- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Ez a lesből portrézás, hogy spontán legyen-dolog mindig problémás. Én még nem próbáltam ugyan mert nem vagyok egy nagy portrés de ha ilyesmire vágynék, tükrökkel kísérleteznék. Leteszem valahova és úgy csinálok, mintha csak úgy babrálnék vele, állítgatom, esetleg azt hazudom, hogy derítésnek kell ha kérdezik.
Van egyébként valami céleszköz, direkt erre kifejlesztve. Már nem emlékszem, ki linkelte és melyik topicba de egy szűrőmenetre feltekerhető henger, benne egy 45 fokos tükörrel, a henger oldalt lukas (tulajdonképpen egy periszkóp), így oldalra tudsz vele fotózni anélkül, hogy az emberek már a szemük sarkából kiszúrnák, hogy őket fotózod. Még talán annak se esik le elég hamar, aki egyenesen a tükörbe néz. Mire észreveszi addigra meg már kész a kép. Elméletileg. De nem teszteltem.
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) + Sigma USB dokkoló
- Gopro hero 7 black
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged