Hirdetés
Aktív témák
-
hali01
őstag
Én ezt teljesen más nézőpontból oldottam volna meg.
Közelebb léptem volna és csak a hölgyet a hajót és a várat vagy annak részletét vettem volna bele.A híd nekem nem kell.Folyton az alakra terelődik a figyelmem és arra a belógó hajóorra ami nagyon zavar.
De az már egy másik kép. -
Amper
tag
Érdekes kép, elgondolkozhat az ember, mit érezhetett a kép készítője abban a pillanatban. Gondolok itt a távolba tekintő lányra, a hatalmas hídra, a természet erejére ... és a mindent körülvevő fekete keretre.
De az is lehet, hogy csak arra jártál és megtetszett, meg a fények sem voltak olyan rosszak.- Panasonic FZ30 - Debian ETCH -
-
Mercutio_
félisten
Nagyon jó kép, csak ahogy nézem folyton félrefókuszálok
hattorihanzo: A többiek már leírtak mindent Ellenberger nekem tetszik a második galamb, épp az elmosódottsága miatt - én már csak ilyen vagyok... - jobban átjön a mozgás lendülete...nekem...
Allien: Az egyik képen kicsit furcsák a gyűrű színei, pedig a jólelkapottak a pillanatok pl. a birodalmilépegetőgalamb
Hacker75: A ferde felhők+talaj a legjobb.
Hydra: ff-ek...de minek is ragozzam, tudod VAD-...
hali01: Beépített, vagy külsővakut nyomtál a légyre? q. jó lett amúgy, és az infra is áááálat!
marsu:Juteszembe: Infrába te is tudsz fotózni a 828-al ugye tudod???Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest