- leslieke farmerzsebe
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- R.I.P. Aláírások
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Jinxx
senior tag
Bloodshot #9900: Nagyon jó kép lett, jó volna ilyen helyekre járni.
Biggamer #9909: Megérte kiruccanni, jók lettek, csak megőszültem mire meg tudtam őket nézni. Be van lassulva az imageshack. A békásak tetszenek a legjobban, én talán szűkebbre vágtam volna őket.
Oliverda #9924: Jó kép, kreatív, de szerintem a kártya nem illik oda. Helyette talán egy fecskendő tűvel.
Rakeem #9946: A helyszínt jól megválasztottad, szerintem annyira nem is lettek rosszak, de lehetne még rajtuk pofozgatni. Ha komolyan érdekel a téma érdemes lenne kicsit utánaolvasni, biztos van egy pár portrézós aranyszabály, hogyan ne fotózzuk a modellt, milyen beállítások az előnyösek, stb. Az elsőn valahogy nekem inkább a vonat tűnik témának, a másodikon az zavar, hogy kifelé néz a képből a hölgy, de semmi teret nem hagytál abban az irányban, a harmadik tetszik, lehetne rajta egy vasutas egyenruha, meg egy tábla a virág helyett amivel szokták a vonatot indítani, a negyedik szerintem annyira nem előnyös beállítás, az ötödikről kiretusáltam volna a felsővezetékeket, a hatodik elég rosszul van vágva, inkább úgy mondanám, hogy nagyon, mondhatni semmi fő téma nincs, nincs hova nézni, az utolsó meg tényleg portré, jobban názne ki álló helyzetben. De ez mind az én szerény vélemény.