Hirdetés

Aktív témák

• Foremi

tag

válasz Warface #34344 üzenetére

Szia Warface!

- Teljes (5-ös) térerőnél átlagosan 10-15 Mbit/s körül szokott lenni nálam a sebesség. Olyan szerencsés helyen lakunk, hogy nálunk stabilan 5-ös a térerő, így 10 Mbit/s alá sosem ment a sebesség (otthon). Ez böngészésre, Facebookra, Messengerre, és YouTubera bőven elég. Ha valami gond van a vezetékes internettel, ideiglenesen pót internetnek is bőven jó.
    - 4-es átlagos térerőnél 6-10 Mbit/s körül szokott lenni a sebesség, még ez is bőven jó böngészésre, Facebookra és YouTubera, bár lehet, hogy 480p-re leveszi.
    - 3-mas átlagos térerőnél 3-6 Mbit/s körül van a sebesség, böngészésre, Facebookra még mindig bőven jó ez, YouTube 360p-n nem szaggat.
    - 2-es térerőnél 2-4 Mbit/s szokott lenni a sebesség, böngészésre és Facebookra jó, bár egy nagyobb oldalnál kell várni egy kicsit, mire teljesen betölt. De arra, hogy elolvasok pár cikket, meg felnézek a Facebook hírfolyamra tökéletes. A YouTube is megy vele, 240p, jó esetben 360p felbontással.
    - 1-es (de még stabil) térerőnél 1-3 Mbit/s között szokott lenni a sebesség, ha stabil a kapcsolat (1-2 egység között váltogat) akkor még használható.

Én ár/érték arányban meg vagyok vele elégedve. Ahol használom, mindenhol jó a térerő (nálunk a városon belül mindenhol van lefedettség, vidékre meg nagyon-nagyon ritkán megyek). :)
    A 30 Gb elég nagy adatmennyiség, bőven kitart egy hónapra, pedig nem keveset használom.
    Nem bántam meg, hogy szerződést kötöttem, mert egy csomó pénzt megspórolok vele, és ugyanolyan jó, mint az előző szolgáltatásom volt, csak ez sokkal olcsóbb és nagyobb adatkeretet kapok.

Aktív témák