- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
"Amelyik ügyvéd nem tudja kigazdálkodni, az nyugodtan menjen a híd alá."
Köszönöm, ez jól esett...
Nekem mondjuk 2007 óta van elektronikus aláírásom, de oka van annak, hogy sok ügyvédnek nincs.
Az legfőbb ok az, hogy baromira nem volt eddig szüksége rá nagyon sok ügyvédnek. Egy új, kötelező >50e Ft-os éves kiadás pedig azért senkinek sem esik jól.
Az sem mellékes, hogy egyáltalán nem egyszerű a telepítése: egy nyolc lépcsős telepítési folyamat, külön az olvasó, külön a kártya, külön a tanúsítványok, külön a tanúsítványkezelő és külön maga a program.
És a használata sem annyira egyszerű, mint az AVDH-é.Sajnos tudomásul kell venni, hogy az ügyvédi egy humán pálya. Nekem is okoz ez problémát, én sem örülök neki, és származott is belőle konfliktusom szép számmal. De az ügyvédi kar felső 50-60%-át kitevő korosztály számára ezek átláthatatlan, félelmetes teendők.
És a legfontosabb: van egy olyan tévhit, hogy az ügyvédeknek milyen baromi jól megy. Nos, a valós helyzet ezzel szemben az, hogy az ügyvédek többsége a diplomás átlag alsóbb régiójában keres. És egy erre bejövő új kiadás nem esik jól -- különösen nem, mert nem jár egyedül. Az ingatlanügyekkel foglalkozó ügyvédek felelősségbiztosítása brutálisan, több százezres tétellel drágul (ami logikus, hiszen az ügyvédekre terhelődik az ingatlanügyek felelősségéből egy hatalmas olyan rész, amely eddig a földhivatalt terhelte), miközben az az elvárás, hogy csökkenjenek az ügyvédi munkadíjak.
MaCS
Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- Gyúrósok ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Samsung Tab S9 FE 5G 128GB Csak kipróbált! Jótállás: 2026.11.17.-ig
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest