Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
válasz
bozsokiandra
üzenetére
Totálisan belebuktak. Rég mennie kéne, már tavaly év végén. Erre azt válaszolták, a dap oldalán ott rossz menetrend van megadva. Mondom akkor szedjétek le. Erre nem jött válasz. Jött a duma, hogy fokozatosan vezetik be. És most én ezeknek elhiggyem, hogy nem egyszerűen képtelenek megcsinálni határidőre, a saját határidejükre? Most kapaszkodj meg; legkésőbb az ősz végére, láttam tőlük ilyen választ. Magyarán szólva egy évet késnek. Ősznél előbb nem lesz itt semmi, sanszos legalábbis. De egyszerűen derogál neki bevallani bármit is, illetve olyan okok is lehetnek a háttérben, hogy balhé lenne belőle. Ezért úgy tesznek, mintha nem egy gőzölgő szarkupac volna az orruk előtt, pedig mindenki látja, hogy az a kupac egy gőzölgő szarkupac. Nekem megjelent múltkor a hitelesített pdf lehetősége. Utána jött egy frissítés, hogy apróbb hibajavítások. Hát hogyne, biztos javítás volt az a frissítés. Utána eltűnt a hitelesített pdf menüpont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M70s Small Form Factor Business Desktop, 14th Gen Intel 10-Core i5-14400
- 1db DELL P2421 + 1db P2423 1920x1200 IPS monitor, állítható magasság PIVOT is, 16:10 képarány!
- AKCIÓ!! Alienware m16 r1 AMD Laptop , RTX 4080 , R9 7845HX , 32GB DDR5 , 2TB
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- GYÖNYÖRŰ 286 Számítógép
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- CORSAIR K100 AIR
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest