- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Trabecan
tag
Fejlemény :
Ma (életemben először) összekötöttem a gépemet közvetlenül a Digi kis dobozos részével és az alaplapommal DIREKTBEN CAT5E (!) hálózati kábellel. Nem kaptam CAT6-ot, de állítólag ez is jó az 1000-es hez... (Ugye én vagyok az, aki küzd az 1000 Mbit fizetve, de csak 93 Mbit-el tudok letölteni emberke....) Lássatok csodát : semmi képpen nem bírtam rávenni a win10-et, hogy csatlakozzon a netre !!! ( Új kapcsolat létrehozása, netről "varázs" cmd parancsok bevitele, de a Winfos nem akarta...) Erre, visszakötöttem a dobozka és az alaplap közé az 1000 Mbit-et is tudó Routert (Dlink DIR 842) és már "hasított" is a net 87 Mbit /sec-el.... Egyébként a sima direkt összekötésnél kidobta a varázslatos 720-as hibakódot a winfos és beszéltem közben egy csajszival a diginél, aki azt mondta, hogy telepítsem újra a winfost... Vélemény ? Mit tehetnék azért, hogy elérhessem a számomra elérhetetlent ?
(1000 Mbit-et, amit fizetek is havonta, vagy szerződjek vissza 100 Mbitre ? De az sem alternatíva, mert most volt itt egy srác a digitől , aki épp aláíratott velem, egy papírt, hogy fejlesztés lesz és mindenhol már az 1000 Mbit lenne a befutó.....
Ha valaki fel tudna holmályosítani, hogy hogyan kell egy netet egy szál kábellel win10 alatt feléleszteni, ne tartsa magábanPPPOe kapcsolat , felhasználó névvel és jelszóval)
Ja és linux alatt is ugyan ez van....Bár ahhoz abszolúte nem nagyon értek.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Intel Core i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest