Aktív témák

• Trabecan

tag

Fejlemény : :) Ma (életemben először) összekötöttem a gépemet közvetlenül a Digi kis dobozos részével és az alaplapommal DIREKTBEN CAT5E (!) hálózati kábellel. Nem kaptam CAT6-ot, de állítólag ez is jó az 1000-es hez... (Ugye én vagyok az, aki küzd az 1000 Mbit fizetve, de csak 93 Mbit-el tudok letölteni emberke....) Lássatok csodát : semmi képpen nem bírtam rávenni a win10-et, hogy csatlakozzon a netre !!! ( Új kapcsolat létrehozása, netről "varázs" cmd parancsok bevitele, de a Winfos nem akarta...) Erre, visszakötöttem a dobozka és az alaplap közé az 1000 Mbit-et is tudó Routert (Dlink DIR 842) és már "hasított" is a net 87 Mbit /sec-el.... Egyébként a sima direkt összekötésnél kidobta a varázslatos 720-as hibakódot a winfos és beszéltem közben egy csajszival a diginél, aki azt mondta, hogy telepítsem újra a winfost... Vélemény ? Mit tehetnék azért, hogy elérhessem a számomra elérhetetlent ? :) (1000 Mbit-et, amit fizetek is havonta, vagy szerződjek vissza 100 Mbitre ? De az sem alternatíva, mert most volt itt egy srác a digitől , aki épp aláíratott velem, egy papírt, hogy fejlesztés lesz és mindenhol már az 1000 Mbit lenne a befutó..... :C
    Ha valaki fel tudna holmályosítani, hogy hogyan kell egy netet egy szál kábellel win10 alatt feléleszteni, ne tartsa magában :) PPPOe kapcsolat , felhasználó névvel és jelszóval)
    Ja és linux alatt is ugyan ez van....Bár ahhoz abszolúte nem nagyon értek.

Aktív témák