Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
"Amelyik ügyvéd nem tudja kigazdálkodni, az nyugodtan menjen a híd alá."
Köszönöm, ez jól esett...
Nekem mondjuk 2007 óta van elektronikus aláírásom, de oka van annak, hogy sok ügyvédnek nincs.
Az legfőbb ok az, hogy baromira nem volt eddig szüksége rá nagyon sok ügyvédnek. Egy új, kötelező >50e Ft-os éves kiadás pedig azért senkinek sem esik jól.
Az sem mellékes, hogy egyáltalán nem egyszerű a telepítése: egy nyolc lépcsős telepítési folyamat, külön az olvasó, külön a kártya, külön a tanúsítványok, külön a tanúsítványkezelő és külön maga a program.
És a használata sem annyira egyszerű, mint az AVDH-é.Sajnos tudomásul kell venni, hogy az ügyvédi egy humán pálya. Nekem is okoz ez problémát, én sem örülök neki, és származott is belőle konfliktusom szép számmal. De az ügyvédi kar felső 50-60%-át kitevő korosztály számára ezek átláthatatlan, félelmetes teendők.
És a legfontosabb: van egy olyan tévhit, hogy az ügyvédeknek milyen baromi jól megy. Nos, a valós helyzet ezzel szemben az, hogy az ügyvédek többsége a diplomás átlag alsóbb régiójában keres. És egy erre bejövő új kiadás nem esik jól -- különösen nem, mert nem jár egyedül. Az ingatlanügyekkel foglalkozó ügyvédek felelősségbiztosítása brutálisan, több százezres tétellel drágul (ami logikus, hiszen az ügyvédekre terhelődik az ingatlanügyek felelősségéből egy hatalmas olyan rész, amely eddig a földhivatalt terhelte), miközben az az elvárás, hogy csökkenjenek az ügyvédi munkadíjak.
MaCS
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest