Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Őskoczka
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
válasz
bozsokiandra
üzenetére
Totálisan belebuktak. Rég mennie kéne, már tavaly év végén. Erre azt válaszolták, a dap oldalán ott rossz menetrend van megadva. Mondom akkor szedjétek le. Erre nem jött válasz. Jött a duma, hogy fokozatosan vezetik be. És most én ezeknek elhiggyem, hogy nem egyszerűen képtelenek megcsinálni határidőre, a saját határidejükre? Most kapaszkodj meg; legkésőbb az ősz végére, láttam tőlük ilyen választ. Magyarán szólva egy évet késnek. Ősznél előbb nem lesz itt semmi, sanszos legalábbis. De egyszerűen derogál neki bevallani bármit is, illetve olyan okok is lehetnek a háttérben, hogy balhé lenne belőle. Ezért úgy tesznek, mintha nem egy gőzölgő szarkupac volna az orruk előtt, pedig mindenki látja, hogy az a kupac egy gőzölgő szarkupac. Nekem megjelent múltkor a hitelesített pdf lehetősége. Utána jött egy frissítés, hogy apróbb hibajavítások. Hát hogyne, biztos javítás volt az a frissítés. Utána eltűnt a hitelesített pdf menüpont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
- Apple MacBook Air 13 M2 8/256GB Éjfekete , 96%-os akku
- Garmin Instinct 3 50mm Solar narancssárga
- Lenovo Thinkpad E14 G4 I5-1235u/16 GB/256 NVMe /14" FULL HD gyári garanciás magyar laptop eladó
- VELBON Ultra Stick Super 8 - 8 szekciós ultrakönnyű monopod
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest