Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
pcnet
addikt
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Nagyon off, de programozó csapat.... 1.5 hónapja kaptam CGM szenzort. A gyári app egy katasztrófa. Éjjel 2től 4ig 5 percenként visított a telefon, mert magas volt a cukrom. 2kor beadtam 1E inzulint, az 3 órán át hat, nincs további teendőm. Miért nem aludhattam tovább? 4kor meguntam és kikapcsoltam a telefonomon a. BT-t. Akkor meg azért visított, mert elveszett a kapcsolat a szenzorral. Fogtam és kikapcsoltam a telefont. Másnap éjjel ugyan ez. Jött egy hidegfront esővel, visított a telefonom mert felugrott a cukrom. Megint kikapcsoltam a telefonomat. Felhívtam az ügyfélszolgálatot és megkérdeztem, miért nem lehet egy nyomorult szundi funkciót tenni a riasztásra? Azt mondták, mert nekik EU-s jogszabályoknak kell megfelelniük, hogy forgalmazgassák a szenzort. Mutassanak már nekem egy jogszabályt, amely kimondja, hogy egy cukorbetegnek nincs joga éjjel aludni???? Első hónap után nem is akartam felíratni a következő havi szenzort. Pokollá tette az életemet, éjjel, nappal vernyogott a telefon. Aztán beléptem egy cukorbeteg Facebook csoportba és ajánlottak egy nyilt forráskodú appot. Van szundi funkció, mutatja az átlag cukor értéket, a hba1c-t, én választok riasztáshoz hangot, mutatja a cukor esés vagy emelkedés mértékét és nem másitja meg az adatokat mint a gyári app. A gyári, kisimogatja a görbét és ezért korrigálgatja az értékeket. Most kezdem megkedvelni a szenzort és most kaptam magam mellé egy tündér edukátort. Ennyit számít, hogy egy külsős programozó kap egy megbízást, hogy fejlesszen egy appot, vagy leül egy cukorbeteg programozó és olyan appot fejleszt amire egy cukorbetegnek szüksége van. Ez a nagyon nem mindegy! Bocsi az offért!
-
ACE-
addikt
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Van, de valszeg botcsinálta az összes, ráadásul a kódot lehet olyan írta, aki már nem dolgozik ott... szóval lehet nem olyan egyszerű ezt megoldani... ha egyszerű lenne már feltehetően megtették volna.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest