Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz iMaverick #111496 üzenetére
Ha befizetted rendesen akkor csak türelem, majd szépen rendberakják ezeket.
Amúgy igen, sajnos amióta megy ez a 4iG racionalizálás meg beolvadás, sokkal több probléma van a szolgáltatással net oldalon is, mint azelőtt évekig. Remélem tényleg csak átmeneti amíg nem végeznek ezekkel az átalakításokkal, aztán újra stabil meg jó lesz.
Különben tényleg a "dágább" T-re kell nekem is váltani.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
-
nagyúr
válasz iMaverick #111550 üzenetére
Digi ügyfélkapun is érdemes lett volna megnézned a számláidat, amikor már láttad, hogy régóta nem kapsz email-ben, pdf-ben is letölthető ugyanaz, amit küldenek. Ha meg ott sem jelenik meg sokáig...szóval mire vártál egyébként?
A számla szám egyébként egy növekvő érték, szóval nagyon nem tudnak trükközni, ha nem számláztak rendszeresen...
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Calogero
addikt
válasz iMaverick #111560 üzenetére
Az sajnos nem elég hogy azonnal ott van a pénz, ha Gizike a könyvelő csak x nap múlva könyveli le a rendszerbe. A te esetben 5 nap nem volt neki elég
Bankkártyás fizetésnél azonnal megjelenik a számlázó rendszerben is, ezért is azt használom az ügyfélkapun keresztül.
-
Dragon3000
veterán
válasz iMaverick #111562 üzenetére
Az azonnali utalás nem lakossági utalásokra értendő? (Legalábbis munkáltatómnál sem mindegy ki melyik banknál van, ahol a cég van azok kapják meg először és mindenki más később, vannak akik csak másnap) De ha nem, akkor is van átfutási ideje a cégnél, míg elkönyvelik, hogy kifizetted a számlákat, elég csak azt figyelembe venni, hogy nálad 4 hónapot késtek a számlákkal.
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz iMaverick #111573 üzenetére
2. Akkor számodra azonnal könyvelődik. Bár akkor sem kapják meg a pénzt egyből mivel a technológiából fakadóan csak zárolva van az összeg a számládon.
Én is már úgy fizetem mert tökömnek sincs kedve a postára szaladgálni a csekkel, viszont nem tudok kérni epack-ot csak hűséggel, sakk-matt...
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
senior tag
válasz iMaverick #111575 üzenetére
A bankkártyás fizetést a konkrét előfizetéshez rendelten indítja a szolgáltató, és a fizetési folyamat végén konkrét on-line értesítés keletkezik a sikerességkor. A csoportos beszedési megbízásnál is van egy konkrét előfizető azonosító, azaz a beszedési megbízás eredménye előfizetőre lebontva érkezik. Utalásnál kb. kap a digi egy havi bankszámla kivonatot rajta 300 ezer tétellel, és elkezdheti bogarászni az egyes tételek mellett álló szabad szöveges megjegyzés mezőt, hogy vajon melyik tétel melyik előfizetőhöz tartozhat... (Nem pont így van ténylegesen, de talán sejthető, hogy miért az átutalás a leglassabb és legbizonytalanabb fizetési mód.)
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
MadMancs
veterán
válasz iMaverick #111590 üzenetére
Azt azért tegyük hozzá hogy utalás esetén alapból rögzíteni kell ügyfélnek a számlaszámát mióta létezik digi. Gondolom pont ezért, hogy egyszerűbben beazonosítható legyen. Ezt tették meg most helyetted.
(Netfone esetén szintén ezen okból is kérjük el a számlaszámot banki átutalásos fizetés esetén).
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MODERÁTOR
-
Mate
nagyúr
válasz iMaverick #112001 üzenetére
Nincs ONT csere program. Pár fajta ONT-t cserélni, párat meg frissíteni kellet mert nem kezelte őket az egyik központi eszköz.
Attól még, hogy régi egy ONT nem biztos, hogy rossz. Enyém is van vagy 5 éves semmi baja.
Köss hűséget 1000-es netre és kapsz ingyen wifi 6-ot. Annyi, hogy ragaszkodj az ONT-hez, ne fogadd el 3. eszköznek a routert
-
gézu
őstag
válasz iMaverick #112307 üzenetére
iMaverick: Az szép lenne. Mondjuk fel lehet fogni úgy is, hogy egyfajta ajándék karácsonyra, most nem kell fizetnem semmit, csak majd januárban jól kiköltekezve fog szétbacni az ideg, mikor duplát kell fizessek.
És lenne egy szakmai kérdés. Huawei HG8247H ontom van, de én nem kapcsoltam át modem módba, hanem csak a menüjén keresztül lelőttem a wifijét és saját routerrel használom. Ez jelenthet valami hátrányt a modem üzemmódhoz képest?
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
SirKero
őstag
-
pinnacle
nagyúr
válasz iMaverick #113508 üzenetére
Igen, jó ez a TP-Link, de ha jól emlékszem az Asust szokták inkább ajánlani.
Geth most nem tudom megnézni, egyébként hol kell?
Dragon3000 igen, nem középen van a router, de a TP-Linknek ez sem probléma.
vargalex felrakta (amit ezúton is köszönök neki) az OpenWRT-t az Asus 65P-re. Jobb, mint a gyári, távoli szobában az asztalon majdnem annyit tudott, mint a TP-Link 30Mbps vs. 20Mbps. Nem tudom annak mi a teljesítménye, ez a magyar alap, 26dBm 398mW. vargalex mondta van wifi NAT is, azzal még jobb a teljesítmény, de az még csak kísérleti fázisban van.
Nem tudom mit csináltam, pedig eskü, hogy nem nyomtam a Mentésre , csak egyesével nézegettem a menüpontokat, de drasztikusan visszaesett a wifisebesség. 60Mbps a router mellett. LAN-on változatlan.
Bármit be lehet állítani. Valaki tudja melyiken a legjobb a teljesítmény? Persze azért engedélyezett legyen. 2,4GHz, 5GHz. Most nézem ez erősebben sugároz, mint a gyári, nem ilyen értékek voltak idáig. 30-40 körülire emlékszem.[ Szerkesztve ]
-
fausto
addikt
válasz iMaverick #113549 üzenetére
Akkor megfordítva: a HAK kézhezvétele előtt hogyan lehetett volna megszüntetni?
Egyébként a Telekom, Vodafone, mindkettő a halál napjával szüntette meg az előfizetést. Nem jófejségből, hanem mert már nem létezik a szerződő fél. 01.20 után kinek és milyen jogon számláznak? -
Bandit21
addikt
válasz iMaverick #113795 üzenetére
Köszönöm szépen igyekszem megvalósítani!
A wpa titkosítás nem alap? Marmint hogy azt külön kell kapcsolni?+ Béna kérdés.
Innentől ha a 2 routerre külön külön dugott pc-kel lehet lan-ba játszani?
[ Szerkesztve ]
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
-
evko
aktív tag
válasz iMaverick #114771 üzenetére
Egyébként pont a T lenne a jó arra, amire használva van jelenleg is a net.
Nekem valami ősrégi digi van, még koax, valami 100-as csomag... 10 éves legalább...
És simán elég arrra, amire használom...Szóval, ha a T optikai digitális jólét alapcsomagot adna, simán jó lenne...
Megpróbálom majd. Mert kell nekem. Főleg, ha optikai. És hűség sincs.
Köszi a tippeket.
--- 2013...Ha valaki valami jó bizniszt tud, írjon rám mindenképp!!! ---
-
evko
aktív tag
válasz iMaverick #114771 üzenetére
Köszi.
Hétfőn be is lesz kötve!Nekem diginél szar csomag van...
Nyomok egy speedtest-et és majd a tré-nél is....
Kíváncsi leszek.Most 10K helyett 3,2K-ba fog kerülni. Nem kell nekem tv. De a diginél amúgy sem működött utóbbi időben...🫢
Köszi az infót mindenkinek!
--- 2013...Ha valaki valami jó bizniszt tud, írjon rám mindenképp!!! ---
-
evko
aktív tag
válasz iMaverick #114792 üzenetére
Össze, és a 250/70-es csomagot kértem. De nálunk koax van.. Azt állította, 250/70 lesz...
Erre ma látom a szerződést:
Digitális Jólét Alapcsomag - Net 250/10
Maximális le/feltöltési sebesség: 250/10 Mbit/s
Minimális le/feltöltési sebesség: 15/4 Mbit/s
Rendes körülmények között elérhető le/feltöltési sebesség: 150/60 Mbit/sAzért majd felhívom őket, hogy mi van, mi várható. De nekem mondjuk a 150/60 is jó lenne... Ha tudja majd azt... Mert a digi 100/100-as ős régi csomag volt.
Nekem csak filmezni, youtube és böngészni kell a net, semmi extrára nincs szükség.
A rendes körülmények között azt jelenti, hogy azt azért várhatom?--- 2013...Ha valaki valami jó bizniszt tud, írjon rám mindenképp!!! ---
-
garga01
őstag
válasz iMaverick #114794 üzenetére
Ja, na ezt nem tudtam, habár nem volt sok koaxos netes Digi terület, mármint ahol a net is koaxon jött, már amennyire tudom. Leginkább ugye FFTB volt kiépítve, ahol a net már LAN kábelen ment.
De sajnos ez amit írsz 1 a sokból, a UPC nem engedte szerintem régen és felénk az Invitel meg a falu kábeltv-sek sem.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
iMaverick
addikt
válasz iMaverick #60434 üzenetére
Látom többen küszködtök a Digi szolgáltatásával... Akkor álljon itt az én pozitív tapasztalatom:
2018 óta van FTTH a kispesti lakásban. Műszaki problémára nem is emlékszem, egyszer-egyszer elment a TV adás, de aztán "magától" vissza is jött. Többen írjátok a TV adás minőségét is... Én pár csatornát nézek csak, de az 55"-os 4k-s Sharp TV-men nem látom a kockásodást, vagy egyéb minőségromlást.A netsebességet nem Speedtest-elem 0-24-be, de amikor csak rámértem, megvolt az 1000/300.
Az erzsébeti kégliben is 2018 óta van beköttetve az optika, de fix-en csak 2022 óta van használva (azóta van kiadva albérletnek). Egyszer volt valami műszaki probléma, amit bejelentettem a központi számra, kimentek és megcsinálták. Meg most mondja az albérlőm, hogy az egy új jelenség, hogy ebben a rohadt kánikulában (dél körül és utána) el-elmegy a TV adás, net van. Szerintük a meleg miatt.
szerk: hogy valami negatívumot is írjak
Kispestre az ONT+TV box (vagy mifene az bizbasz, ami leveszi az optikáról a TV jelet) lett hozva annó. Nem bánnám, ha lecserélnék all-in-on ONT-re. Erzsébetre már eleve olyat hoztak.
Másik negatívum meg ez a rohadt áremelgetés... Ettől én sem vagyok hanyatt esve...
[ Szerkesztve ]
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest