- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
- Ivqkzy-: Eddig
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
ForRedGlory #31808 üzenetére
Most csak én látom úgy, hogy ez egy átlagos macskafotó, talán egy átlagosnál szebb macskáról?
Emlékképnek tök jó, meg arra, hogy "nézzétek, ez az én macskám", de, mint fotó, igen sok sebből vérzik. A háttér egy olyan fényképhez, ami több akar lenni, mint egy emlékkép, vagy sima kép a macskánkról, igen rossz, a vágás abszolút esetleges, ahogy épp jött, és egyáltalán, különösebb erejét nem érezni a képnek. Tényleg, egy olyan fotó a macskáról, ahol látni, hogy szép a bundája, szép a szeme, emléknek, meg mutogatni, hogy milyen szép kis állat, jó, de ennyi. Persze ezek nem lebecsülendő dolgok, mégis, egyszerűen nem értem a többiek reakcióját, mert, mint önmagáért való fénykép, még bőven nem elég kiforrott.Nem kell persze elkeseredni, lesz ez jobb is, de ahhoz azért látni kell, hogy itt még van bőven fejlődnivaló.
Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged