- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Új hozzászólás Aktív témák
-
RR-13
őstag
Valahol mintha olvastam volna, hogy a Netlock tanúsítványt a felhőből a telefonra is lehet telepíteni, és így a telefon hozza létre a dokumentumon a digitális aláírást, de most azt a leírást nem találom.
Majd pár nap múlva kiderül, amikor megkapom a tanúsítványt, hogy a mobilon is tárolható, vagy csak felhő alapon fog működni.Viszont annyiban *módosítom a korábbi Hsz-eimet, hogy nem Android 7 a minimum követelménye a Netlock Appnak, hanem már Android 10.
*"Meg akkor, a Netlock digitális aláírásai nem "elég" biztonságosak, mert Android
7-es10-es készülékeken is "engedik" létrehozni?"
Pár napja (az igénylés oldalról) letöltött 2024. szeptember 01-ei Szolgáltatási Szabályzat leírásban még Android 7 van írva.
Mivel náluk Android 10 a minimum követelmény, ezért szerintem simán meglehetne a DÁP appban is így oldani a digitális aláírásunkat, hogy működjön Android 10 alatt is.
Még az is megoldás lehet a DÁP aláírásra, ha a webes felületen is elindul a szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest