Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokopo
aktív tag
Windows Chrome-on inteztem az atallast, es Androidon, a Google Hitelesítő-t hasznaltam
Viszont, eszembe juttattal valamit, azt hogy valoszinu hogy rosszat toroltem ki
Ilyenkor mit tudok tenni? Hogy tudok megint uj kodot generalni, ha nem mentettem el semmilyen torlokodot/hasonlot? -
kokopo
aktív tag
-
kokopo
aktív tag
Holgyike annyit mondott hogy a +-ra nincs ralatasa (tudtommal ugyanaz, csak a bejelentkezes valtozott, mindegy) es csak egy jelszomodositast tud kuldeni, az emailra
Hiaba mondtam hogy en mar tobbszor megtettem, az volt a valasz hogy ha Ő csinalja, akkor mukodni fog
Mondtam hogy oke, de ha megsem, visszajovok, erre a valasz hogy felesleges, mert mast ugysem fognak tudni csinalni, es ez igy biztos mukodni fog. Hat nem
Ezert gondoltam hogy visszalatogatas elott meg teszek egy probat itt
(masik topikbol sem lettem okosabb
) -
kokopo
aktív tag
Nincs meg a torlo kod sem, sajnos
De torolni nem szeretnem, mert az eddigi leveleimet/miegymasokat nem szeretnem elveszteni -
kokopo
aktív tag
Sziasztok
Van otletetek, hogy hogyan tudok uj QR kodot kerni az Authenticator-nak, a 16 jegyű titkos kulcs hianyaban?
Ugyanis, nemtudom hogy hoztam ossze, de az Ugyfelkapu+ bejelentkezesekor az irja, hogy "nem megfelelo a token jelszo", de olyan is van, hogy egyszeruen leraz annyival hogy "sikertelen bejelentkezes" (pedig a sima Ugyfelkapus valtas megvolt, es tobbszor be tudtam jeletkezni az Ugyfelkapu+-ra, napokon at)
Uj jelszot kertem mar tobbszor is, sikeresen megvaltoztattam, de ugyanebbe a hurokba kerulok
Probaltam android, windows, linux, ceges windows-on, es kulombozo bongeszokbol (IE, Opera, Chrome, Vivaldi)
Voltam mar szemelyesen is segitseget kerni, ott annyit tett a holgyike, hogy jelszomodositast inditott, amit megcsinalva, ugyanabba a hurokba kerultem vissza (sikeres jelszomodositas, de bejelentkezni megsem enged)
Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztalos klub
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- A Soft Machines forradalmasítaná a processzortervezést
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)