- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Ivqkzy-: Eddig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Peethy
őstag
válasz
Kleroo #41112 üzenetére
A sztori ott vált rendkívül bosszantóvá, amikor az egyik wannabe Photoshop expert osztálytársam úgy döntött, hogy kérdés nélkül leszedi a képemet flickr-ről (jelzem, az már egy túlélesített, kb. 1 MP-es kép, ráadásul a régi verzióból, amióta csináltam újat is) és átretusálja. Leszedte, és csinált belőle egy ilyet. [link]
A szeplők leszedve, és a kép gyakorlatilag használhatatlanul kicsi. Persze az őrjöngő tömeg azonnal elkezdte mondani, hogy ez mennyivel jobb, stb stb. A gond ezzel csak az, hogy én vállalható méretben megcsináltam kétszer is, előhívtam, és jeleztem, hogyha bármi gond van vele, akkor szóljanak, jelezzék, hogy mi nem tetszik, de természetesen csak az utólagos hőbörgés jött. Legközelebb én is bélyegképet csinálok, aztán arról azt se lehet majd eldönteni, hogy éles-e. Mindenesetre jó tapasztalat volt, hogy így többet nem vállalok semmit.
(#41115) Karima: ez kegyetlenül jó! Ment is a fav, nagyon tetszik
Makró vakuval csináltad?
(#41118) kiskornel: [link] Csak ismételni tudom magam
Egyébként ki és mi alapján dönti el, hogy mi lesz valami extrémen művészi alternatív kép, vagy egyszerűen csak egy átlagos minimál? Engem ez a része érdekelne. Modernizmus, persze.
(#41120) cOxeR: héé, ezt én linkeltem
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged