- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
válasz
bozsokiandra #538 üzenetére
Totálisan belebuktak. Rég mennie kéne, már tavaly év végén. Erre azt válaszolták, a dap oldalán ott rossz menetrend van megadva. Mondom akkor szedjétek le. Erre nem jött válasz. Jött a duma, hogy fokozatosan vezetik be. És most én ezeknek elhiggyem, hogy nem egyszerűen képtelenek megcsinálni határidőre, a saját határidejükre? Most kapaszkodj meg; legkésőbb az ősz végére, láttam tőlük ilyen választ. Magyarán szólva egy évet késnek. Ősznél előbb nem lesz itt semmi, sanszos legalábbis. De egyszerűen derogál neki bevallani bármit is, illetve olyan okok is lehetnek a háttérben, hogy balhé lenne belőle. Ezért úgy tesznek, mintha nem egy gőzölgő szarkupac volna az orruk előtt, pedig mindenki látja, hogy az a kupac egy gőzölgő szarkupac. Nekem megjelent múltkor a hitelesített pdf lehetősége. Utána jött egy frissítés, hogy apróbb hibajavítások. Hát hogyne, biztos javítás volt az a frissítés. Utána eltűnt a hitelesített pdf menüpont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android játékok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konteó topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged