- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
válasz
Szten Márs #21120 üzenetére
F5,6... ez a legnagyobb rekesz,(vagy nemtudom hogymondják
)55mm-en
köszi
amúgy kezdem nagyon megszeretni a lightroomot...
RAW+JPEG basic-ben fotózok. így tökéletesmár csak valami végtelen tárhely kéne hozzá
majd hajnalba megpróbálok kimenni fotózni. van egy kertitavunk, így rengeteg az ilyesféle élőlény... amúgy nemtudom miért szeretik a szitakötők azt a karót. láttam ott egy pirosat is, csak az el is repült, amint meglátott
ez a sárga is másodszorra... bezzeg elsőnek... 2 percig kattogtattam mellette xD
viszont hajnalban nemtudom, hogy elég lesz-e ez a fényerőaz ezeréves tölgyet amikor fényképeztem (nem lettek értelmes fotók) na oda lenne érdemes kimenni makrózni. ott kaptam el az imádkozósáskát is. csak nagyon fürgék voltak az állatok... UV kék szitakötő meg ilyenek.. olvastam, amit fentebb írtatok a hajnali fotózásról, onnan jött az ötlet
Aktív témák
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest