszont a bal oldalon nagyon furcsa nekem a háttér elmosódása (főleg mert a jobb oldalon egészen jó, nem értem a dolgot).
Blaise: ez a malmos kép nagyon-nagyon ferde...
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
toth_janika #13596 üzenetére
Milyen géppel lőtted? Lepottyant róla az exif.
Zozzant: Le a kalappal, ez tényleg baromi jó obinak ígérkezik, irigylem is
-
*Ropi*
félisten
válasz
toth_janika #13561 üzenetére
Szerintem, ne itt OFFoljunk, menjünk át a vakus topicba! ITT.
-
*Ropi*
félisten
válasz
toth_janika #13554 üzenetére
Konkrétan mi a vaksi típusjele? Gyártott már egypárat a Soligor...Először is azt ellenőrizd, hogy nem analóg gépre való-e, mert akkor tönkrevágja a 350D-t a feszültséglökése.
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
toth_janika #13554 üzenetére
-
Chapel
addikt
válasz
toth_janika #13393 üzenetére
Az előző hsz-em neked szólt,csak félrenyomtam,nézd meg azt is!
-
pisti
őstag
válasz
toth_janika #13388 üzenetére
Tudod google a te barátod, illetve az enyém is, ezt találtam vele.
-
pisti
őstag
válasz
toth_janika #13382 üzenetére
Ezek egy képből vannak "HDR"-esítve, enyhén csak, hogy jobb legyen a kontraszt. Sajna a gépemnél én azt vélem felfedezni, hogy elég gyérül adja vissza a kontrasztarányokat sokszor (Sony H7), úgyhogy így kicsit javítok a képeken.
A Photomatix egész jól tudja automatikusan is igazítani a bemozdulásokat (elvileg arra is képes, hogy bemozdult témát igazítson), a Dynamic Photo HDR-nél pedig kézzel lehet igazítani egymáshoz a képeket, bár én ezt eddig csak közből lőtt expósorozat illesztéséhez használtam.
Ha a téma mozdul el a képeken az már komolyabb probléma, erre egyelőre a legjobb technikám, hogy kézzel vágod össze a különböző expozíciókról a jól exponált részeket. Lehet van jobb is, de egyelőre nem ismerem.Egyébként az első többképes HDR próbálkozásoknál érdemes statikus témákat választani épp ezért.
Kicsit keresgéltem, találtam egy ilyet, erről az egyik első link pl. a RAW-ból készített 3 képes módszert ajánlja ha jól látom mozgó témához.
-
DewiL
senior tag
válasz
toth_janika #13383 üzenetére
jah csak később vettem észre hogy bubis maradt a víz
amúgy szerintem a kutyás hdr 1 darab rawból van és nem a helyszínen lőtt 3 külön expót
amúgy a photomatrix (gondolom te is ezt használod) képes eltüntetni a kisebb bemozdulásokat -
Chapel
addikt
válasz
toth_janika #13122 üzenetére
.....őőő ez a link döglött!
Cassidey:akartam már javasolni, de sztem biztos nem kell bemutatnom neked Diane Arbus képeit...tetszenének neked!
-
rumos14
nagyúr
válasz
toth_janika #13049 üzenetére
kb. minden kompakt zajosodik iso100-on, csak a flnyképező elnyeli. ha raw-ban lő, természetesen nem.
megnézném a képet 100%-ban, lehet h kicsit illúzióromboló lenne. -
Xantomas
őstag
válasz
toth_janika #13068 üzenetére
Vagy egy mackósabb Durex az obira, levágott kupakkal. A benne levő síkosító miatt még a gyűrűket is lehet tekergetni.
na ez már nagyon off.
További szép napot. -
Xantomas
őstag
válasz
toth_janika #13061 üzenetére
Nekem elég lenne. Méretben elég a s5600 5Mpixele is, csak lenne zajmentesebb, ennek eredményeképpen tisztább, mert nincs szükség zajmentesítésre, nagyobb mélységélesség. Vágni nem szeretek a képekből, eleve úgy "komponálok" hogy ne kelljen, ha meg mégis szükség lenne rá, előbb használom a láb zoomot. Ha meg lemaradok egy képről... Istenem van még pár évem hátra, egyszer úgyis megtörténik újra. Nem pénzt akarok vele keresni.
tbs: erről jót tudni
Érdekelne a viharban a villám fotózás, asszem olyan helyzetben télleg a legelőnyösebb lenne egy Pentax k10-100 k20-200 négyes. Télleg a SAMSUNG ikertesók is megkapták ezeket a tömítéseket?
-
tbs
addikt
válasz
toth_janika #13054 üzenetére
K100D a normál kiobival tavalyi hóviharban, illetve nagytesója a 16-50-nel csöpögő, nem szakadó esőben problémamentes. (Hóvihar: ~2-3 percenkét a frontlencséről söpörni kellett a havat. Eső: határozottan csorgó víz a gépen.)
Utóbbi konfiguráció kapott már homokozóban is több "lapáttal".
-
Kobe
veterán
válasz
a váz esetében sem kell nagy csodkra számítani sztem, szemerkélő esőt még ugy ahogy kibírja talán meg a cseppeket de azobi - már csak a csatlakozás miatt sem az
-
Cassidey
senior tag
válasz
ugy tudom az obik nem
nekem egyszer kint maradt a kertben az asztalon, es mire kineztem elkezdett esni az eso, es semminek nem lett baja (mondjuk nem ontottek meg dezsabol az teny)menin: nagyon tetszenek a kepek! csak ugy fogtad, es kimentel? hogy nezett ki ennek a szervezese, jegyvasarlas ilyesmi, irnal rola (akar priviben?)
-
Kobe
veterán
válasz
toth_janika #13052 üzenetére
szintén olyan gépre hajtok s6500 helyett most
-
menin
tag
válasz
toth_janika #13042 üzenetére
Á nem vagyok én fotóriporter csak szeretem a sportot és a fotózást is
-
Szoles
senior tag
válasz
toth_janika #13035 üzenetére
Az előző nekem is tetszik. (A traubi tényleg jobb lett volna, de így viszont nem megrendezett.)
Ennél az a bajom, hogy nem tudom eldönteni, hogy miről akar szólni. Ha a gyerekről, akkor sok a felesleges dolog körülötte. Ha viszont az is számít, hogy hol készült, akkor az nem derül ki, mert a kiirományokat pont nem lehet elolvasni. Nekem legalábbis az volt az első dolgom, hogy megpróbáltam kitalálni, hol, milyen környezetben készült. Mert ha már egyértelműen látszik, hogy valami demonstráció, akkor nagyon nem mindegy, hogy milyen.
-
Bandesz99
tag
válasz
toth_janika #13032 üzenetére
traubi szoda vagy vmi sio gyumolcsle jobban mutatna a kezeben, mint a sprite.
erdekes amugy a kep -
Brian_RL
aktív tag
válasz
toth_janika #13032 üzenetére
Üdv!
Szerintem teljesen rendben van!
És ha már itt tartunk: [Ma reggeli termés] -
Hacker75
aktív tag
válasz
toth_janika #12962 üzenetére
Köszi, igen HDR+polár mindhárom
.
-
hemaka
nagyúr
válasz
toth_janika #12945 üzenetére
-
*Ropi*
félisten
válasz
toth_janika #12943 üzenetére
Igaza van Johnjohn-nak, Cassidey első képén az ingnyakra csúszott a fókusz, a 3-at meg nem tettem volna ki, mert inkább negatív érzéseket ébreszt bennem. Johnjohn tompítottan írta.
A legnehezebb dolog a képeket objektíven szelektálni, sokszor eshet az ember abba a hibába, hogy valami személyes indok miatt (pl.: tetszik a fülbevalója, stb.) megkegyelmez bizonyos képeknek, amiket normál esetben simán ki kellene rostálni. Ha egy jó, erős sorozatot akarsz csinálni, akkor szívbaj nélkül ki kell szórni minden képet, ami nem üt meg bizonyos mércét. Első körben a bemozdultak, fókuszhibásak esnek ki, utána a vágással / utómunkával sem korrigálhatók, majd a maradékból is csak a leges-leges-legjobbak maradjanak.
-
johnjohn
addikt
válasz
toth_janika #12937 üzenetére
Azt hittem a kritikát is be lehet írni, nem a csak a földre borulós figurákat belinkelni! Bocs .
-
stefanitsr
senior tag
válasz
toth_janika #12940 üzenetére
Najó gyorsan nyomok be egy makkát is, necsak emberek legyenek.
Cassidey: szombaton délután a 15:00-ás előadáson voltam egy barátommal akivel párban toltunk egy sorozatot a bemutató közepén. Meglehet feldobok még pár képet a flickr-re, ha ráveszem magam hogy utómunkázzam őket...
Szerintem ha engem láttál volna akkor arra emlékeznél, kivételesen teljes harci díszben dolgoztam (egyébként ha nem dolgozni viszem a dolgaimat minimálfelszereléssel vonulok fel).
-
Chapel
addikt
válasz
toth_janika #12937 üzenetére
Azért még rem nem tartunk ott
Amúgy amiért ez a topic a kedvencem az az, hogy itt baráti és szakmai légkörben érzem magam!A sorrend nem véletlen....
(#12932) toth_janika : honnan tudod h 60 éves volt? Csak nem lett valami a dologból??
(nem tudtam kihagyni)
-
Stitch
őstag
válasz
toth_janika #12914 üzenetére
Szerintem ez már túl kicsi részlet vagy jobban kellett volna megoldani. Monokinis csajokról kép?
-
flegos
senior tag
válasz
toth_janika #12914 üzenetére
Hehe csak nem Nei Pori?
-
Chapel
addikt
válasz
toth_janika #12866 üzenetére
Én elgondolkoznék a Pentax K200D-n 18-55 kitobi és egy 50-200 tele együtt 149.990.- több helyen is!
Inkább egy "olcsóbb" gép és plusz 2-3 obi kitben sztem mint egy drágább gép de egy obival. Sztem. -
válasz
toth_janika #12868 üzenetére
Akkor nem szóltam
-
válasz
toth_janika #12866 üzenetére
Használt 400D, vagy D60-40x, és a többit obira?
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
toth_janika #12845 üzenetére
Sajnos szerintem túlzsúfolt, rengeteg zavaró motívum van a képen, elsikkad kicsit a lényege és az elrendezése sem sikerült olyanra, hogy ezt ellensúlyozni tudja. Valamint a tipikus "kontrolsiftús" sima deszaturációs túnuszszegénység is előnytelen rajta, szerintem ha az ember digitális képről akar fekete-fehéret csinálni, akkor mindig eléggé meg kell küzdeni vele, mert a sima deszaturációval igen rossz eredmények születnek.
Remélem nem fogalmaztam bántóan, de ezt most ilyennek érzem -
pisti
őstag
válasz
toth_janika #12845 üzenetére
Igaz, teljesen szubjektív a dolog, én sem akarok vitatkozni ezen.
Huhh az ilyen képeket nem szeretem, pedig ez jónak tűnik a maga kategóriájában. Hajléktalanság
. Nem egy vidám téma.
-
pisti
őstag
válasz
toth_janika #12842 üzenetére
Nem az a kérdés, hogy én mit hoztam volna ki belőle.
Hanem, hogy fényképeztem-e volna, valamint ha igen, és nem különösebben jó akkor másoknak megmutatom-e?Egyébként megpróbálhattad volna esetleg belevenni a lámpa által megvilágított részt is, romos fal, meg csatorna már elég lehet, mindezt persze több expóval HDR képként, hogy részletgazdag maradjon a lámpa és a gyengefényű rész is.
Vagy ha nagyon a lámpára és a koszosságára akarod koncetrálni a képet, akkor maradhat csak a lámpa, de közelebbről, nem is kell minden részének látszania, egy részletéből meg lehet próbálni kihozni egy absztrakt szerű képet.Bebörtönzött macska?
Jópofa.
-
pisti
őstag
válasz
toth_janika #12838 üzenetére
Ez így magában kicsit kevés szerintem egy teljes fotóra. Egyébként nem rossz.
-
pisti
őstag
válasz
toth_janika #12780 üzenetére
Amíg a fényképezők közelébe sem jönnek az emberi szem által érzékelt dinamika tartománynak, addig lesz bőven létjogosultsága a HDR képeknek.
A kép amit linkeltem sokkal közelebb áll ahhoz a képhez amit szabad szemmel láttam, mint ami a külön expozíciókon látszik.
Annyi kivétellel, hogy a Nap kiég szabadszemmel is.Meg az utólagos kontraszt növelés bár visszaadja a cirk. polárszűrő hatását, Nappal szemben az nem sokat érne (az égen legalábbis).
Egyébként az "ez" alatt melyiket értetted, a kiégésre módosítottat? Csak mert a link az egy új válasz írása ablakot nyit meg az előző hsz-omra.
Lemegyünk Tetétlenbe, minden bokorba elbújik egyikünk és lessük a Jetit.
Aztán kiderülne, hogy egy nagy darab hajléktalan csak az illető... -
péter007
senior tag
válasz
toth_janika #12768 üzenetére
kösz
asszem van még egy amelyikena füle tövét vakarja de azon nem látszik az arca... -
drkbl
őstag
válasz
toth_janika #12736 üzenetére
Mint pisti is írta, az img tag-be a konkrét képet linkeld. Ha az All sizes-t választod, majd a Thumbnail-t, akkor legalul ( 2. Grab the photo's URL: ) felkínálja a direkt linket is a flickr.
-
pisti
őstag
válasz
toth_janika #12734 üzenetére
Kicsit zajos, sötét, meg nem túl éles.
Egyébként tetszetős, talán meg lehetne próbálni, hogy csak a templomtorony látsszon az égen, ilyesmi időszakban, több felhővel.Rossz linket másolsz, a kicsi kép linkje magában ez: http://farm4.static.flickr.com/3197/2849214020_803518c7ff_m.jpg
Jobbklikk a képre, tulajdonságok és onnan kimásoltam. -
toth_janika
őstag
válasz
toth_janika #12735 üzenetére
No nekem valahogy nem akar összejönni ez a thumb-linkelés!
Ezt csinálom:L:http://flickr.com/photos/toth_janos/2849214020/sizes/l/]
IMG:http://flickr.com/photos/toth_janos/2849214020/sizes/s/]Templom[/IMG][/LMit szúrok el? Természetesen a [ jelet direkt hagytam le!
Az előző hsz modjánál lejárt a limit! Sry érte!
-
toth_janika
őstag
válasz
toth_janika #12734 üzenetére
-
Jinxx
senior tag
válasz
toth_janika #12594 üzenetére
Vettél?
-
sztyui2
őstag
válasz
toth_janika #12545 üzenetére
Sony H50-el készülnek a képeim.
Itt az eredeti:Úgy döntöttem marad az eredeti, amin többen vannak, de egy kicsit világosítottam rajta.Így jobb?
Az a baj, hogy(látjátok az eredeti kép világos) szinte bármennyire tudnék világosítani, de én szándékosan sötétítettem be. Most megpróbáltam visszavenni sok dologból, amit ráraktam, de a középen lévő kislánynak így is ugyanúgy néz ki a szeme, tehát egy sötét folt marad, de sztem az jól is van úgy. Inkább az a baj, ha ennél többet világosítok, akkor teljesen elveszti a kép a hangulatát, amit el akartam vele mondani.Szándékosan csináltam ilyen sötétre. Sok embernek tetszett(más fórumokon is), és ugyanannyi, csak annyi kivetni valót talált benne, hogy sötét.
Benyomom még egy képemet is:nincs benne photoshop, csak +két madár, tehát a repülő tényleg ott volt, és tényleg ezer évig vártam, hogy így menjenek el a madarak alattamod:most így, ahogy megnézem, szinte csak a betonfal világosodott, aminek meg semmi értelme.
-
Jinxx
senior tag
válasz
toth_janika #12547 üzenetére
-
biggamer
veterán
válasz
toth_janika #10302 üzenetére
Ha esetleg itt nem kapsz választ, talán még nézi valaki ezt a topicot is : [link].
Zola007
Szépek ezek a színek, milyen fajta virág ez ?
Én esetleg megpróbáltam volna a háta felől is készíteni pár felvételt, úgy is mutatott volna.Oracle
Ez bögöly féle, ha jól tudom. -
drkbl
őstag
válasz
toth_janika #9711 üzenetére
Köszönöm a véleményeket! A csigalépcső a Vatikáni Múzeum kijárata, érdekessége, hogy két spirál van, egyszerre lehetne be- és kijárat is. Jvnuang képén jobban látszik.
Nekem az utolsó két kép tetszik, fény, árnyék, telt színek, mi kellhetne még -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
toth_janika #9625 üzenetére
Nagyon jók az élelmiszerfestékek, vagy például hipermangán por.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
toth_janika #9623 üzenetére
Próbálkozz, de ne szörpfélével, az ragadna, inkább színezd a vizet mással. De ha fölötte is lenne valami érdekes, akkor szép tükröződések lennének a tükrön is, a vízcseppekben is.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
toth_janika #9621 üzenetére
Kétoldalt fel kellene támasztani valahová, akkor biztosan összetörne.Ha csak bereped, akkor oszlik a kép, vagy nem?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
toth_janika #9619 üzenetére
Olyasmi módszer kell nyilván, csak én a tükörre ejtenék valamit inkább, a leeső tükör bizonytalan tükörképet adna.
-
RoyalFlush
őstag
válasz
toth_janika #9475 üzenetére
Mozgott a kisvasút, és füstölt is valami
miközben a fény áthatolt a fák ágai között
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
toth_janika #9411 üzenetére
Szépen kiexponáltad.
Ha kritika is kell.
akkor annyit, hogy vagy a tetejéből vágnék, vagy az aljából, mert így a szimmetria épp nincs meg, de majdnem, vagy teljesen szimmetrikusra vágnám, vagy a címhez igazodva, felülről eltüntetném az eget, mintha a ház a vízben létezne csak igazán.
-
Fejo
őstag
válasz
toth_janika #9407 üzenetére
Sajnálom, ha megbántottalak. Számomra ez a képed sem technikailag, de legfőképp esztétikailag nem tetszetős. A kamerán lévő kéz kifejezetten ápolatlan, amit ilyen közelről, ennyire direktben bemutatni nem biztos, hogy előnyös. Nem vagyok profi csak egy lelkes amatőr, aki sok képet esztétikai szepontból is értékel. Nekem ez a képed nem jött be, sajnálom.
Ami a kérdésedet illeti, nem csak egy üres szappanbuborék volt... (nekem tetszik, de nem sértődöm meg, ha valaki megkritizálja)
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
toth_janika #9415 üzenetére
Oldalnézetre gondoltam, mint az először mutatott képeden, az érdekes lenne. Olyan képet ritkán látni, először azt hittem a linkelt képed olyan, csak aztán láttam, hogy az nyilván videókamera.
mod: derékszögű kirakatüveg pl.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
toth_janika #9413 üzenetére
Például egy derékszögű tükröződő felület.
Ez is egy lehetőség például a fotós ábrázolására a saját képén.. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
toth_janika #9411 üzenetére
Ez a kép akkor lenne érdekes, ha valami csoda folytán Te lennél rajta, mondjuk kettős tükrözés eredményeképpen a fotózó ember keze abban a képben látszik, amit épp fényképez.
-
j.bravo
addikt
válasz
toth_janika #9407 üzenetére
A kérdés jó, csak az a különbség, hogy a szappanbuborékos képben volt pár ötlet, ás ügyes kivitelezés, és a végeredmény a külső szemlélő számára is érdekes lett.
Ez a kamera nyilván számodra érdekes - de a külső szemlélő számára, akinek nem kapcsolódak hozzá élményei, mint Neked, nem érdekes. A kép kivitelezésében sincs semmi "pláne".
Félre ne értsd, most éppen nem sikerült olyan képet mutatni ami többeknek tetszik (gyakran történik velem is ilyen, és még sokakkal...) de bántani nem akart senki. -
Fejo
őstag
válasz
toth_janika #9404 üzenetére
Egyszerűen nem tudok rájönni, hogy mi vitt arra, hogy ezt lefotózd...
-
*Ropi*
félisten
válasz
toth_janika #9404 üzenetére
Ráférne egy manikűr.
-
Játékos
addikt
válasz
toth_janika #9338 üzenetére
Igazán köszönöm!
-
Terapeuta
őstag
válasz
toth_janika #9172 üzenetére
Van benne raw úgyhogy mindenképp. Ha meg jpg-ből csinálod, figyelni kell a zajosodásra...raw ajánlott...
-
D4rkm4n
őstag
válasz
toth_janika #9177 üzenetére
Hát, ennek nem sok értelmét látom...
-
Fejo
őstag
válasz
Photomatix Pro-t használok. Miért ne lenne alkalmas az S7000-es HDR készítésre? Azzal is lehet expo sorozatot csinálni.
-
drkbl
őstag
válasz
toth_janika #9173 üzenetére
Hát ha ilyen egyszerűen tudsz ezüstből aranyat csinálni, nagy jövő áll előtted
-
toth_janika
őstag
válasz
Közben!
Variációk egy témára egy kis direkt WB állítással!
Normál kép és módosított WB-vel!
Mit szóltok hozzá? -
werttzui
addikt
válasz
toth_janika #9126 üzenetére
Nem tudom mi a külömbség a basic és a pro között!
Csinálsz egy kb jól kiexponált képet ahogy érzed és csinálsz még egy-két mínuszost -1 fé -2 fé meg csinálsz egy-két plusszost +1 fé +2 fé vagy akár többet is de nincs sok értelme (max 2 fé értékenként lépkedhetsz ). -
Terapeuta
őstag
válasz
-
Fejo
őstag
válasz
-
werttzui
addikt
válasz
toth_janika #9122 üzenetére
Akár öt képet is nyomhatsz manuálba kb +1-2 fé eltolással és egy progi mint pl:photomatix-al összerakod ennyi
(állvány kötelező!) vagy 1 raw-ból fé elhúzással amennyit csak akarsz.
-
Terapeuta
őstag
válasz
toth_janika #9122 üzenetére
Én egyből csináltam, hamis HDR Rawból. 3-4 kép...
-
válasz
toth_janika #9102 üzenetére
Jók a fogaid laci, hirtelen ez jutott eszembe.
Nekem tetszik, grat! -
*Ropi*
félisten
válasz
Ez most kiröhög?
-
Skodry
aktív tag
válasz
mielött lovat veszel nézd mag a fogait
-
drkbl
őstag
válasz
toth_janika #9034 üzenetére
Itt a Panorama Tools szekcióban + Irfan View. Egyiket sem próbáltam
-
drkbl
őstag
válasz
toth_janika #8972 üzenetére
Kár az irkafirkáért a bal oldalon, azt esetleg lehagynám, de esetleg a bal oldali vastag oszlopig vágnám. Középtől jobb szélig tuti finom hangulatú
Esetleg egy kis forgatás elkéne, szerencsére a felső rész ad helyet hozzá.
-
runner 125
nagyúr
válasz
toth_janika #8919 üzenetére
Biztos
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Eladó Canon RF-S 55 210mm f/5 7.1 IS STM teleobjektív
- Sigma 18-200mm F3.5-6.3 II DC OS Canon objektív
- Canon EF 11-24mm f/4L USM objektív -Újszerű-
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest