- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- leslieke farmerzsebe
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- R.I.P. Aláírások
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kleroo #41822 üzenetére
Ja akkor ide elvont tájképek meg ilyenek kellenek ami mögött van valami mondani való...egyébként csak arra lettem volna kíváncsi a képpel kapcsolatban hogy a színek meg ilyen egyéb dolgok összhangban vannak e. De jó látni hogy a flegma emberek mellett vannak még segítőkész emberek is
-
rrbmirgamid
tag
válasz
Kleroo #41467 üzenetére
De, ha másképp közelítjük meg a dolgot, akkor meg igenis nyerje meg, mert akkor azzal - "talán" - jobb képeket fog készíteni. :-)
Még egy gondolatig visszatérve a Panoramiora, csak az itteni hasonlatod miatt: rengeteg jó, sőt nagyon jó fotós is feltesz képet a Panoramiora, akinek a képeit senki nem szavazza meg, mert nem találják meg ezeket + nem kampányol (= értsd körbejárja az összes versenyfotót a viszontszavaztért) + és nem nagy és aktív lájkoló, pedig a fotóikból kellene kikerülni a nyerteseknek. Ehelyett olyan, kritikán alul fotó a befutók (tisztelet néhány kivételnek), hogy az ember álla esik le a látványtól.
Tudom - mivel pár hónapon át figyeltem a tevékenységet, sőt egy kísérletet is elvégeztem, ami teljes mértékben beigazolt mindent -, hogy az ottani "magyar csapat" élenjáró ebben a "lájkolós világban", és a hulladék fotókban.
(Órákat tudnék mesélni. Nem véletlenül hanyagolom már az oldalt egy ideje.)
-
rrbmirgamid
tag
válasz
Kleroo #41465 üzenetére
Hát ennél nagyon szánalom csak a Panoramio havi versenye. Főleg az ottani honfitársaink nagyon jók ebben. Ha látnád mennyi hulladék képet neveznek be, és körbeszavazzák egymást, és a különböző országok hasonló társaságait (és persze azok vissza), és nyerik a versenyeket, különdíjakat. Na attól hányom össze magam. Sorry az off topicért.
-
Peethy
őstag
válasz
Kleroo #41112 üzenetére
A sztori ott vált rendkívül bosszantóvá, amikor az egyik wannabe Photoshop expert osztálytársam úgy döntött, hogy kérdés nélkül leszedi a képemet flickr-ről (jelzem, az már egy túlélesített, kb. 1 MP-es kép, ráadásul a régi verzióból, amióta csináltam újat is) és átretusálja. Leszedte, és csinált belőle egy ilyet. [link]
A szeplők leszedve, és a kép gyakorlatilag használhatatlanul kicsi. Persze az őrjöngő tömeg azonnal elkezdte mondani, hogy ez mennyivel jobb, stb stb. A gond ezzel csak az, hogy én vállalható méretben megcsináltam kétszer is, előhívtam, és jeleztem, hogyha bármi gond van vele, akkor szóljanak, jelezzék, hogy mi nem tetszik, de természetesen csak az utólagos hőbörgés jött. Legközelebb én is bélyegképet csinálok, aztán arról azt se lehet majd eldönteni, hogy éles-e. Mindenesetre jó tapasztalat volt, hogy így többet nem vállalok semmit.
(#41115) Karima: ez kegyetlenül jó! Ment is a fav, nagyon tetszik
Makró vakuval csináltad?
(#41118) kiskornel: [link] Csak ismételni tudom magam
Egyébként ki és mi alapján dönti el, hogy mi lesz valami extrémen művészi alternatív kép, vagy egyszerűen csak egy átlagos minimál? Engem ez a része érdekelne. Modernizmus, persze.
(#41120) cOxeR: héé, ezt én linkeltem
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Láncfűrész topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen NAS-t vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...