- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
CirrMee
addikt
válasz
Dr.NX #104890 üzenetére
Az első hozzászólásban még "Ne verjetek meg, ha hülyeséget kérdezek. Kösz." volt.
Egész hamar eljutottunk a szolgáltató és a válaszolók mocskolásáig. Korunk hőse.Azért jön még most is a #104892 hsz alatt az, hogy a papíron meg sem kapott wifiről miért nem kap semmit. Ügyes vagy...
-
barabasb
tag
válasz
Dr.NX #104890 üzenetére
Jó lenne tisztában lenni a fogalmakkal. Nem mocskoltam sem a szolgáltatót, sem a kommentelőket. Felvetette itt valaki, hogy amikor a Digit választottam, akkor az árát néztem, meg hogy miért várom el, hogy 5G-s modemet adjon. Elvből nem várom el, de a gyakorlatban ha azzal hirdeti magát, hogy milyen beton netet ad, akkor kissé vicces 2,4-es routert adni, hiszen így meglehetősen korlátozottan tudom használni a beton netet, ugye. Ez olyan mintha az E-klasse Mercedest Houangzou abroncsokkal adnák, mert nem írja sehol, hogy neki muszáj Pirellivel adni. A routerhez semmi leírást, használati utasítást nem kaptam, fogalmam sincs a paramétereiről, szerintem ez gáz, bármilyen olcsó. Ha ez mocskolódás és ettől vagyok korunk antihőse, hát legyen. Hja, meg helikopter, ezt se felejtsük el. Szevasz.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Diablo IV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Így használod a ChatGPT-t
- Windows 10
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest